SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 14, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 14, 2024 Disponibilaa pentru programari❤️
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 14, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 14, 2024 1 1
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 15, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 15, 2024 disponibila pentru programari pana la 19:00 ❤️
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 15, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 15, 2024 1
Membru Premium florinbidi Reputație: 1631 Postat Septembrie 15, 2024 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Septembrie 15, 2024 Acum 3 ore, SuperBetty a spus: Mai ai analplug-ul la tine 🤣🤣🤣 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 16, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 16, 2024 Acum 20 ore, florinbidi a spus: Mai ai analplug-ul la tine 🤣🤣🤣 Bineinteles 👅 nu se poate sa lipseasca 😜
costicosti1 Reputație: 6 Postat Septembrie 16, 2024 Postat Septembrie 16, 2024 Acum 1 minut, SuperBetty a spus: Bineinteles 👅 nu se poate sa lipseasca 😜 Bunaaa Ti am dat mesaj
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 16, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 16, 2024 Acum 40 minute, costicosti1 a spus: Bunaaa Ti am dat mesaj Buna , nu lucrez azi 🥺
costicosti1 Reputație: 6 Postat Septembrie 16, 2024 Postat Septembrie 16, 2024 Acum 1 minut, SuperBetty a spus: Buna , nu lucrez azi 🥺 Pfff😞ok scz de deranj
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 18, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 18, 2024 Disponibila de la 14:00 ❤️❤️ Voi fi in oras pana duminica ❤️
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 18, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 18, 2024 1 1
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 19, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 19, 2024 Buna ziuaaa frumosii mei 😌 Disponibila de la 15 la 02:00 ❤️
Membru Premium florinbidi Reputație: 1631 Postat Septembrie 20, 2024 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Septembrie 20, 2024 După două săptămâni de inactivitate , somn cât cuprinde și ce a mai fost pe acolo ..... și aici nu e vorba de mine 🤣🤣🤣..... a venit rândul programarilor care le aveam făcute de muuuulte zile la fete.....și le-am comasat pe amândouă într-un trio Fetele fac trio , nu fac și show lezbi , dar se axează amândouă pe client Oralul Ralucăi nu mai are rost să-l descriu....e una la un milion , știe să-l facă și se implică în totalitate Betty îl face deep , umed , atenție asupra zonelor adiacente ( cum spuneam înainte , cu artificii ) Normal , doar protejat cu amândouă , la fel nu am ce să mai adaug la Raluca.....cei care o știți , aveți habar ce/cât și cum se implică Betty 🤣🤣🤣 se pare că și ei îi place , mai ales doggy in picioare ( pozitia ei preferată ) te trage în ea , vrea cât mai mult și mai tare ( nu faceți confuzie cu hard ) În concluzie a fost o descărcare și relaxare meritată Astăzi voi nota doar trio.....nu notez separat Locație tazlăului la blocurile noi , nota 9 Raluca , brunetă , nebună satului cum îi spun eu , nota 9 Betty , blondă , puțin mai plinuță , nota 8 ON , nota 8,5 NP , nota 8,5 O medie generală la trio 8,6 Eu , nota 5.....am fost parazit aseară Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos 1 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 20, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 20, 2024 Acum 7 ore, florinbidi a spus: După două săptămâni de inactivitate , somn cât cuprinde și ce a mai fost pe acolo ..... și aici nu e vorba de mine 🤣🤣🤣..... a venit rândul programarilor care le aveam făcute de muuuulte zile la fete.....și le-am comasat pe amândouă într-un trio Fetele fac trio , nu fac și show lezbi , dar se axează amândouă pe client Oralul Ralucăi nu mai are rost să-l descriu....e una la un milion , știe să-l facă și se implică în totalitate Betty îl face deep , umed , atenție asupra zonelor adiacente ( cum spuneam înainte , cu artificii ) Normal , doar protejat cu amândouă , la fel nu am ce să mai adaug la Raluca.....cei care o știți , aveți habar ce/cât și cum se implică Betty 🤣🤣🤣 se pare că și ei îi place , mai ales doggy in picioare ( pozitia ei preferată ) te trage în ea , vrea cât mai mult și mai tare ( nu faceți confuzie cu hard ) În concluzie a fost o descărcare și relaxare meritată Astăzi voi nota doar trio.....nu notez separat Locație tazlăului la blocurile noi , nota 9 Raluca , brunetă , nebună satului cum îi spun eu , nota 9 Betty , blondă , puțin mai plinuță , nota 8 ON , nota 8,5 NP , nota 8,5 O medie generală la trio 8,6 Eu , nota 5.....am fost parazit aseară Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos Puuup 🤗❤️
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 20, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 20, 2024 Disponibila pentru programari ‼️Ultimele 3 zile ‼️
SuperBetty Reputație: 657 Postat Septembrie 21, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 21, 2024 Buna dimii ❤️❤️ Disponibila de la 11:00 ❤️ ‼️ULTIMELE 2 ZILE ‼️ ❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum