Sari la conținut

Top threesome de pe nimfomane

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Neața tuturor!

Haideti sa facem un top threesome/show lesbi de pe nimfomane. 
Care au fost cele mai bune, ce recomandări aveți?

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

Cel mai bun, Adina2000 cu Mieuna, fetele aveau chimie între ele, știau ce să facă, nu existau timpi morți, plus că se completau, Adina lipicioasă și pupacioasă, Mieuna mai hard dar la fel de pupacioasă... Când am terminat nici nu mai știu care mă sugea și care mă săruta, a fost carusel... 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alte recomandari? Nimic?
Bine ma, tineti-le pentru voi 🤫

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
On 10/4/2023 at 10:53 PM, zup111 said:

Incercate recent:

@anne anemona si @silvia_21 fac show lesbi real cu sarutari, mangaieri, oral in acelasi timp. Un vis. Recomand.

@deea34 si @roxy19 doua fete frumoase, 3some corect dar fara show lesbi

Este recomandarea ta si ti-o respect dar parerea mea este ca fetele nu sunt chiar WOW...hai sa fim seriosi...pe domnisoara Anne nu o cunosc deci...nu ma pronunt,pe restul le-am testat individual si nu am gasit nimic wow ...poate Silvia sa mai fie ceva de capu ei dar Deea si Roxy daca raportam calitate si diversitatea serv la suma ceruta nu este un raport calitate pret wow si eu personal nici nu recomand.

Ca recomandare din ce stiu si ce am pe lista,Cezara(lux)si Claudia top,Lidia20 si paula26 de la testate si mai este adriana slim si lori69(parca) asa mai pe low buget.

Dar....pt cei care vor sa incerce acest serviciu eu le recomand sa testeze fetele individual sa vada daca sunt pe gustul lor dupa care pot incerca si cu amandoua!!

Bafta!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...