gts Reputație: 54 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Salutare confrați caut o fată brunetă din zona torontalului în jur la 30 de ani dacă mă puteți ajuta activează de mult dar nu mai am nici un contact nume nu mai știu și față este genu slim . Mulțumesc ptr ajutor Link spre comentariu
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 39 minute, gts a spus: Salutare confrați caut o fată brunetă din zona torontalului în jur la 30 de ani dacă mă puteți ajuta activează de mult dar nu mai am nici un contact nume nu mai știu și față este genu slim . Mulțumesc ptr ajutor Și eu caut una tânără, frumoasă cu bani și devreme acasă(adică să nu fie curvă)..dacă ma ajuți tu , promit că te ajut și eu să o găsești 🤣🤣 1 Link spre comentariu
gts Reputație: 54 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Nu dar activă și mai activează da nu mai știu cum o cheamă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum