Sari la conținut

Bruneta Slim 0752935738

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
Postat
1 oră în urmă, orto2022 a spus:

Colegii a fost careva la ea ca inca e activ anuntul

Colegu daca ajungi inaintea mea lasa o recenzie ceva 

Postat

Neața  colegii  a ajuns  cineva la ea eu am tot sunat dar nimic  o fi foarte ocupata?

• Oras:peste tot
Postat

Nu pot sa cred ca e de cel putin 10-12 zile fata in oras la noi si nimeni cu cont sa nu o fi vizitat-o

Postat

Neata colegu eu cand am fost prin zona nu am prinso la tel a fost tot ocupata poate ai tu mai mult noroc

Acum 8 ore, orto2022 a spus:

Nu pot sa cred ca e de cel putin 10-12 zile fata in oras la noi si nimeni cu cont sa nu o fi vizitat-o

La 06.10.2023 la 12:32, orto2022 a spus:

Colegii a fost careva la ea ca inca e activ anuntul

Colegu daca ajungi inaintea mea lasa o recenzie ceva 

• Oras:Deva
Postat
Acum 13 minute, orto2022 a spus:

Colegii 3 saptamini , pe Deva nimeni nimic, anuntul este activ

Cine vrei sa mearga daca schimba pozele ca pe butelie

Postat

Pai is tot alea de zicea un coleg ca ii telefonul spart sau mai are si alte poze pe acelasi nr

Postat

Salutari colegii! 

Cu scuzele de rigoare am să-mi fac confesiunea despre întâlnirea cu domnișoara. Sincer chiar am vrut sa scriu despre ea, dar am uitat. 

Săptămâna trecută am luat forumul la sunat și trimis mesaje și nu am găsit nimic disponibil într-un timp destul de scurt pt mine. Era seara și am găsit anunțul pe publi. Am sunat-o si din vorba în vorba mi-am adus aminte ca o mai vizitase în primăvara/vară. Neavând altceva disponibil și real am zis sa merg la ea ca poate s-o mai schimbat ceva. Sincer nu-mi aduceam aminte dacă a fost ceva ok cu ea că deobicei țin minte . Am stabilit de la început la telefon ca vreau NP, ON cu finalizare orală și să încercăm și AP(ea a zis ca nu face dar dacă insist și vreau încercăm. Dar vroia sa fie plătită în avans pt asta - 100 lei - chiar dacă nu mergea ca poate o doare sau sunt eu prea mare, așa ca am zis pas.) A zis ca are ceva jucărie și ma pot juca cu ea în funduleț fără a plăti ceva în plus. Ajuns la ea, m-a băgat direct în cameră că sufrageria cică era ocupată (data trecuta am fost în sufragerie și colega ei era în cameră). Cum eram pregătit de acasă de acțiune nu am mers la baie. M-a rugat de cum am întrat în cameră să-i plătesc și banii ia dus în bucătărie sau sufragerie pt ca a plecat din cameră. A revenit și odată dezbrăcați ma pus sa ma întind pe pat ca să facă ON ca numai asa face 😒. Mi-a dat un dildo din sticlă pt anal echipat cu prezervativ și a luat o postura destul de ciudata lateral lângă mine. A început cu un oral destul de umed și scuipat dar parca se grăbea foarte tare, picioarele le ținea destul de apropiate încât abia am reușit sa ii bag mâna la puță, nici vorba sa ajung la fund cu jucaria. După vreo 3-4 min a zis... Hai sa trecem la normal ca ea simte ca îmi vine sa mă termin și să am parte și de normal. I am spus ca nici vorbă dar mi-a pus căciula. I-am spus să se pună capră ca să ma pot juca și cu jucăria. Nu a comentat dar stătea foarte înfiptă de nu reușeam deloc sa am parte de asa ceva. Când i-am spus ca vreau sa ma joc, a zis ca nu, nu vad ca nu prea merge și sa o lăsăm balta. Am pompat de câteva ori și a început sa se îndepărteze ușor ușor de mine de trebuia sa ma opresc sa ma înfig mai tare în ea. După alte câteva pompari aproape ca mi-a ieșit afara chiar dacă o țineam de buci sau de sold și m-am oprit sa ma apropii de ea mai mult. Atunci mi-a zis ca de ce ma tot opresc ca vreau sa amân finalizarea și sa ma termin odată. Mi-a pierit tot cheful. Am prins-o de buci și am dat ca surdul în tobă până mi-am dat drumul. Nu am mai vrut nici finalizare orală nici nimic. Mi-a dat servețele umede sa ma șterg și ma făcut sa ma grabesc grăbesc. Ce sa mai zic. M-am îmbrăcat și dus am fost. 

Eu unul nu o sa mai merg la ea niciodată. 

Aspect: slim cu sânii micuți, brunetă cu parul destul de lung( în cazul în care va întrebați cum arată. 

Paguba : 150 lei 

Din păcate asa am norocul că programul meu nu-mi permite sa ma programez de pe o zi pe alta la alte fete. 

Spor la ciocănit și la cât mai multe vizite reușite. 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Multimim colegu Addictedto69 ca ai facut lumina in cazul domnisoarei  slim, ca si servicii si fizic

• Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
Postat

Foarte tare bravo 

La asemenea specimene de femei trebe evitate mai ales în contextul că ai stabilit ceva de înainte o putredă de excorta 

Mulțumim și poate își mai dau seama uni să nu mai meargă la ........daca tu ai pățiți așa va face cu toți .....

Postat

Clar ca face cu toti la fel dar sta de aproape o luna , dar fara confesiuni ca sa il citez pe colegul a gasit clienti de ciupelit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...