Dastemi Reputație: 3 Postat Octombrie 7, 2023 Postat Octombrie 7, 2023 Salut, o sa fiu câteva zile in Cluj și as dori sa găsesc o oportunitate bună de Anal, aveți ceva recomandări? Sau dacă nu, o alternativa la Bella(a anunțat ca e off), caut o milf, care chiar dacă nu face anal sa ofere ceva bun
btk Reputație: 404 Postat Octombrie 7, 2023 Postat Octombrie 7, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-si-de-relaxare/f0g6eh21i2h27h38ei7deidfgig6edei.html Incearca aici, parerile sunt impartite asupra servicilor, dar pare sa fie loc si de anal. Iar de aratat, as zice ca arata mai bine decat in poze, am vazut o intamplator prin oras de 2/3 ori, chiar recent. Hai succesuri. #gettheline
amatoru Reputație: 156 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2023 Lidia e cea mai buna opțiune pt anal dar din păcate de curând a plecat și nu se întoarce câteva săptămâni cu siguranță
Dastemi Reputație: 3 Postat Octombrie 8, 2023 Autor Postat Octombrie 8, 2023 5 hours ago, amatoru said: Lidia e cea mai buna opțiune pt anal dar din păcate de curând a plecat și nu se întoarce câteva săptămâni cu siguranță Știu de ea, doar ca am ghinion , sau altceva, din cele disponibile, fără anal dar sa merite suma investita 1
bitchmannn Reputație: 951 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Terra Oras:Terra Postat Octombrie 8, 2023 Uitați-vă pe topicul ,,O Surpriză Plăcută " domnisoara face anal, e genul "petite " si nu are nimic extra, tarife simple si accesibile 1
amatoru Reputație: 156 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2023 Acum 6 ore, bitchmannn a spus: Uitați-vă pe topicul ,,O Surpriză Plăcută " domnisoara face anal, e genul "petite " si nu are nimic extra, tarife simple si accesibile Mulțumesc frumos de info chiar îmi scăpase pt ca mai este un topic cu titlu aproape identic și am crezut ca e acela. O voi suna mâine cu siguranță
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum