Sari la conținut

neprotejate

Postări Recomandate

• Oras:Târgoviște
1 oră în urmă, blackseaboy a spus:

Pozele de la prima aia în roz sunt furate de la una de are topic și prin București,  avea și prin tgv , 1000 de topicuri pe publi24 cu da , dar nu e mai niciunul real , în schimb vezi ca e una de sta la stadion petrolul care face oral neprotejat , aia frumoasa cioara , aia chiar e frumoasa n ai cum sa nu o stii, eu i am Dat muita dar am luat HPV , acum nu știu dacă de la ea sau de la altele ,ca la toate le am dat muita, 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, okeb1 a spus:

Aveti numar de telefon pentru tiganca frumoasa de la stadion?

Nu am, dar o găsești mereu acolo, da vezi ca e larga rau de tot.. am futut atâtea parașute dar asta e cea mai larga ... ori am eu pl mica rău ori e ea găleată 

Link spre comentariu

Majoritatea avem neveste, dar trebuie sa mai cordesti si altceva ... te plictisesti de nevasta , pe ea o tii de buna , dar tot mergi la parașute,  o viata ai , trb sa treci acolo pe caiet cât mai multe futute .. eu am 46 pe lista .. merg spre 50 , nu practic de mult sportul asta , dar vreau sa ajung cât mai departe 

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
1 hour ago, Danielboss said:

Nu am, dar o găsești mereu acolo, da vezi ca e larga rau de tot.. am futut atâtea parașute dar asta e cea mai larga ... ori am eu pl mica rău ori e ea găleată 

Daca vorbim de acceiasi persoana o tiganca frumusica dar cand deschide gura ii se vede originea, face o muie excelenta parca o mananca  la propriu, sta cu ea in gat. Eu nu prea fut la strada cat dau muie intotdeauna protejat

Link spre comentariu
Acum 6 ore, okeb1 a spus:

Daca vorbim de acceiasi persoana o tiganca frumusica dar cand deschide gura ii se vede originea, face o muie excelenta parca o mananca  la propriu, sta cu ea in gat. Eu nu prea fut la strada cat dau muie intotdeauna protejat

Da bro , pai e singura frumușică,  restu'  vai de ele , aia de la stadion petrolul nu?

Link spre comentariu
  • Oras:TGV
  • Oras:TGV
La 21.10.2023 la 11:40, Danielboss a spus:

Majoritatea avem neveste, dar trebuie sa mai cordesti si altceva ... te plictisesti de nevasta , pe ea o tii de buna , dar tot mergi la parașute,  o viata ai , trb sa treci acolo pe caiet cât mai multe futute .. eu am 46 pe lista .. merg spre 50 , nu practic de mult sportul asta , dar vreau sa ajung cât mai departe 

de acord

Link spre comentariu

On 10/21/2023 at 8:42 PM, Danielboss said:

Da bro , pai e singura frumușică,  restu'  vai de ele , aia de la stadion petrolul nu?

Da, pai din toate sunt doar doua sau trei pe care le-m încercat la strada acolo ca in rest sunt numai epave si nu promit ca mai sunt🤣 era una de avea un defect de vorbire plecase din zona asta se dusese pe partea cu suta seaca dupa intersectia de la lucieni dar nu a stat mult ca a plecat din tara, o fata foarte cuminte comparativ cu tiganca asta care este ceva mai expresiva ca si comportament.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...