Sari la conținut

Ynna 0731766399

Postări Recomandate

Postat

pacat ca pleaca asa repede, aveam fantezia sa o calaresc in timp ce ascultam piesa Inna-10 minutes daca tot o cheama Inna pe ea si pe mine ma tine 10 minute  csf ncsf

• pisicuts a schimbat titlul în Ynna 0731766399
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

😊 indisponibila!🤗😘 Va mulțumesc tuturor pentru timpul acordat și vizitele voastre! Ne revedem cât de curând, va pup dulce.  O primăvara însorită! Pe curând. 🤗😘😘😘🤗🤗🤗💖💖💖

Postat

🤗 Bună dragilor! Am revenit la Cluj, voi fi disponibila începând de mâine! Sa ne revedem cu drag ! 🥰🤗

IMG-20231030-WA0011.jpg

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața!🤗🥰 

Disponibila pana la ora 20 !💋

IMG-20230807-WA0000.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună dimineața! Astăzi voi fi indisponibila!!!🤗💋 Schimb locația. O zi însorită 🤗

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 1 oră, Ynna4you a spus:

Bună dimineața! Astăzi voi fi indisponibila!!!🤗💋 Schimb locația. O zi însorită 🤗

Și care va fi noua locatie?

Reputație: 297
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Va salut, am avut placerea sa trec pragul doamne zilele trecute. Ajuns in locație îmi deschide ușa o doamna slabuta,drăguță și plină de energie. Dupa ce ne facem oral reciproc (unde păsărică era curata și fără mirosuri) trecem la normal după montarea căciuliței, foarte multa implicare din partea ei,as putea spune am făcut sex cu secretara, se mulează, se mișcă în toate direcțiile te strânge în brațe și geme frumos de parcă abia aștepta să Io trag,am schimbat câteva poziții unde excelat și am finalizat pe la spate cu ea pe burta! A fost un futai pe cinste, demult mai mai avut parte de așa ceva.Doar cu Mia am mai avut asemenea experiență plăcută!

Note:

Fata: 9 pt cei care le plac slăbuțele

Atitudine:10

Locație: 10

Gfe:10*

Oral: 7,5 spre 8 se poate și mai bine

Normal: 9,5

O recomand pt gfe și pt implicarea la normal! Merita sa ii treci pragul! 

Spor in toate! 

• Like 2
  • Inimioara 2
Reputație: 137
  • Telefon: erotyke
Postat

Salut!

Anunțul pe publi este din 02.03.2024!

Știe cineva, mai este disponibilă fata in Cluj?

• Membru Premium
Postat
Acum 14 minute, erotyke a spus:

Salut!

Anunțul pe publi este din 02.03.2024!

Știe cineva, mai este disponibilă fata in Cluj?

De când și-a făcut cont rosu aici (actualmente expirat) a renunțat a mai posta anunțuri și pe publi ... o fi bine, o fi rău?

Oricum și aici, de joi, 21 martie când a anunțat ca-si schimba locația ... a trecut în "silenzio stampa" ...🫤

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Acum 10 ore, Mocureloaded a spus:

De când și-a făcut cont rosu aici (actualmente expirat) a renunțat a mai posta anunțuri și pe publi ... o fi bine, o fi rău?

Oricum și aici, de joi, 21 martie când a anunțat ca-si schimba locația ... a trecut în "silenzio stampa" ...🫤

Am vorbit eu cu ea ieri, voiam o programare, insa m-a refuzat frumos pe motivul ca are probleme cu o masea, pana nu ii trece cica e in pauza, no amu ce sa zic si azi e o zi:)) incercarea moarte nu are:))

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața 🤭🤗! Am revenit 😜. Disponibila pana la ora 20🤭IMG-20230807-WA0007.jpg.d2800505c3a0ee7c5302346bcb9a7200.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1
Reputație: 137
Postat

A fost cineva la domnișoara in ultimul timp ?

Nicicum nu pot sa dau de ea !

Postat
13 hours ago, erotyke said:

A fost cineva la domnișoara in ultimul timp ?

Nicicum nu pot sa dau de ea !

am fost eu saptamana trecuta, poate o mai dor dintii si din cauza asta nu raspunde.

oral- destul de bine, putin se ajuta si de mana.

normal protejat- o femeie normala, nu are artificii sau chestii din astea mai speciale, te trage puternic in dansa se simte foarte bine.

fk nu e, sunt doar pupici din punctul meu de vedere.

• Inimioara 1
Postat

Bună, începând cu ora 13:00 o sa fiu disponibila, va pup și o zi plăcută sa aveti🥰🤗😍IMG-20231030-WA0013.jpg.cbfb94c927c8c816f4ee9ec799a64493.jpg

• Inimioara 2
Postat
Acum 10 minute, tzepis a spus:

locatia aproximativ momentan ?

Zona Iulius Mall Parklake 

Postat

Bună! Din cauza proprietarului am schimbat locația, noua locație cartier Bună Ziua lângă Grand Hotel Italia ☺. Disponibila pana la ora 20:00 🥰🤗

• Like 1
Postat

Dupa multe incercari pentru o programare, ba durere de dinti, ba mutarea locatiei, am reusit o programare din nou, vorbit pe whatap, ajuns la locatia din cartier Buna Ziua, langa hotelul Italia unde candva am fost la ceva petrecere, sunat la usa si imi deschide usa aceeasi femeie simpatica, insa parca mai simpatica ca prima data, imbracata in ceva roșu, invitat inauntru intr-un living mare, dupa ce am fumat o tigara ma cer la dus, iesit proaspat nascut:))), ma invita intr-o camera, muzica pe un fundal undeva, eu ma tot uitam de unde canta muzica:))), mai o poveste si dupa ma intind cu puta in sus, se urca peste mine si incepe un preludiu cu sarutari, pe gat, pe corp ca dupa aceea sa ma ia la un FK de zici ca ne-am adus aminte de prima data,🤭 incepe un oral bun insa o opresc la un moment dat, pentru ca nu sunt fan, si o intorc pe spate, o sarut pe corp pana ajung la pasarica care are un gust pfff, beton, curata si fara mirosuri, incepem dupa un misionar unde m-am si terminat, am mai fumat o tigara, o poveste, imbracat, pupat fata si plecat.

Notele anterioare le mentin, de mentionat e ca trebuie o boxa bluethooth, in rest ce trebe. Te pup Yna🤭

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Buna dragilor😊 disponibila de la ora 14:00😇🤗

Postat
1 oră în urmă, Ynna4you a spus:

Buna dragilor😊 disponibila de la ora 14:00😇🤗

IMG-20231030-WA0009.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...