ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 12, 2023 Salutare dragi colegi. Aș avea si eu o întrebare. Mai nou nu pot cumpăra abonament doar cu Bitcoin? Am avut cândva si eu abonament cumpărat dar atunci am plătit altfel. Au schimbat regulamentul adminul si n-am fost pe fază? Nici nu am altă posibilitate de a cumpăra un abonament? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Membru Premium aibelito Reputație: 4421 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 12, 2023 bucilescelmaifaincur
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 53 minute, ViPSeXmAcHin a spus: Salutare dragi colegi. Aș avea si eu o întrebare. Mai nou nu pot cumpăra abonament doar cu Bitcoin? Am avut cândva si eu abonament cumpărat dar atunci am plătit altfel. Au schimbat regulamentul adminul si n-am fost pe fază? Nici nu am altă posibilitate de a cumpăra un abonament? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri Ți-a răspuns bine colegul....aibelito 🤣🤣
Membru Premium aibelito Reputație: 4421 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 12, 2023 Acum 13 minute, BrasilAssLov a spus: Ți-a răspuns bine colegul....aibelito 🤣🤣 bucilescelmaifaincur
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 ore, aibelito a spus: Mulțumesc pentru răspuns.. Așa măcar pot face abonament din nou. Spor la fete frumoase colegu 1
raul2774 Reputație: 837 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Octombrie 27, 2023 Asa este 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum