dydy.v.1.1 Reputație: 4190 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 16, 2024 Acum 16 minute, Caluu a spus: Ne întindem pe pat ,ne pupăm pe gură doar fk și atât fără limbă Fk este sărut cu limba.. Din cauza ăstora ca tine trec fetele la servicii fk..mai cer și extra. Și dacă le spui după se supăra.. Am fost eu de curând la cineva care care are fk în servicii, dar de fapt a fost o înșelătorie, pupici pe buze .. când iam zis a zis ca asta înseamnă fk..pana iam arătat definiția.. 1 1
Caluu Reputație: -44 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Octombrie 16, 2024 Acum 7 minute, dydy.v.1.1 a spus: Fk este sărut cu limba.. Din cauza ăstora ca tine trec fetele la servicii fk..mai cer și extra. Și dacă le spui după se supăra.. Am fost eu de curând la cineva care care are fk în servicii, dar de fapt a fost o înșelătorie, pupici pe buze .. când iam zis a zis ca asta înseamnă fk..pana iam arătat definiția.. Ce i-ai făcut i-ai dat limbi in cur ? 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4190 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 16, 2024 Acum 8 minute, Caluu a spus: Ce i-ai făcut i-ai dat limbi in cur ? Știam ca ești prost..nu mai semnaliza 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum