EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2023 42 minutes ago, only-me said: Sa ma bata mama!!!🤦♂️🤦♂️😜🤣...nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta maine😜 daca mai facem si click...da ce zic eu click..dublu click...daramam blocul😜🤣 Sper sa te odihnesti bn ,sa nu te trezesti cu curu-n sus si sa ai o zi cu chef😜🤣🤣🤣. Pup you...😘😘 Ma trezesc cu curu-n jos🤣🤣❤️❤️ 2 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 28, 2023 Acum 3 ore, EmmaDilema a spus: Kinder surprise🤣 Sarcină?!? 🤫 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 28, 2023 Acum 27 minute, EmmaDilema a spus: Ma trezesc cu curu-n jos🤣🤣❤️❤️ Dezavantajul când îți pui silicoane de mărime mare e că nu mai poți dormi pe burtă 🫣 1 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2023 1 hour ago, Criticul said: Sarcină?!? 🤫 No no imi ajunge ce am🤣🤣🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2023 1 hour ago, Criticul said: Dezavantajul când îți pui silicoane de mărime mare e că nu mai poți dormi pe burtă 🫣 Pot si pe burta🤣🤣🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2023 1 hour ago, 22leon said: Ști sa și folosești limbuța aia sau doar te lauzi ? 🤣🤣 Depinde🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 14 minute, Flx01 a spus: Vreau si eu😜.... Toți veți acuma 🙄😂😂🤪 2 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 7, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Buna dimineata❤️🤗 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 342 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 25 minutes ago, EmmaDilema said: Buna dimineata❤️🤗 Buna, Locatie noua ? 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 7, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 1 minute ago, ronny9999 said: Buna, Locatie noua ? Locatia este aceiasi🤗❤️ Link spre comentariu
only-me Reputație: 17082 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Fainilor...putina atentie!!!!...am rezolvat dilema si am fost la Emma!!🤦♂️🤣. Programat,confirmat si goo...!!! Ajuns la Plazza ,l-am parcat pe 41 in statie si ma uitam ca muta la pu** ca nu stiam in cotoc sa o apuc!!🤦♂️🤦♂️🤣. O anunt ca sunt in zona,imi da strada si nr si...sa inceapa nebunia..bag pe maps...si dai si du-te si du-te...la dreq in parznic(poate este si o scurtatura,eu nu am stiut de ea si nici Emma nu mi-a zis nimic)...ajung unde m-a dus aplicatia...intreb pe unu care isi plimba copilu cu bicicleta...:"nu va suparati, aici este nr X?" " Nuu...aici este cu o cifra mai putin" zic...hai mai sus ca acolo este...ajung...intreb 3 pers...maaa...nici una nu a stiut sa-mi spuna daca acolo este nr X!!... Am sunat-o pe Ema sa ma indrume...ea:" pai hai la faza1,eu: pai stai ca sunt la faza 4" ea:" mergi mai in fata"...mai in fata,faza 3!🤦♂️🤦♂️🤦♂️,mai in spare,in spate ...iesi din complex!🤦♂️🤦♂️🤣 ai de plm si uite asa m-am invartit ca ultimul fraier🤦♂️🤦♂️🤦♂️,pt cei care o sa mergeti la ea,blocul este pe stanga chiar in curba pe str care o primiti de la ea.cum intri la bariera in dreapta este un loc de joaca si blocul este cel din fata ...simplu...dar nici ea nu a stiut sa-mi explice. Pana la urma imi da locatia pe wapp si uite asa dupa ce m-am invartit ca prostu am ajuns acolo unde isi plimba ala copilu cu bici...defapt acolo era locatia...foarte prost si haotic contruit ,fara nr cadastral la bariera...ca in RO.🤦♂️ In fine...pana la urma am reusit...victorie🥳🥳 si am ajuns la Emma. Am intrat,m-a luat in brate,m-a pupat si s-a amuzat si ea de cele intamplate. M-a servit cu o st de apa ca eram praf cat m-am invartit prin zona. Eu eram cu chef de cotaiala nu de socializare asa ca m-am invitat la baie si hop in pat langa dil Ema. Ma...un inceput incendiar cu FK,DFK, pasiune,nebunie totala...cand au inceput sa zboare hainele dupa ea...aici sa cam stricat asa...putin admosfera...cu toate ca in poze totul este...bine de tot...realitatea este alta...corpul ei a suferit niste modificari care nu sunt tocmai wow😩...pt mine a fost un turn off total...asa ca m-am concetrat pe actiune. Un oral bun cu incercari de deep nu prea reusite dar mi-a placut ca isi da interesu si nu se lasa,echipat soldatu si cu ea deasupra a inceput un rodeo🤦♂️🤣...sarea nebuna de parca vroia sa ajunga la parter🤣🤣🤣...patu ala cred ca si acu imi multumeste ca am sch pozitia si... caprita...situatia s-a sch,am preluat controlu...acolo a fost fortza si duce mult,am intins-o pe burta si dupa cateva flotari pe ea..am reusit (cam greu ce-i drep) sa fin. La baie iar...i-am lasat taxa ne-am pupat iar si am plecat . Oral: 8 bun,multa saliva si atentie pe langa,incercari de deep. Normal: 8 este de cursa lunga si duce. Gfe,FK :10...aici e campioana!! Taxa. :300 ron/fin. Raport calitate/pret:7. Nu stiu daca o sa mai revin...la 300 de ron sunt fete mult mai wow(raport c/p) ca Emma...nu o spun cu rautate si nu vreau sa se supere Emma pe mine...este o parere personala. Zi buna!!! 13 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 7, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 3 minutes ago, only-me said: Fainilor...putina atentie!!!!...am rezolvat dilema si am fost la Emma!!🤦♂️🤣. Programat,confirmat si goo...!!! Ajuns la Plazza ,l-am parcat pe 41 in statie si ma uitam ca muta la pu** ca nu stiam in cotoc sa o apuc!!🤦♂️🤦♂️🤣. O anunt ca sunt in zona,imi da strada si nr si...sa inceapa nebunia..bag pe maps...si dai si du-te si du-te...la dreq in parznic(poate este si o scurtatura,eu nu am stiut de ea si nici Emma nu mi-a zis nimic)...ajung unde m-a dus aplicatia...intreb pe unu care isi plimba copilu cu bicicleta...:"nu va suparati, aici este nr X?" " Nuu...aici este cu o cifra mai putin" zic...hai mai sus ca acolo este...ajung...intreb 3 pers...maaa...nici una nu a stiut sa-mi spuna daca acolo este nr X!!... Am sunat-o pe Ema sa ma indrume...ea:" pai hai la faza1,eu: pai stai ca sunt la faza 4" ea:" mergi mai in fata"...mai in fata,faza 3!🤦♂️🤦♂️🤦♂️,mai in spare,in spate ...iesi din complex!🤦♂️🤦♂️🤣 ai de plm si uite asa m-am invartit ca ultimul fraier🤦♂️🤦♂️🤦♂️,pt cei care o sa mergeti la ea,blocul este pe stanga chiar in curba pe str care o primiti de la ea.cum intri la bariera in dreapta este un loc de joaca si blocul este cel din fata ...simplu...dar nici ea nu a stiut sa-mi explice. Pana la urma imi da locatia pe wapp si uite asa dupa ce m-am invartit ca prostu am ajuns acolo unde isi plimba ala copilu cu bici...defapt acolo era locatia...foarte prost si haotic contruit ,fara nr cadastral la bariera...ca in RO.🤦♂️ In fine...pana la urma am reusit...victorie🥳🥳 si am ajuns la Emma. Am intrat,m-a luat in brate,m-a pupat si s-a amuzat si ea de cele intamplate. M-a servit cu o st de apa ca eram praf cat m-am invartit prin zona. Eu eram cu chef de cotaiala nu de socializare asa ca m-am invitat la baie si hop in pat langa dil Ema. Ma...un inceput incendiar cu FK,DFK, pasiune,nebunie totala...cand au inceput sa zboare hainele dupa ea...aici sa cam stricat asa...putin admosfera...cu toate ca in poze totul este...bine de tot...realitatea este alta...corpul ei a suferit niste modificari care nu sunt tocmai wow😩...pt mine a fost un turn off total...asa ca m-am concetrat pe actiune. Un oral bun cu incercari de deep nu prea reusite dar mi-a placut ca isi da interesu si nu se lasa,echipat soldatu si cu ea deasupra a inceput un rodeo🤦♂️🤣...sarea nebuna de parca vroia sa ajunga la parter🤣🤣🤣...patu ala cred ca si acu imi multumeste ca am sch pozitia si... caprita...situatia s-a sch,am preluat controlu...acolo a fost fortza si duce mult,am intins-o pe burta si dupa cateva flotari pe ea..am reusit (cam greu ce-i drep) sa fin. La baie iar...i-am lasat taxa ne-am pupat iar si am plecat . Oral: 8 bun,multa saliva si atentie pe langa,incercari de deep. Normal: 8 este de cursa lunga si duce. Gfe,FK :10...aici e campioana!! Taxa. :300 ron/fin. Raport calitate/pret:7. Nu stiu daca o sa mai revin...la 300 de ron sunt fete mult mai wow(raport c/p) ca Emma...nu o spun cu rautate si nu vreau sa se supere Emma pe mine...este o parere personala. Zi buna!!! Multumesc de recenzie ,fiecare are parerea lui❤️🤗 si eu le apreciez pe toate 💋 aia cu incercarea de deep 😂😂 e cam naspa ca majoritatea care au fost la mine stiu ce deep fac😂 dar whatever … te pupacesc❤️ 2 1 Link spre comentariu
popescu_george Reputație: 78 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 3 hours ago, only-me said: Fainilor...putina atentie!!!!...am rezolvat dilema si am fost la Emma!!🤦♂️🤣. Programat,confirmat si goo...!!! Ajuns la Plazza ,l-am parcat pe 41 in statie si ma uitam ca muta la pu** ca nu stiam in cotoc sa o apuc!!🤦♂️🤦♂️🤣. O anunt ca sunt in zona,imi da strada si nr si...sa inceapa nebunia..bag pe maps...si dai si du-te si du-te...la dreq in parznic(poate este si o scurtatura,eu nu am stiut de ea si nici Emma nu mi-a zis nimic)...ajung unde m-a dus aplicatia...intreb pe unu care isi plimba copilu cu bicicleta...:"nu va suparati, aici este nr X?" " Nuu...aici este cu o cifra mai putin" zic...hai mai sus ca acolo este...ajung...intreb 3 pers...maaa...nici una nu a stiut sa-mi spuna daca acolo este nr X!!... Am sunat-o pe Ema sa ma indrume...ea:" pai hai la faza1,eu: pai stai ca sunt la faza 4" ea:" mergi mai in fata"...mai in fata,faza 3!🤦♂️🤦♂️🤦♂️,mai in spare,in spate ...iesi din complex!🤦♂️🤦♂️🤣 ai de plm si uite asa m-am invartit ca ultimul fraier🤦♂️🤦♂️🤦♂️,pt cei care o sa mergeti la ea,blocul este pe stanga chiar in curba pe str care o primiti de la ea.cum intri la bariera in dreapta este un loc de joaca si blocul este cel din fata ...simplu...dar nici ea nu a stiut sa-mi explice. Pana la urma imi da locatia pe wapp si uite asa dupa ce m-am invartit ca prostu am ajuns acolo unde isi plimba ala copilu cu bici...defapt acolo era locatia...foarte prost si haotic contruit ,fara nr cadastral la bariera...ca in RO.🤦♂️ In fine...pana la urma am reusit...victorie🥳🥳 si am ajuns la Emma. Am intrat,m-a luat in brate,m-a pupat si s-a amuzat si ea de cele intamplate. M-a servit cu o st de apa ca eram praf cat m-am invartit prin zona. Eu eram cu chef de cotaiala nu de socializare asa ca m-am invitat la baie si hop in pat langa dil Ema. Ma...un inceput incendiar cu FK,DFK, pasiune,nebunie totala...cand au inceput sa zboare hainele dupa ea...aici sa cam stricat asa...putin admosfera...cu toate ca in poze totul este...bine de tot...realitatea este alta...corpul ei a suferit niste modificari care nu sunt tocmai wow😩...pt mine a fost un turn off total...asa ca m-am concetrat pe actiune. Un oral bun cu incercari de deep nu prea reusite dar mi-a placut ca isi da interesu si nu se lasa,echipat soldatu si cu ea deasupra a inceput un rodeo🤦♂️🤣...sarea nebuna de parca vroia sa ajunga la parter🤣🤣🤣...patu ala cred ca si acu imi multumeste ca am sch pozitia si... caprita...situatia s-a sch,am preluat controlu...acolo a fost fortza si duce mult,am intins-o pe burta si dupa cateva flotari pe ea..am reusit (cam greu ce-i drep) sa fin. La baie iar...i-am lasat taxa ne-am pupat iar si am plecat . Oral: 8 bun,multa saliva si atentie pe langa,incercari de deep. Normal: 8 este de cursa lunga si duce. Gfe,FK :10...aici e campioana!! Taxa. :300 ron/fin. Raport calitate/pret:7. Nu stiu daca o sa mai revin...la 300 de ron sunt fete mult mai wow(raport c/p) ca Emma...nu o spun cu rautate si nu vreau sa se supere Emma pe mine...este o parere personala. Zi buna!!! La ce modificari te referi colegule? 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 7, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 In toate pozele se vede ca am putina burtica ramasa în urma sarcinii 🤷🏻♀️ dar în nici-un caz situatia nu este asa haotica cum a fost descrisa😂😂😂 ( ) mai ales ca eu nu îmi editez pozele deloc ,poate doar putina culoare sau contrast dar cam atat😊 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 7, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 13 minutes ago, Xtream7 said: Dap..lasa ca suntem multi care abia asteptam sa ne bucuram de “burtica” ta..deci no stress..esti ce trebuie 🍷 🤷🏻♀️ în recenzia de mai sus s-a lasat de înteles ca sunt bau bau 😂😂😂 (stiu si motivul de ce ,dar nu dau curs😂) si am vrut sa arat cat de cat ca nu e chiar asa🤷🏻♀️❤️❤️ 1 1 Link spre comentariu
Xtream7 Reputație: 28 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 15 minute, EmmaDilema a spus: 🤷🏻♀️ în recenzia de mai sus s-a lasat de înteles ca sunt bau bau 😂😂😂 (stiu si motivul de ce ,dar nu dau curs😂) si am vrut sa arat cat de cat ca nu e chiar asa🤷🏻♀️❤️❤️ Stiu..am vazut recenzia..si am trecut repede peste ea..ca multi altii cred.. Din recenziile tale reiese cate lucruri misto faci 🤩 ..si din poze, felul in care arati 👏 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17082 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 2 hours ago, Xtream7 said: Stiu..am vazut recenzia..si am trecut repede peste ea..ca multi altii cred.. Din recenziile tale reiese cate lucruri misto faci 🤩 ..si din poze, felul in care arati 👏 Sal...ai fost la ea de vb!!??...daca esti chiar atat de curios...mergi,vezi despre ce este vb in realitate dupa care poti sa-ti dai cu parerea,nu am nici un interes sa-i stric imaginea...pur si simplu mi-a spus parerea personala din exp cu ea. 5 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17082 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 2 hours ago, EmmaDilema said: 🤷🏻♀️ în recenzia de mai sus s-a lasat de înteles ca sunt bau bau 😂😂😂 (stiu si motivul de ce ,dar nu dau curs😂) si am vrut sa arat cat de cat ca nu e chiar asa🤷🏻♀️❤️❤️ Nu esti bau bau bby...nu am zis ca esti urata,pur si simplu nu mi-a placut corpul tau,nu vreau sa intram in amanunte...cine vrea sa se convinga, sa dea 3-5-700 ron si sa te viziteze... Seara frumoasa!! 6 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3824 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 13 ore, only-me a spus: Nu esti bau bau bby...nu am zis ca esti urata,pur si simplu nu mi-a placut corpul tau,nu vreau sa intram in amanunte...cine vrea sa se convinga, sa dea 3-5-700 ron si sa te viziteze... Seara frumoasa!! Colegule eu chiar voiam sa o vizitez zilele astea, ori daca tu nu intri in amanunte cu o descriere fizica detaliata - imi lasi imaginatia sa se duca spre mult mai rau (ca asa lucreaza ea) si ma cam dai inapoi. 1 1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17082 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 54 minutes ago, albdom82 said: Colegule eu chiar voiam sa o vizitez zilele astea, ori daca tu nu intri in amanunte cu o descriere fizica detaliata - imi lasi imaginatia sa se duca spre mult mai rau (ca asa lucreaza ea) si ma cam dai inapoi. Sal...stimabile...eu mi-am spus parerea...acu..ce sa zic,mie nu mi-a placut din punc de vedere fizic,poate pt tine este wow...si o sa-ti placa.Domnisoara spune ca ea stie motivul pt care eu nu i-am favut o recenzie pozitiva ...numai ea stie despre ce vb...tot ce am scris este adevarat si nimic nu este inflorit...pe mine m-a deranjat aspectul ei fizic raportat la suma ceruta(cum si ele au pretentii financiare,asa trebuie sa avem si noi pretentii,nu!?),implanturile ei nu sunt deloc reusite ,burtica nu este deloc estetica darorita unor sarcini. In rest la fata este frumusica foc,este corecta,si pro client. Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun cateva fete mult mai wow atat fizic cat si cu servicii f bune,la aceleasi preturi. Mergi...vezi tu ce si cum...daca iti place ramai,daca nu...poti pleca...nu te obliga nimeni sa ramai. Zi buna!!!! 5 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 8, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Mai am doar 2 locuri disponibile astazi😈 mwahh Link spre comentariu
THoR. Reputație: 14 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Dintre cei care au fost, se poate spune în care din Fazele complexului este locația? Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 8 hours ago, THoR. said: Dintre cei care au fost, se poate spune în care din Fazele complexului este locația? Multi o vreau mai in Centru, poate Emma va da curs solicitarilor ❤️ 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 6 hours ago, Stefanelu said: Multi o vreau mai in Centru, poate Emma va da curs solicitarilor ❤️ Cu siguranta❤️ 1 1 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 342 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 37 minutes ago, EmmaDilema said: Cu siguranta❤️ Nerva Traian Octavian Goga 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum