dragos9 Reputație: 205 Postat Aprilie 20 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 20 Acum 23 minute, Pizdosul04 a spus: Bă, am fost la ea sâmbăta. Nu prea mai scriu. Dar pot sa spun ca am muncit de 5 minute dupa.ce am finalizat imi luase inima razna. Bai deci muncesc aici, exact cum munceam cu natasha, doar ca la alte preturi. Dar asta e! Pacat de natasha ca sa imbarligat cu sandokan si s-a si îmbolnăvit! În ce sens muncești? 🤣 1
Pizdosul04 Reputație: 445 Postat Aprilie 20 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Aprilie 20 Acum 21 minute, dragos9 a spus: În ce sens muncești? 🤣 In sensul ca daca o futi ca la carte nu mai ai nevoie de pizda o săptămână!
breoss Reputație: 307 Postat Aprilie 20 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 20 Pacat de burta in rest e top. Nimfomana in toata regula. Am fost si eu la ea mai demult si de atunci nu am.mai prins o. Tate mari , fund mare ,buze mari e top femeia. Frumoasa la fata. Oralul de nota 10, la normal.nu am.incercat. De revenit cu drag oricând daca o prinzi 1
Pizdosul04 Reputație: 445 Postat Marți la 13:27 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Marți la 13:27 Bă! De andreea mai stiti ceva?
sexirau Reputație: 6 Postat Joi la 17:57 Oras:Targu jiu Oras:Targu jiu Postat Joi la 17:57 Salutare colegi! Am vizitato si eu pe andreea de vreo 8 10 ori si las o parere pana acum nu am avut cont acum am reusit sa fac . Aspect Tate mari , fund mare ,buze mari este ce trebuie are ceva burtica da nu deranjeaza frumoasa la fata. Servici ON Oralul de nota 10 Np nota 10 acepta orice pozitie geme frumos curata servici top anal nu face de vizitat merita vizitata ori de cate ori aveti ocazia Preturi ok 100 o fin oral sau normal 150 fin oral si normal sau 300 ora 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum