Sari la conținut

200/300 - Miki 20 ani; bruneta curvy 0736743970

Vizitator

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în 200/300 - Miki 20 ani; bruneta curvy 0736743970
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hello băieți . Am fost inactivă 2 zile dar de mâine mă găsiți începând cu ora 11:00

Am primit multe mesaje vis-a-vis de locație așa ca in următoarele 2 zile mă găsiți mai aproape de centru ( Camera de Comerț / Pasaj Marasesti ) iar de luni sper să am o locație stabilă tot prin centru 

Ca și până acum, prefer programările pe whats app :*

Postat

Hello. Sunt disponibilă pentru programari

200 lei - 30 min

300 lei - 60 min

Locația se află temporar la Pasajul  Mărășești :*

Postat

Hello. Sunt disponibilă astăzi de la ora 13:00 până în jurul orei 23:00 apoi revin de marți :*

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vizitat pe Miki seara asta . Am vrut sa merg la altele și numai nervi mi-am făcut.  Am uitat de ea,  voiam sa o încerc când era prin decembrie. Nu regret ca am fost și chiar a fost foarte bine ca am mers , m-a satisfăcut bine . Ajuns la locație ii dau mesaj ca am ajuns , puțin mai rapid ii cer etaj și nr . Mi-a zis sa aștept puțin ca se pregătește, nici-o problema pentru mine .

Îmi deschide ușa o fata micuța și corp frumos , facem cunoștință și ma invita la masa , nici nu stiu dacă a apucat sa ma întrebe dacă servesc ceva , findu-mi foarte sete am cerut eu . Cred. Ca am băut 1L de apa pe tot parcus-ul orei. Schimbam niște vorbe sa ne cunoaștem și trecem la prima runda. A început cu un OP ok. Credeam ca e neprotejat,  am intrebat-o și a zis ca e mai sigur , i-am zis ca al 2-lea o sa fie ON .

Am zis sa încerc 69 prim-ul nr , se confirma și facem.  După am trecut la NP, vine peste mine în LOT se mișcă binișor aici. Lăsându-se puțin peste mine am încercat și sâni,  moi , niște sărutări pe corp și schimbam în alta poziție.  Au fost vre-o 3 . Finalizez prim-ul nr pe sâni.  Merg la baie și luam o mica pauza de țigare,  ea fumând eu nu , mai vorbim puțin și ne apucam de nr2. Credeam ca nu mai pot , nu eram în forma dar a mers și al 2-lea , mult mai bine și decât prim-ul. 

Note .

Locație. Curata cu geluri destule .9

OP'prim-ul nr și al 2 ON 7.7 Mai trebuie îmbunătățit  e timp , e tânără cât și noua în dommenniu .

NP . MI-A plăcut  cum m-a călărit, 8.5

Atitudine aici depinde și de voi și de ea , mi-e mi-a făcut placere sa o cunosc. 9

Igiena . Mirosea bine , parfumata .8.

Sa ne revedem cu bine și data viitoare Miki 😘

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
La 22.08.2024 la 22:01, vodka a spus:

Vizitat pe Miki seara asta . Am vrut sa merg la altele și numai nervi mi-am făcut.  Am uitat de ea,  voiam sa o încerc când era prin decembrie. Nu regret ca am fost și chiar a fost foarte bine ca am mers , m-a satisfăcut bine . Ajuns la locație ii dau mesaj ca am ajuns , puțin mai rapid ii cer etaj și nr . Mi-a zis sa aștept puțin ca se pregătește, nici-o problema pentru mine .

Îmi deschide ușa o fata micuța și corp frumos , facem cunoștință și ma invita la masa , nici nu stiu dacă a apucat sa ma întrebe dacă servesc ceva , findu-mi foarte sete am cerut eu . Cred. Ca am băut 1L de apa pe tot parcus-ul orei. Schimbam niște vorbe sa ne cunoaștem și trecem la prima runda. A început cu un OP ok. Credeam ca e neprotejat,  am intrebat-o și a zis ca e mai sigur , i-am zis ca al 2-lea o sa fie ON .

Am zis sa încerc 69 prim-ul nr , se confirma și facem.  După am trecut la NP, vine peste mine în LOT se mișcă binișor aici. Lăsându-se puțin peste mine am încercat și sâni,  moi , niște sărutări pe corp și schimbam în alta poziție.  Au fost vre-o 3 . Finalizez prim-ul nr pe sâni.  Merg la baie și luam o mica pauza de țigare,  ea fumând eu nu , mai vorbim puțin și ne apucam de nr2. Credeam ca nu mai pot , nu eram în forma dar a mers și al 2-lea , mult mai bine și decât prim-ul. 

Note .

Locație. Curata cu geluri destule .9

OP'prim-ul nr și al 2 ON 7.7 Mai trebuie îmbunătățit  e timp , e tânără cât și noua în dommenniu .

NP . MI-A plăcut  cum m-a călărit, 8.5

Atitudine aici depinde și de voi și de ea , mi-e mi-a făcut placere sa o cunosc. 9

Igiena . Mirosea bine , parfumata .8.

Sa ne revedem cu bine și data viitoare Miki 😘

Mulțumesc mult pentru recenzie :*

Te mai aștept cu drag 

• Like 1
Postat

Hei 
De mâine revin din concediu și o să mă găsiți într-o locație nou, mai accesibilă pentru mulți dintre voi, după cum mi-ați sugerat 

Calea Vitan numărul 8, față în față cu “ The Roof” și lângă casa de pensii ! 
Noapte bună :*

• Like 1
Postat

Hello. Se pot face programări pentru astăzi începând cu ora 12:00 

:telephone

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 25.07.2024 la 18:01, Miki2024 a spus:

IMG_8012.jpeg

Mmm ce pizda ai... Am sa vin sa mi-o pui pe fata muaaahb

• Inimioara 1
Postat

Hello. Se pot face programări pentru astăzi începând cu ora 14:00 :tittyfuck

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 27.08.2024 la 15:25, Miki2024 a spus:

Poză din noua locație :snappy

IMG_9385.jpeg

Bună Miki,

În ce zonă ai nouă locație?  Ne poți da detaliile aici? 

Mulțumesc, 

Postat
Acum 17 ore, GYB2023 a spus:

Bună Miki,

În ce zonă ai nouă locație?  Ne poți da detaliile aici? 

Mulțumesc, 

Bună. Pe Calea Vitan lângă casă de pensi

Am scris mai sus 

• Oras:VPN
  • Oras:VPN
Postat

Am fost in vizita prin Bucuresti si am zis sa vad ce este pe forum. Cum sunt fan femei curvy, am dat peste Miki. Am discutat pe whatsapp, a fost usor de comunicat cu ea, am stabilit ora si am ajuns la ea incantat sa o cunosc.  Ma intampinat intr o camasa sexy, am facut un dus si dupa in camera sa incepem treaba.

Are niste sani mari si faini rau, la fel si pielea foarte fina cand o atingi. Oral bun, fara graba si surprins pentru ca a facut niste chesti pe care nu leam mai intalnit asa des. Apoi schimbat pozitia, capara, se simpte bine de la spate, curul ala bun ma excitat maxim. Dupa am mai stat sa schimbam cateva vorbe, este foarte sociabila si mi a facut placere sa o cunosc.

Per total am fost incantat, daca mai trec prin Bucuresti revin la ea cu drag. 

• Like 2
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...