Sari la conținut

Intrebare!

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Salutari vin si eu cu o intrebare daca e cineva care stie sau cunoaste cineva doamna sau domnisoara care lucreaza cu circuit inchis in zona Mihai Bravu?

Postat

E una pe lângă locul de joacă, cum mergi de la maternitate spre Profi. Dar, oricare ar fi, dacă e cu circuit închis și nu te are în agendă , nu răspunde.

Postat
La 28.09.2023 la 19:36, Proford a spus:

E una pe lângă locul de joacă, cum mergi de la maternitate spre Profi. Dar, oricare ar fi, dacă e cu circuit închis și nu te are în agendă , nu răspunde.

Ai mai multe detalii, un nr de telefon? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 28.09.2023 la 13:36, rafael22 a spus:

Salutari vin si eu cu o intrebare daca e cineva care stie sau cunoaste cineva doamna sau domnisoara care lucreaza cu circuit inchis in zona Mihai Bravu?

O varianta ar mai fi Stefy care a mai aparut pe forum ,din cate stiu ea mai lucra cu circuit inchis ,dar cateodata mai punea anunt pe Publi24

Postat
La 28.09.2023 la 19:36, Proford a spus:

Este roscata cumva?undeva la 35 37 ani?daca ma poti ajuta cu mai multe detalii chear si in privat un nr de tel?

Postat
Acum 5 ore, rafael22 a spus:

Este roscata cumva?undeva la 35 37 ani?daca ma poti ajuta cu mai multe detalii chear si in privat un nr de tel?

Nu, e una la vreo 25 de ani. Dacă nu te are în agendă nu răspunde. 

Postat
Acum 22 ore, Proford a spus:

Nu, e una la vreo 25 de ani. Dacă nu te are în agendă nu răspunde. 

Am înțeles că pe circuit închis dar cum să aflăm nr ei? Să fim și noi în agendă 🤗

Postat
1 oră în urmă, astra7 a spus:

Am înțeles că pe circuit închis dar cum să aflăm nr ei? Să fim și noi în agendă 🤗

Când a lucrat și-a fidelizat un număr de clienți apoi a închis contul pe publi și aici. Nu îți pot da numărul ei de tf. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...