Membru Premium albdom82 Reputație: 3872 Postat Februarie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Salut! Un lucru putin neplacut atunci cand trebuie sa scrii o recenzie unei fete superdragute din multe puncte de vedere dar trebuie sa mentionezi in ea si cateva mici lucruri negative. Totusi cred ca asa e corect si fata de voi, colegii de aici, cat mai ales fata de ea in sensul ca astfel poate obtine un feedback din partea noastra si corecta acele lucruri daca doreste si daca considera si ea ca are ce corecta bineinteles. M-am programat pentru o sedinta de dominare cu ea exprimandu-mi inca din mesajul de programare cam ce mi-as dori de la intalnire (facesitting + penetrarea cu strapon-ul). In cateva ore eram deja la usa ei unde am gasit o fata tanara si cu o atitudine foarte deschisa si degajata. Dupa ce am schimbat cateva vorbe pentru a ne cunoaste si a relua detaliile a ceea ce imi doresc de la intalnire am fost invitat la dus (voi reveni asupra acestui aspect, al dusului). Dupa dus actiunea a inceput cu unduieli, miscari lascive si sarutari din partea ei (voi reveni si aici) la marginea patului continuand cu un scurt masaj erotic in pat. Mangaieli si masaj usor in zona intima, alternand cu apropieri ale guritei avand rol de teasing si de a ma excita peste masura. Atat de excitat fiind i-am cerut sa trecem la a-mi implini si o fantezie mai "kinky" sa zic si anume penetrarea cu strapon-ul pentru a obtine acea finalizare atat de mult dorita. Aici trebuie sa remarc ca mi s-a parut ca ii place mult si ei sa te futa astfel, fapt ce a facut ca totul sa fie cu atat mai excitant si ducand la o finalizare exploziva. Imi plac mult fetele care stiu sa te "stapaneasca" astfel si faptul ca acest lucru le face si lor placere il gasesc a fi un lucru cu atat mai excitant si un stimul sexual foarte puternic, totul contribuind la un orgasm inegalabil. Am mai stat un pic de vorba, am facut iar un dus si cam asta a fost intalnirea mea cu Arrya. Acum, ce mi-a placut: - comunicarea cu ea incepand chiar cu cea a mesajului de programare, cat si la urma in locatie. - mi-a placut mult de tot atitudinea ei degajata si deschisa, implicata si dornica de a-mi satisface fanteziile. - actiunea in sine din timpul intalnirii. Ce nu mi-a placut: - nu mi-a placut deloc ca din cauza faptului ca ea fumeaza acele tigari electronice se simte in respiratia ei un miros puternic de la ele. L-am gasit a fi un turn-off total in timpul sarutarilor de inceput si drept urmare nu m-am mai aratat doritor de ele. Ar fi de preferat sa renunte la ele sau macar sa nu le fumeze inaintea unei intalniri. - gelurile acelea de la dus nu sunt bune deloc (asta ca sa nu fiu rautacios si sa zic altceva), nu te poti spala cu ele de uleiul ramas in urma masajului. Din punctul meu de vedere e de preferat oricare alt gel de dus (de exemplu Nivea sau Dove, foarte bune si se gasesc oriunde). - nu mai mi-a placut ca desi ofera penetrarea cu strapon-ul in lista ei de servicii are de fapt un singur astfel de dildo care se ataseaza strapon-ului. Alte fete au o varietate de marimi si forme din care iti poti alege. Nu cred ca e mare lucru de rezolvat. Cateva detalii si note: Contact: 10 - comunicare cu ea foarte buna si lejera. Locatie: 9 - complex Rasarit de Soare, garsoniera amenajata frumos. Nu prea imi place mie acolo probabil si din cauza unor experiente trecute mai putin fericite. Dar e ceea ce e si daca iti place cu adevarat de o fata locatia in sine nu poate reprezenta o problema. Fata: 8 atat la corp cat si la chip - ea se descrie ca fiind skinny dar nu este deloc asa, skinny inseamna cu totul altceva si va pot da exemple daca doriti. Ea este slim, in niciun caz skinny, si are chiar si o usoara burtica draguta de altfel si nederanjanta. Sanii micuti si feciorelnici plus cateva tatuaje de bun gust ii completeaza look-ul. Blond vopsit, ochi caprui, machiaj putin prea mult (eu prefer cat mai natural)... fata arata bine per ansamblu dar fara a fi o frumusete izbitoare. Pozele sunt reale dar o avantajeaza putin, cum sunt toate pozele de altfel. Igiena: 9 a fetei - scad un punct din cauza respiratiei ei nu tocmai fresh. 9 a locatiei - scad de asemenea un punct din cauza acelor geluri de dus. Atitudine: 9 - am detaliat mai sus, nu mai reiau. GFE: nu cred ca e cazul, acele sarutari nu sunt ceva echivalent cu FK. Masajul erotic: a fost ceva mult prea scurt ca sa-mi pot forma o opinie concludenta si a da o nota. Mi-a placut totusi. Pegging: 10 - mi-a placut mult de tot si asta mai ales datorita atitudinii ei, am explicat mai sus. Cadou: 500/45 min dtd. Eu am ales sa plec mai devreme. De revenit? Nu stiu... sunt alte cateva fete care ofera aceleasi lucruri dar la un nivel chiar mai bun si fara partile acelea mai putin placute, dar pe care cu siguranta le poate rezolva si ea. Lipsa unui FK adevarat si placut iar ma cam da inapoi. In concluzie: e de bifat in mod categoric mai ales datorita atitudinii ei si pentru a va implini si unele fantezii mai "deocheate", asta daca le aveti. Bafta! P.S. scuze pentru recenzia lunga dar se pare ca nu pot altfel. 7 1 3 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 6 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 Bunaaa!!! Am un loc disponibil la 16!!😘😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 6 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 3 hours ago, albdom82 said: Salut! Un lucru putin neplacut atunci cand trebuie sa scrii o recenzie unei fete superdragute din multe puncte de vedere dar trebuie sa mentionezi in ea si cateva mici lucruri negative. Totusi cred ca asa e corect si fata de voi, colegii de aici, cat mai ales fata de ea in sensul ca astfel poate obtine un feedback din partea noastra si corecta acele lucruri daca doreste si daca considera si ea ca are ce corecta bineinteles. M-am programat pentru o sedinta de dominare cu ea exprimandu-mi inca din mesajul de programare cam ce mi-as dori de la intalnire (facesitting + penetrarea cu strapon-ul). In cateva ore eram deja la usa ei unde am gasit o fata tanara si cu o atitudine foarte deschisa si degajata. Dupa ce am schimbat cateva vorbe pentru a ne cunoaste si a relua detaliile a ceea ce imi doresc de la intalnire am fost invitat la dus (voi reveni asupra acestui aspect, al dusului). Dupa dus actiunea a inceput cu unduieli, miscari lascive si sarutari din partea ei (voi reveni si aici) la marginea patului continuand cu un scurt masaj erotic in pat. Mangaieli si masaj usor in zona intima, alternand cu apropieri ale guritei avand rol de teasing si de a ma excita peste masura. Atat de excitat fiind i-am cerut sa trecem la a-mi implini si o fantezie mai "kinky" sa zic si anume penetrarea cu strapon-ul pentru a obtine acea finalizare atat de mult dorita. Aici trebuie sa remarc ca mi s-a parut ca ii place mult si ei sa te futa astfel, fapt ce a facut ca totul sa fie cu atat mai excitant si ducand la o finalizare exploziva. Imi plac mult fetele care stiu sa te "stapaneasca" astfel si faptul ca acest lucru le face si lor placere il gasesc a fi un lucru cu atat mai excitant si un stimul sexual foarte puternic, totul contribuind la un orgasm inegalabil. Am mai stat un pic de vorba, am facut iar un dus si cam asta a fost intalnirea mea cu Arrya. Acum, ce mi-a placut: - comunicarea cu ea incepand chiar cu cea a mesajului de programare, cat si la urma in locatie. - mi-a placut mult de tot atitudinea ei degajata si deschisa, implicata si dornica de a-mi satisface fanteziile. - actiunea in sine din timpul intalnirii. Ce nu mi-a placut: - nu mi-a placut deloc ca din cauza faptului ca ea fumeaza acele tigari electronice se simte in respiratia ei un miros puternic de la ele. L-am gasit a fi un turn-off total in timpul sarutarilor de inceput si drept urmare nu m-am mai aratat doritor de ele. Ar fi de preferat sa renunte la ele sau macar sa nu le fumeze inaintea unei intalniri. - gelurile acelea de la dus nu sunt bune deloc (asta ca sa nu fiu rautacios si sa zic altceva), nu te poti spala cu ele de uleiul ramas in urma masajului. Din punctul meu de vedere e de preferat oricare alt gel de dus (de exemplu Nivea sau Dove, foarte bune si se gasesc oriunde). - nu mai mi-a placut ca desi ofera penetrarea cu strapon-ul in lista ei de servicii are de fapt un singur astfel de dildo care se ataseaza strapon-ului. Alte fete au o varietate de marimi si forme din care iti poti alege. Nu cred ca e mare lucru de rezolvat. Cateva detalii si note: Contact: 10 - comunicare cu ea foarte buna si lejera. Locatie: 9 - complex Rasarit de Soare, garsoniera amenajata frumos. Nu prea imi place mie acolo probabil si din cauza unor experiente trecute mai putin fericite. Dar e ceea ce e si daca iti place cu adevarat de o fata locatia in sine nu poate reprezenta o problema. Fata: 8 atat la corp cat si la chip - ea se descrie ca fiind skinny dar nu este deloc asa, skinny inseamna cu totul altceva si va pot da exemple daca doriti. Ea este slim, in niciun caz skinny, si are chiar si o usoara burtica draguta de altfel si nederanjanta. Sanii micuti si feciorelnici plus cateva tatuaje de bun gust ii completeaza look-ul. Blond vopsit, ochi caprui, machiaj putin prea mult (eu prefer cat mai natural)... fata arata bine per ansamblu dar fara a fi o frumusete izbitoare. Pozele sunt reale dar o avantajeaza putin, cum sunt toate pozele de altfel. Igiena: 9 a fetei - scad un punct din cauza respiratiei ei nu tocmai fresh. 9 a locatiei - scad de asemenea un punct din cauza acelor geluri de dus. Atitudine: 9 - am detaliat mai sus, nu mai reiau. GFE: nu cred ca e cazul, acele sarutari nu sunt ceva echivalent cu FK. Masajul erotic: a fost ceva mult prea scurt ca sa-mi pot forma o opinie concludenta si a da o nota. Mi-a placut totusi. Pegging: 10 - mi-a placut mult de tot si asta mai ales datorita atitudinii ei, am explicat mai sus. Cadou: 500/45 min dtd. Eu am ales sa plec mai devreme. De revenit? Nu stiu... sunt alte cateva fete care ofera aceleasi lucruri dar la un nivel chiar mai bun si fara partile acelea mai putin placute, dar pe care cu siguranta le poate rezolva si ea. Lipsa unui FK adevarat si placut iar ma cam da inapoi. In concluzie: e de bifat in mod categoric mai ales datorita atitudinii ei si pentru a va implini si unele fantezii mai "deocheate", asta daca le aveti. Bafta! P.S. scuze pentru recenzia lunga dar se pare ca nu pot altfel. Ooo mutulica,tu erai? Tu nici măcar nu m-ai lăsat sa îți fac ce mi-ai cerut, ai venit chitit direct pe futut in cur.. Acum întrebariile mele sunt: De ce vii și spui lucrurile cu fumatul și nu ai fost in stare sa îmi spui mie în față ce te-a deranjat ? De ce vii cu chestiile astea aici și când te-am întrebat cum a fost,tu ai zis ca ți-a plăcut tot!? Care machiaj,nu stii sa faci diferența dintre o piele bronzata și gene ? (Eu nu ma machez!!) De ce ești sigurul care are figuri la geluriile de dus ? Unde era furumusetea izbitoare,în tine asa-i mutulica ? De revenit ,clar nu o sa mai revii la mine ca nu te mai primesc . Un sfat de la mine ar fi sa înveți sa discuți cu fata și sa îi spui ce te deranjează,nu sa fi mut sa tremuri când o vezi și după sa vii sa scri pe forum și sa o faci sa se simtă prost !!! Foarte urat din partea ta!! Pupiiii Paaaa 2 1 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3872 Postat Februarie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Iti voi raspunde doar la 2 intrebari, restul sunt prostii sau minciuni si nu le voi baga in seama. Acum 42 minute, Arrya a spus: Acum întrebariile mele sunt: De ce vii și spui lucrurile cu fumatul și nu ai fost in stare sa îmi spui mie în față ce te-a deranjat ? Eu cand merg la o fata nu o sa ma apuc pe timpul meu si pe banii mei sa-i atrag atentia asupra unor lucruri de bun simt de altfel (cum ar fi fumatul ori respiratia fresh), cred ca este evident ca daca as deschide astfel de discutii reprosandu-i lucruri ce tin de igiena pana la urma, intreaga intalnire ar fi compromisa si nu ne-am mai fi simtit bine niciunul. De fapt, ca sa intelegi, ai fi avut aceeasi reactie ca si aici probabil si am fi stricat toata atmosfera. Practic toata intalnirea ar fi fost ratata. Nu te poti apuca sa-i faci reprosuri de acest fel unei fete decat daca sunt lucruri cu adevarat foarte serioase si simti ca nu mai poti continua asa. Si, si daca ti-as fi spus, la urma oricum as fi scris si aici despre ele. Acum 43 minute, Arrya a spus: De ce vii cu chestiile astea aici și când te-am întrebat cum a fost,tu ai zis ca ți-a plăcut tot!? Nu m-ai intrebat absolut nimic despre cum m-am simtit si nici nu am vorbit absolut deloc despre asta. Si chiar daca m-ai fi intrebat, nu era acolo locul si timpul (din motivele explicate mai sus) pentru a deschide astfel de discutii. Pentru asta exista recenziile. Acum, mie imi pare rau ca nu iti asumi o recenzie, pozitiva de altfel, care are doar cateva mici puncte negative si pe care le poti rezolva destul de simplu oricum. Vii in loc si imi raspunzi pe un astfel de ton urat si jignitor - lucru care te asigur ca iti face mult mai mult rau de fapt decat recenzia mea. Iti oferi serviciile aici si trebuie sa stii sa-ti asumi toate recenziile fie ele pozitive ori negative si sa le raspunzi politicos la toate. Nu asa! 3 3 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 6 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 3 minutes ago, albdom82 said: Iti voi raspunde doar la 2 intrebari, restul sunt prostii sau minciuni si nu le voi baga in seama. Eu cand merg la o fata nu o sa ma apuc pe timpul meu si pe banii mei sa-i atrag atentia asupra unor lucruri de bun simt de altfel (cum ar fi fumatul ori respiratia fresh), cred ca este evident ca daca as deschide astfel de discutii reprosandu-i lucruri ce tin de igiena pana la urma, intreaga intalnire ar fi compromisa si nu ne-am mai fi simtit bine niciunul. De fapt, ca sa intelegi, ai fi avut aceeasi reactie ca si aici probabil si am fi stricat toata atmosfera. Practic toata intalnirea ar fi fost ratata. Nu te poti apuca sa-i faci reprosuri de acest fel unei fete decat daca sunt lucruri cu adevarat foarte serioase si simti ca nu mai poti continua asa. Si, si daca ti-as fi spus, la urma oricum as fi scris si aici despre ele. Nu m-ai intrebat absolut nimic despre cum m-am simtit si nici nu am vorbit absolut deloc despre asta. Si chiar daca m-ai fi intrebat, nu era acolo locul si timpul (din motivele explicate mai sus) pentru a deschide astfel de discutii. Pentru asta exista recenziile. Acum, mie imi pare rau ca nu iti asumi o recenzie, pozitiva de altfel, care are doar cateva mici puncte negative si pe care le poti rezolva destul de simplu oricum. Vii in loc si imi raspunzi pe un astfel de ton urat si jignitor - lucru care te asigur ca iti face mult mai mult rau de fapt decat recenzia mea. Iti oferi serviciile aici si trebuie sa stii sa-ti asumi toate recenziile fie ele pozitive ori negative si sa le raspunzi politicos la toate. Nu asa! Cand tu m-ai jignit,cum ai fi vrut sa îți răspund ? In fine…eu îmi asum tot ce am zis . o zi frumoasa îți doresc ! Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 6 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 9 minutes ago, albdom82 said: Iti voi raspunde doar la 2 intrebari, restul sunt prostii sau minciuni si nu le voi baga in seama. Eu cand merg la o fata nu o sa ma apuc pe timpul meu si pe banii mei sa-i atrag atentia asupra unor lucruri de bun simt de altfel (cum ar fi fumatul ori respiratia fresh), cred ca este evident ca daca as deschide astfel de discutii reprosandu-i lucruri ce tin de igiena pana la urma, intreaga intalnire ar fi compromisa si nu ne-am mai fi simtit bine niciunul. De fapt, ca sa intelegi, ai fi avut aceeasi reactie ca si aici probabil si am fi stricat toata atmosfera. Practic toata intalnirea ar fi fost ratata. Nu te poti apuca sa-i faci reprosuri de acest fel unei fete decat daca sunt lucruri cu adevarat foarte serioase si simti ca nu mai poti continua asa. Si, si daca ti-as fi spus, la urma oricum as fi scris si aici despre ele. Nu m-ai intrebat absolut nimic despre cum m-am simtit si nici nu am vorbit absolut deloc despre asta. Si chiar daca m-ai fi intrebat, nu era acolo locul si timpul (din motivele explicate mai sus) pentru a deschide astfel de discutii. Pentru asta exista recenziile. Acum, mie imi pare rau ca nu iti asumi o recenzie, pozitiva de altfel, care are doar cateva mici puncte negative si pe care le poti rezolva destul de simplu oricum. Vii in loc si imi raspunzi pe un astfel de ton urat si jignitor - lucru care te asigur ca iti face mult mai mult rau de fapt decat recenzia mea. Iti oferi serviciile aici si trebuie sa stii sa-ti asumi toate recenziile fie ele pozitive ori negative si sa le raspunzi politicos la toate. Nu asa! App nu sunt nici prostii și nici minciuni, ar trebui sa îți asumi și tu tot ce spui ! Bye 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 6 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 🐣 2 9 Link spre comentariu
toxiq Reputație: 1103 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 7 hours ago, Arrya said: Ooo mutulica,tu erai? Tu nici măcar nu m-ai lăsat sa îți fac ce mi-ai cerut, ai venit chitit direct pe futut in cur.. Acum întrebariile mele sunt: De ce vii și spui lucrurile cu fumatul și nu ai fost in stare sa îmi spui mie în față ce te-a deranjat ? De ce vii cu chestiile astea aici și când te-am întrebat cum a fost,tu ai zis ca ți-a plăcut tot!? Care machiaj,nu stii sa faci diferența dintre o piele bronzata și gene ? (Eu nu ma machez!!) De ce ești sigurul care are figuri la geluriile de dus ? Unde era furumusetea izbitoare,în tine asa-i mutulica ? De revenit ,clar nu o sa mai revii la mine ca nu te mai primesc . Un sfat de la mine ar fi sa înveți sa discuți cu fata și sa îi spui ce te deranjează,nu sa fi mut sa tremuri când o vezi și după sa vii sa scri pe forum și sa o faci sa se simtă prost !!! Foarte urat din partea ta!! Pupiiii Paaaa On 2/4/2024 at 2:32 PM, albdom82 said: Mi-am amintit acum despre cine zici si am intrat pe topicul ei sa reimprospatez memoria. Are acolo o poza cu fata ei si nu mi-a placut de ea. Am taiat-o de pe lista din motivul asta doar. Asta zicea rujatul despre tine duminica si ce sa vezi, a venit la tine si l-a deranjat mirosul de tigare, nu mataranga din cur. Fi-mi-ar scarba, 😁 1 1 2 Link spre comentariu
DomnulGFE Reputație: 85 Postat Februarie 6 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Februarie 6 13 minutes ago, toxiq said: Asta zicea rujatul despre tine duminica si ce sa vezi, a venit la tine si l-a deranjat mirosul de tigare, nu mataranga din cur. Fi-mi-ar scarba, 😁 Eee, făcea și el pe pretențiosul. Asta cu țigara și gelul de duș sunt detalii mici. Aria e senzație și n-ai cum să zici că nu e frumoasă. Mai e și foarte dulce în atitudine și cum vorbește. Am 3 fete de la masaj vizitate și Aria e lejer pe locul I pentru mine. Aria, scumpico, ce mai faci ? Lucrezi cumva în weeknd ? Weekendul care vine eventual ? 2 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 7 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 7 3 8 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 7 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 7 22 hours ago, DomnulGFE said: Eee, făcea și el pe pretențiosul. Asta cu țigara și gelul de duș sunt detalii mici. Aria e senzație și n-ai cum să zici că nu e frumoasă. Mai e și foarte dulce în atitudine și cum vorbește. Am 3 fete de la masaj vizitate și Aria e lejer pe locul I pentru mine. Aria, scumpico, ce mai faci ? Lucrezi cumva în weeknd ? Weekendul care vine eventual ? Bunaaa Mulțumesc pentru cuvintele frumoase !!🥰 Uite bine. Tu ce mai faci? Pentru tine da. Te pupiiii Link spre comentariu
toxiq Reputație: 1103 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 23 hours ago, DomnulGFE said: Eee, făcea și el pe pretențiosul. Asta cu țigara și gelul de duș sunt detalii mici. Aria e senzație și n-ai cum să zici că nu e frumoasă. Mai e și foarte dulce în atitudine și cum vorbește. Am 3 fete de la masaj vizitate și Aria e lejer pe locul I pentru mine. Aria, scumpico, ce mai faci ? Lucrezi cumva în weeknd ? Weekendul care vine eventual ? Este, m-am bucurat si eu de farmecele ei cu ceva mai mult timp in urma, nu era in locatia asta care pe mine nu ma avantajeaza, si nah, e o fata minunata, placuta, isteata, spontana, pozitiva si nu in ultimul rand si frumusica. De fiacare data, adica de doua ori, am plecat de la ea cu zambetul pe buze. De la mine, respect si aprecieri pozitive 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 8 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 8 15 hours ago, toxiq said: Este, m-am bucurat si eu de farmecele ei cu ceva mai mult timp in urma, nu era in locatia asta care pe mine nu ma avantajeaza, si nah, e o fata minunata, placuta, isteata, spontana, pozitiva si nu in ultimul rand si frumusica. De fiacare data, adica de doua ori, am plecat de la ea cu zambetul pe buze. De la mine, respect si aprecieri pozitive Mulțumesc!!🤗😘 1 Link spre comentariu
dietcokerick Reputație: 2 Postat Februarie 8 Oras:Frankfurt or United States Oras:Frankfurt or United States Partajează Postat Februarie 8 Am citit cea mai mare parte a firului tău. Ați putea publica informații despre diferitele tarife pentru diferite servicii. Ți-ar economisi timp atât pe tine, cât și pe alții pe WA Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 9 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 9 Bunaa!! Ma găsiți toată ziua în locație! Pupiiii 1 8 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 12 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 😏 1 6 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 12 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 ☺️ 5 7 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 14 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 14 Bună! Ma găsiți în locație toată ziua,mai am câteva locuri disponibile. 😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 15 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 15 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. Bunaaa! Mai am câteva locuri disponibile ,va aștept cu programări !! 🤗😘 2 2 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 16 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 16 Bunaa! Ma găsiți în locatie pana la ora 23:00. Mai am câteva locuri disponibile. 😘 Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Februarie 16 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 16 Acum 8 minute, Arrya a spus: Bunaa! Ma găsiți în locatie pana la ora 23:00. Mai am câteva lucruri disponibile. 😘 Doar câteva lucruri? 😋 1 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 17 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 17 Bunaaaa!!!! Astazi nu mai am locuri disponibile,dar va aștept cu programări pentru mâine. Pupiiii🫶🏼😘😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 19 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 19 Bunaaa! Mai am un loc disponibil la ora 16:00. 🤗😘 Link spre comentariu
Lovefreedom Reputație: 6 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19 Salutare tuturor! Pentru ca am contactat-o pe Arrya in urma feedback-urilor postate de inaintasi cred ca este fair din partea mea sa sa fac si eu acelasi lucru pentru urmasi Am vrut sa las un post chiar dupa prima intalnire insa este mai bine ca timpul nu mi-a permis,acum avand cinci sedinte la activ am avut ragaz sa imi formez si sa impartasesc cu voi o parere la rece. La prima intalnire lucrurile au mers oarecum in mod automat,pe repede inainte,pana m-am dezmeticit a sunat clopotelul de recreatie Trecand peste momentul initial de nesiguranta, pentru ca nu stii cine te asteapta dupa ce treci pragul,o fi o ea,o fi un el,o fi putin din fiecare? ,lucrurile s-au miscat repede ,respectiv dus,dezbracat,sau ,ma rog ,poate a fost invers,cine mai stie,masaj Arrya,dus,imbracat ( nici aici nu mai imi amintesc ordinea ) si nici nu stiu cand m-am trezit in lift cu un ranjet satisfacut pe fata. In spatele usii,si aici sunt subiectiv pentru ca fiecare dintre noi are o alta reprezentare a idealului feminin (exista teorii care leaga partenerul ideal de figura paterna pentru fete si cea materna pentru baieti,sau invers pentru unii :),dar nu e cazul sa dezvoltam aici) ma astepta o fata frumoasa, mignona,cu un corp bine proportionat,foarte feminina,lipicioasa,dezinhibata,cu un comportament natural.O prezenta fermecatoare pe ansanblu .Tot ce mi-a recomandat medicul Arrya este genul de fata sexy dupa care intorci capul,sau te uiti cu coada ochiului daca nu esti singur,asta daca nu vrei sa-ti iei o poseta in cap Sau,ca sa discutam elevat,e facuta in ciuda p..ii Din pacate chiar la propriu, pentru ca masajul presupune o anumita frustrare,insa punand in balanta riscurile BTS ce insotesc fuck-aiul,frustrarea este preferabila cazarii la Colentina,sectia Crucea de piatra. Ca trasaturi de personalitate pe care le apreciez la ea sunt prezenta agreabila,umorul, sociabilitatea, optimismul. La primul mesaj pe wp nu am primit nici un raspuns,m-am gandit ca fie nu lucreaza fie este foarte aglomerata,am revenit dupa cateva zile si dupa ce am reusit sa intram in legatura totul a mers snur.Punctuala si de cuvant mai adaug din acest motiv. Din topic am dedus ca este selectiva,acesta fiind unul din motivele care m-au determinat sa ma programez la masaj la ea,ma simt mai confortabil daca impart acelasi pat cu persoane din acelasi film cu mine. Cred ca nu are sens sa repet info ref. la adresa sau spatiu,adaug doar ca spatiul este placut,intim, te ajuta sa intri rapid in starea de relaxare necesara. Din lista serviciilor am ales masajul erotic pentru care halatul a fost 500 lei,plus pentru buzunarul halatului am venit de fiecare data cu un mic cadou.Daca ma bate promit feedback si amatorilor de dominare Atitudinea in timpul interactiunii este una de exceptie:dedicata,atenta,senzuala,implicata ,cum s-ar spune in limbaj corporatist orientata spre nevoile clientului:) Servicii de top pentru cei ce doresc calitate. Despre cum a decurs masajul in sine,nu este relevant decat pentru subsemnatul ,experienta este particulara si tine de modul de functionare al fiecaruia, fata face tot ce poate sa simti senzatiile pentru care ai apelat la ea si isi indeplineste partea ei din deal dar reactia fiecaruia tine de fiziologia proprie. Imi pare sincer rau ca nu am sesizat si aspecte negative,sigur ascunde ceva,nu ma las pana nu descopar ce La final adaug concluzia , cu doua sensuri : aia mica o ridica O viata frumoasa sa aveti! In ciuda lor ! 1 2 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 19 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 19 1 hour ago, Lovefreedom said: Salutare tuturor! Pentru ca am contactat-o pe Arrya in urma feedback-urilor postate de inaintasi cred ca este fair din partea mea sa sa fac si eu acelasi lucru pentru urmasi Am vrut sa las un post chiar dupa prima intalnire insa este mai bine ca timpul nu mi-a permis,acum avand cinci sedinte la activ am avut ragaz sa imi formez si sa impartasesc cu voi o parere la rece. La prima intalnire lucrurile au mers oarecum in mod automat,pe repede inainte,pana m-am dezmeticit a sunat clopotelul de recreatie Trecand peste momentul initial de nesiguranta, pentru ca nu stii cine te asteapta dupa ce treci pragul,o fi o ea,o fi un el,o fi putin din fiecare? ,lucrurile s-au miscat repede ,respectiv dus,dezbracat,sau ,ma rog ,poate a fost invers,cine mai stie,masaj Arrya,dus,imbracat ( nici aici nu mai imi amintesc ordinea ) si nici nu stiu cand m-am trezit in lift cu un ranjet satisfacut pe fata. In spatele usii,si aici sunt subiectiv pentru ca fiecare dintre noi are o alta reprezentare a idealului feminin (exista teorii care leaga partenerul ideal de figura paterna pentru fete si cea materna pentru baieti,sau invers pentru unii :),dar nu e cazul sa dezvoltam aici) ma astepta o fata frumoasa, mignona,cu un corp bine proportionat,foarte feminina,lipicioasa,dezinhibata,cu un comportament natural.O prezenta fermecatoare pe ansanblu .Tot ce mi-a recomandat medicul Arrya este genul de fata sexy dupa care intorci capul,sau te uiti cu coada ochiului daca nu esti singur,asta daca nu vrei sa-ti iei o poseta in cap Sau,ca sa discutam elevat,e facuta in ciuda p..ii Din pacate chiar la propriu, pentru ca masajul presupune o anumita frustrare,insa punand in balanta riscurile BTS ce insotesc fuck-aiul,frustrarea este preferabila cazarii la Colentina,sectia Crucea de piatra. Ca trasaturi de personalitate pe care le apreciez la ea sunt prezenta agreabila,umorul, sociabilitatea, optimismul. La primul mesaj pe wp nu am primit nici un raspuns,m-am gandit ca fie nu lucreaza fie este foarte aglomerata,am revenit dupa cateva zile si dupa ce am reusit sa intram in legatura totul a mers snur.Punctuala si de cuvant mai adaug din acest motiv. Din topic am dedus ca este selectiva,acesta fiind unul din motivele care m-au determinat sa ma programez la masaj la ea,ma simt mai confortabil daca impart acelasi pat cu persoane din acelasi film cu mine. Cred ca nu are sens sa repet info ref. la adresa sau spatiu,adaug doar ca spatiul este placut,intim, te ajuta sa intri rapid in starea de relaxare necesara. Din lista serviciilor am ales masajul erotic pentru care halatul a fost 500 lei,plus pentru buzunarul halatului am venit de fiecare data cu un mic cadou.Daca ma bate promit feedback si amatorilor de dominare Atitudinea in timpul interactiunii este una de exceptie:dedicata,atenta,senzuala,implicata ,cum s-ar spune in limbaj corporatist orientata spre nevoile clientului:) Servicii de top pentru cei ce doresc calitate. Despre cum a decurs masajul in sine,nu este relevant decat pentru subsemnatul ,experienta este particulara si tine de modul de functionare al fiecaruia, fata face tot ce poate sa simti senzatiile pentru care ai apelat la ea si isi indeplineste partea ei din deal dar reactia fiecaruia tine de fiziologia proprie. Imi pare sincer rau ca nu am sesizat si aspecte negative,sigur ascunde ceva,nu ma las pana nu descopar ce La final adaug concluzia , cu doua sensuri : aia mica o ridica O viata frumoasa sa aveti! In ciuda lor ! Mulțumesc frumos ! ❤️😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate