Sari la conținut

In TImisoara Reala?

Postări Recomandate

• Oras:Secret
1 oră în urmă, gigicosmin a spus:

A fost cineva? Anuntul este pus de cea reala pana la urma, sau e altcineva in spatele pozelor din anunt?

Cand o sa-i bagi limba in gura o sa vezi ce gust ai😃 cica e certata cu pasta Colgate

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

O țepară...chiar acuma vin de la ea...rămas fără 600 de lei..

A cerut 400 la telefon și când am ajuns și i-am plătit a ieșit afară și a dat cuiva banii ca să ii ia ceva să tragă pe nas că nu poate să se excite..A întrat înapoi ßi mia mai cerut 200 zicând că ce am vorbit la telefon e altceva față de ce vreau eu..

Am mai dat și iar a ieșit afară cu banii zicând că trebuie să așteptăm să vină amicul cu praful..

A întrat înăuntru și a stat pe telefon vreo 20 minute ,între timp în dormitor se pare că mai era alți bărbați..

Până la urmă mia zis că să o lăsăm pe deseară că îi vin neamurile..

Asta a fost tot..i-am dat mesaj pe drum dacă mai are rost să o sun ,..a văzut mesajul și atât..

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 7 ore, mister.z a spus:

O țepară...chiar acuma vin de la ea...rămas fără 600 de lei..

A cerut 400 la telefon și când am ajuns și i-am plătit a ieșit afară și a dat cuiva banii ca să ii ia ceva să tragă pe nas că nu poate să se excite..A întrat înapoi ßi mia mai cerut 200 zicând că ce am vorbit la telefon e altceva față de ce vreau eu..

Am mai dat și iar a ieșit afară cu banii zicând că trebuie să așteptăm să vină amicul cu praful..

A întrat înăuntru și a stat pe telefon vreo 20 minute ,între timp în dormitor se pare că mai era alți bărbați..

Până la urmă mia zis că să o lăsăm pe deseară că îi vin neamurile..

Asta a fost tot..i-am dat mesaj pe drum dacă mai are rost să o sun ,..a văzut mesajul și atât..

Nepoata lu Guță deh isi permite😆

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...