Dan.xox Reputație: 78 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 18, 2023 Salutare, o sa trec luna viitoare puțin prin Cluj, și aș vrea să știu dacă este ceva "meniu" asiatic pe acolo :). Mulțumesc
sophiedee Reputație: 367 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 18, 2023 Sushi 1 2
DeinStefan Reputație: 19 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 19, 2023 Salut, poti incerca la salonul Thai Sensation.
dorinel18' Reputație: 1251 Postat Octombrie 19, 2023 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Octombrie 19, 2023 Acum 3 ore, DeinStefan a spus: Salut, poti incerca la salonul Thai Sensation. Sau la restaurant Shanghai de pe Calea Turzii. 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3337 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 19, 2023 Acum 26 minute, dorinel18' a spus: Sau la restaurant Shanghai de pe Calea Turzii. Da, da ... recomand și eu ... au un meniu asiatic (fara ghilimele) diversificat, bun înspre foarte bun ... preturi rezonabile ... deci recomand localul pentru meniul asiatic. P.S.: @Dan.xox ... asta ai cerut ... asta ai primit ... locații recomandate cu meniu asiatic. P.S.: Ignora recomandarea aia cu Thai Sensation ... asta dacă nu ești cumva masochist. Stiu ce spun ca am vizitat salonul, am făcut și recenzie ... ceea ce ma mira e ca încă rezista pe piată. Cum pixu meu sa dai o căruță se bani ... taxa de intrare ... plus extra taxa pentru servicii "complementare" ... servicii care-s de toată jena. Doar pentru fetish-ul de a smotoci cearceaful cu o asiatica? Ai la dispoziție locașurile din Busapesta, Bratislava, Viena, etc. ... la câteva sute de kilometri ... și ai acolo adevăratele senzații ce ți le dorești a le trai cu o asiatica. 1
Dan.xox Reputație: 78 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 19, 2023 Ok. Mulțumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum