Sari la conținut

Virgin. Pe cine imi recomandati in bacau?

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Buna ziua. Am varsta de 27 de ani si inca nu am avut niciodata un contact sexual. Sunt o persoana timida si usor ponderala.

Din fetele prezente in bacau pe cine imi recomandati sa trec peste aceasta etapa din viata mea? Vreau sa experimentez si ceva nou inafara de masturbare.

• Oras:La munte
  • Oras:La munte
Postat
Acum 8 minute, Adrianuuu a spus:

Buna ziua. Am varsta de 27 de ani si inca nu am avut niciodata un contact sexual. Sunt o persoana timida si usor ponderala.

Din fetele prezente in bacau pe cine imi recomandati sa trec peste aceasta etapa din viata mea? Vreau sa experimentez si ceva nou inafara de masturbare.

Am citit pe topicul lui @Deea28 ca sa mai ocupat de un virgin

Mergi la ea 

• Inimioara 1
  • Oras:Bacă
  • Oras:Bacă
Postat

Recomand @Deea28 sau @Andra095 din cele prezente acum in bacau. Nu te va grabi nici una sau sa stea cu ochii pe ceas de cum ai intrat in camera de actiune. Sau poate n-am remarcat eu. Un alt aspect este discretia amandurora care este le un alt nivel fata de ceea ce intalnesti prin piata. Eu zic sa analizezi bine conturile dai la activitate pe postari si urmaresti ce au postat si unde apoi vezi recenziile. Eu unul la amandoua am vrut sa vad mai multe poze cu piciorusele si păsă' de la spate dar nici unul dintre cadre nu era asa cum doream sau era incomplet asa ca am mers pe incredere si a mers la noroc asa ca am avut parte mereu de un point of view nemaipomenit in realitate. Vor sti ele ce sa faca cu tine cand vei ajunge. Sper sa nu-mi furi locul vreau sa le revizitez cat de curand ❤️❤️❤️ 

• Inimioara 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 19.10.2023 la 15:07, Adrianuuu a spus:

Daca ti-ai facut damblaua, ai putea sa ne lasi o prima recenzie 😁

• Telefon: 0748 687 063
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
  • Telefon: 0748 687 063
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
Postat
La 20.10.2023 la 6:14, zavastin1 a spus:

Au experiență în arta sexului frumos @Deea28 @Andra095clar îs cam cele mai bune de vizitat în momentul de față în Bacău mai ales pentru un începător.

Mulțumesc pentru recomandare!🙏💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...