dragoionu Reputație: 177 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Octombrie 1, 2023 Am o intrebare. Intre Lidia de la brasov si Paula la cine ma sfatuiti sa merg? Sunt intr-o mare dilema! 😁😁
dragoionu Reputație: 177 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:HomePage Oras:HomePage Autor Postat Octombrie 1, 2023 Acum 24 minute, iopjkl a spus: la amandoua Hai ca m-ai lamurit 😂😂😂 care e mai buna sa zic asa? Ma refer la toate capitolele! 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2023 Postat Octombrie 1, 2023 Lidia e top la orice capitol. Paula e average. Nu se compara una cu cealalta, dar asta e doar parerea mea. Cand m-am dus la Paula am avut aceleasi asteptari pe care le-am avut de la Lidia si am plecat oarecum dezamagit.
dragoionu Reputație: 177 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:HomePage Oras:HomePage Autor Postat Octombrie 1, 2023 Acum 15 minute, teodorg240 a spus: Lidia e top la orice capitol. Paula e average. Nu se compara una cu cealalta, dar asta e doar parerea mea. Cand m-am dus la Paula am avut aceleasi asteptari pe care le-am avut de la Lidia si am plecat oarecum dezamagit. Multumesc pentru raspuns!
iopjkl Reputație: 92 Postat Octombrie 1, 2023 Postat Octombrie 1, 2023 daca e sa te duci doar la una dintre ele, as alege.o pe Lidia pt serviciile mai diverse. dar tot o sa ramai cu intrebarea cum e Paula. si de aia zic, trebuie testate amandoua
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum