Sari la conținut

Transexuala cristina 0753859403

mtd42

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Transexuala cristina 0753859403
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut-o si eu, pare barbat travestit. Nu stiu ce sa zic...🤨

• Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat

plm, deci cât de cringe sa-ti pui la titlu "Șefa transexualelori". 

IQ de parameci.

• Haha 1
Postat

Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 10 ore, zabielo a spus:

Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉

Pai unde ai auzit tu asta ? Daca nicaieri nu a zis nimeni nimic. Cum apare cineva nou incepeti cu acuzatiile :)). Trist

Postat
Acum 10 ore, zabielo a spus:

Ba  fratilor .... dece vorbiti aiurea doar sa faceti rau ! Daca fata a facut multe seturi de analize si va contrazice prin documente medicale postate pe publi24 si prin diverse locuri dc continuati in informare gresita si mai mult de atat in a promova prostia ! Terminati.va ma ca nu are nici un HIV  ... hiv.ul nu se ia asa dupa strada .... si appp  daca se tine ca capul vostru  si merge pe cale legala si se va demostra ca  mintiti sunteti buni de plata   hai va salut !

Postat

Am auzit ca ar avea ceva probleme, in unele cercuri zic una , in alta parte alta. Dar cred ca cel mai bine e sa avem grija cu totii sa ne protejam. Asta voiam sa atrag atentia. 😉 Nu va panicati, doar folositi prezervativul! 

Postat

Este top  fata, nu are nimic din ce zice zabielo, vă recomand și o să vedeți o să aveți o experiență foarte frumoasă alături de ea🤗

Postat

Prima mea experienta cu o transexuala. Avand treburi prin Timisoara si fiind atras de poze am decis sa fac o vizita titularei topicului. Ce sa zic o experienta frumoasa zic eu. Ceva nou. Si da e adevarat ceea ce se spune ca transele sug mai bine ca femeile. O muie de zile mari. Ca aspect este top. Inalta in jur de 1 80 corp tonifiat se vede ca face sport cur beton sani frumosi medii iar la fata este draguta. Eu sunt activ deci dotarea nu m-a interesat prea tare dar pot spune ca era mereu sculata piatra . Probabil avea atractie fata de mine. Ce sa zic pentru pasivi e amanta perfecta si nu numai. Mi -a spus ca e mai mult activa decat pasiva. Oricum actiunea nu o dezvalui dar a fost ceva foarte fain. Curul foarte stramt si tare ca piatra. Note 10 pe linie. Spor la futut!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...