Sari la conținut

Serenaaaa Newww 0725738480

Graninix

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Am fost iar la Andreea . Aceeași experiență geniala de 3 ani încoace. Nu are rost sa mai zic ca ce face e ireproșabil.Dupa țepele ce le am tot luat în ultimul timp , asta a venit ca revanșă. Langa Carrefour 1mai . Dați fuga că îi sună telefonul ca la dispecerat și sta până luni. 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost si eu la Andreea. A ramas top in tot ce face. O piele fina un fund super sexy foarte de treaba. Din pacate nu sta mult la noi. Un oral cu dep foarte senzual iar la normal nu ai cum sa rezisti mai mult de 5 min la ce fund are. De revenit cu siguranta. Si acum notele

Oral 9 era de zece daca facea finalizare orala

Normal 10 cu plus. Ma repet cel mai tare fund. Pacat ca nu face anal

• Like 1
  • Oras:marte
Postat
Acum 1 oră, breoss a spus:

Am fost si eu la Andreea. A ramas top in tot ce face. O piele fina un fund super sexy foarte de treaba. Din pacate nu sta mult la noi. Un oral cu dep foarte senzual iar la normal nu ai cum sa rezisti mai mult de 5 min la ce fund are. De revenit cu siguranta. Si acum notele

Oral 9 era de zece daca facea finalizare orala

Normal 10 cu plus. Ma repet cel mai tare fund. Pacat ca nu face anal

si halatu cat o fo ?

• Minus 1
Postat

Am fost și eu la ea. Locație în 1 mai. Ca și aspect fata este grasuta... are fundul frumos dar are și burtica și sânii lasati. Orașul îl face cât de cât ok dar nu ceva wow, încercări deep dar cam scurt. Nu mi a plăcut ca nu avea unghiile făcute nici la mâini nici la picioare, ba chiar la picioare se vedea ca la un moment în viata asta au fost făcute cu un alb 😅😅. Eu unul nu o sa mai revin doar din cauza asta. Măcar sa aibă minimul de îngrijire zic...

Ca note eu 

8 pt oral

6 normal 

6 pt aspect 

5 locatie

• Like 4

Postat
La 20.10.2023 la 19:45, gogu0909 a spus:

Am fost și eu la ea. Locație în 1 mai. Ca și aspect fata este grasuta... are fundul frumos dar are și burtica și sânii lasati. Orașul îl face cât de cât ok dar nu ceva wow, încercări deep dar cam scurt. Nu mi a plăcut ca nu avea unghiile făcute nici la mâini nici la picioare, ba chiar la picioare se vedea ca la un moment în viata asta au fost făcute cu un alb 😅😅. Eu unul nu o sa mai revin doar din cauza asta. Măcar sa aibă minimul de îngrijire zic...

Ca note eu 

8 pt oral

6 normal 

6 pt aspect 

5 locatie

imi place ca ai dat note sincere si nu la misto 9 10 cum fac altii

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...