mtd42 Reputație: 1 Postat Octombrie 15, 2023 Postat Octombrie 15, 2023 Fata are mai multe anunturi: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-fac-si-deplasari/0hg7875hg9f17d85e02917269fhgid70.html sau https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-nu-ma-compara-cu-travestite-cu-peruci-si-etk/313f928h07h176hf1g2g7346g1hh9dh6.html A mers cineva?
zabielo Reputație: 214 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2023 Am vazut-o si eu, pare barbat travestit. Nu stiu ce sa zic...🤨
sonix Reputație: 37 Postat Februarie 17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 17 A mai vizitat-o cineva ? Am vazut ca este in Timisoara si nu am gasit mai nimic pe aici despre ea. In poze arata destul de bine https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-sefa-placeri-tale-aceot-si-inncepatori-si-narnati-cu-fantezi/d64827g9572677042e143i0967i02869.html
luzzu Reputație: 277 Postat Februarie 17 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Februarie 17 plm, deci cât de cringe sa-ti pui la titlu "Șefa transexualelori". IQ de parameci. 1
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19 Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉
sonix Reputație: 37 Postat Februarie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 19 Acum 10 ore, zabielo a spus: Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉 Pai unde ai auzit tu asta ? Daca nicaieri nu a zis nimeni nimic. Cum apare cineva nou incepeti cu acuzatiile :)). Trist
gege1999 Reputație: 0 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19 Acum 10 ore, zabielo a spus: Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉 Ba fratilor .... dece vorbiti aiurea doar sa faceti rau ! Daca fata a facut multe seturi de analize si va contrazice prin documente medicale postate pe publi24 si prin diverse locuri dc continuati in informare gresita si mai mult de atat in a promova prostia ! Terminati.va ma ca nu are nici un HIV ... hiv.ul nu se ia asa dupa strada .... si appp daca se tine ca capul vostru si merge pe cale legala si se va demostra ca mintiti sunteti buni de plata hai va salut !
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19 Am auzit ca ar avea ceva probleme, in unele cercuri zic una , in alta parte alta. Dar cred ca cel mai bine e sa avem grija cu totii sa ne protejam. Asta voiam sa atrag atentia. 😉 Nu va panicati, doar folositi prezervativul!
sivle123 Reputație: 0 Postat Februarie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 19 Este top fata, nu are nimic din ce zice zabielo, vă recomand și o să vedeți o să aveți o experiență foarte frumoasă alături de ea🤗
calin04 Reputație: 817 Postat Februarie 19 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 19 Prima mea experienta cu o transexuala. Avand treburi prin Timisoara si fiind atras de poze am decis sa fac o vizita titularei topicului. Ce sa zic o experienta frumoasa zic eu. Ceva nou. Si da e adevarat ceea ce se spune ca transele sug mai bine ca femeile. O muie de zile mari. Ca aspect este top. Inalta in jur de 1 80 corp tonifiat se vede ca face sport cur beton sani frumosi medii iar la fata este draguta. Eu sunt activ deci dotarea nu m-a interesat prea tare dar pot spune ca era mereu sculata piatra . Probabil avea atractie fata de mine. Ce sa zic pentru pasivi e amanta perfecta si nu numai. Mi -a spus ca e mai mult activa decat pasiva. Oricum actiunea nu o dezvalui dar a fost ceva foarte fain. Curul foarte stramt si tare ca piatra. Note 10 pe linie. Spor la futut!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum