eturit Reputație: 3296 Postat Mai 15 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 15 6 minutes ago, beleauaxxx said: Ai încercat și ai pățit deci 😁 ...nici păpuși, nici block... Sunt eu mai "ghinionist", aia e... Link spre comentariu
bbg Reputație: 239 Postat Mai 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 17 Avantajul acestor papusi super-realiste este ca le poti folosi oricand, acasa, pe gratis de oricate ori ai chef 🙂 Mai am doar torso-uri cu sani si fund (pe langa diverse masturbatoare / pompe). Foarte realiste, usor de manevrat, de depozitat si foarte usor de facut sex cu ele 🙂 Si la un pret foarte bun, pt doar 399 lei - 799 lei aveti mereu acasa un fund ca la o brazilianca :)) si sani foarte realisti Bucuresti sau trimit oriunde daca platiti transportul + avans Scrie-ti-mi la [email protected] un mesaj si va dau lista exacta cu ce am, cu poze cu tot Link spre comentariu
beleauaxxx Reputație: 190 Postat Mai 17 Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Partajează Postat Mai 17 La 15.05.2024 la 21:23, eturit a spus: ...nici păpuși, nici block... Sunt eu mai "ghinionist", aia e... Nici păpușile reale nu mai sunt ce au fost, încearcă la Bianca Drăgușanu poate ai noroc dar dacă o înțepi în țâțe face fâsss 😁 mai e și pe bani mulți 💸 Link spre comentariu
bbg Reputație: 239 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 up Link spre comentariu
bbg Reputație: 239 Postat Iunie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 24 Mai am doar torso-uri cu sani si fund (pe langa diverse masturbatoare / pompe). Foarte realiste, usor de manevrat, de depozitat si foarte usor de facut sex cu ele 🙂 Si la un pret foarte bun, pt doar 399 lei - 799 lei aveti mereu acasa un fund ca la o brazilianca :)) si sani foarte realisti Bucuresti sau trimit oriunde daca platiti transportul + avans Scrie-ti-mi la [email protected] un mesaj si va dau lista exacta cu ce am, cu poze cu tot Link spre comentariu
bbg Reputație: 239 Postat Iulie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 11 up Link spre comentariu
Postări Recomandate