Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 20 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 20 ☀️🤭 2 4 Link spre comentariu
Lovefreedom Reputație: 6 Postat Februarie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20 2 hours ago, Arrya said: ☀️🤭 Mai sexy decat prevede legea :)) 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 20 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 20 40 minutes ago, Lovefreedom said: Mai sexy decat prevede legea :)) 🤭😏 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 23 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 23 🙃🍑 4 8 Link spre comentariu
Lovefreedom Reputație: 6 Postat Februarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24 On 2/20/2024 at 6:20 PM, Arrya said: ☀️🤭 Mai sexy decat prevede legea :)) Link spre comentariu
Lovefreedom Reputație: 6 Postat Februarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24 The other side,same Scorpio 😏 1 Link spre comentariu
Lovefreedom Reputație: 6 Postat Februarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24 On 2/23/2024 at 2:53 PM, Arrya said: 🙃🍑 On 2/20/2024 at 6:20 PM, Arrya said: ☀️🤭 On 2/23/2024 at 2:53 PM, Arrya said: 🙃🍑 The other side,same Scorpio 😏 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 25 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 25 15 hours ago, Lovefreedom said: The other side,same Scorpio 😏 🫶🏼🦞 Link spre comentariu
biganswer Reputație: -1 Postat Februarie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 25 Ceva recenzii recente? Sunt nou prin BUCUREȘTI și îmi caut o regina în ale masajului sa nu fie numai când vrea ea :)) ,deci băieți o recomandare??? 1 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Februarie 27 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 27 Bună dimineața!! 🥰😘 Mai am 2 locuri disponibile la ora 13:00 și 14:00. 🤗 Link spre comentariu
DomnulGFE Reputație: 85 Postat Martie 5 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Martie 5 @Arrya minunato dacă avem compatibilitate pe tinder mai plătesc și altceva în afară de prima întâlnire? 😂😏 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Martie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 18 Unde au dispărut fetele astea ? Mai știe cineva ceva mai lucreaza , ca pe whaupts nimic aici nimic ,mama și ce îmi mergea un masaj bun arya acuma 1 Link spre comentariu
chris c Reputație: 21 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18 S-au evaporat ca apa de pe gasca! Cel putin Deea parea "subtirica" tare! 😁 1 1 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Martie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 18 1 oră în urmă, chris c a spus: S-au evaporat ca apa de pe gasca! Cel putin Deea parea "subtirica" tare! 😁 Nu m am prins l a faza cu subțirica:)) m ai pierdut frate ce vrei sa spui ? Link spre comentariu
chris c Reputație: 21 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18 De asta am pus ghilimele. Venise de curand si intrase cu lumea in clinciuri... Da rewind si vezi 😉 1 1 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Martie 19 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 19 Acum 14 ore, chris c a spus: De asta am pus ghilimele. Venise de curand si intrase cu lumea in clinciuri... Da rewind si vezi 😉 😅am văzut poate a ascultat sfaturile și o fi pe la lidl acum 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
sinosos Reputație: 1 Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 Hello everyone, In urma feedback-urilor regasite in acest topic, am decis sa fac si eu o vizita. Acum e randul meu sa scriu cateva randuri dupa cateva vizite. Pot din start sa confirm ca feedback-urile sunt pe masura realitatii. Arrya este o fata frumoasa atat la fata cat si la corp, vesela, jucausa si cu care poti discuta orice. Partea de erotism este la un nivel peste ce ma asteptam sa gasesc (probabil pentru ca o vad ca pe o chestie mai intima). Singurul lucru negativ care merita mentionat ar fi locatia, fiind departe de centru / locatiile clasice. 1 Link spre comentariu
Malone89 Reputație: 4 Postat Aprilie 3 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 3 Salutare colegii. Cum stăteam eu asa putin pe telefon și am văzut pozele de la stare pe whatsapp am decis sa o revizitez pe aceasta superba domnisoara. O mica conversație pe whatsapp și plecat spre ea. Am luat o ședință Full erotic . Despe Arrya nu pot spune decat cuvinte de lauda. De câte ori am fost la ea am avut parte de un masaj erotic de calitate ,fără graba și bun simt. Eu unul mai revin cum am puțin timp liber . Te pup Arrya și aștept sa îmi spui dacă mergem sa mâncăm fructe de mare🥰🥰🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
bambam91 Reputație: 1 Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Holla everyone, Am fost la Aryya de mai multe ori si pot sa zic ca momentan e top pe partea de masaj erotic. Foarte frumoasa, joviala si in forma fizica foarte buna, un fund bestial numai bun de sarutat in continuu . Eu am fost pe partea de masaj full erotic si pot sa zic ca de fiecare data am fost foarte multumit de experienta. Locatia curata, draguta si are si un aer intim ce ajuta pentru experienta. Personal nu conduc, deci nu pot sa mi dau cu parerea care i treaba cu parcarea and stuff. PS: Stiu ca e cont cu primul comentariu, dar e facut din 2017 dupa ce am vrut sa folosesc altceva clean fara istoria din 2015/2016 ( hint: am simp-uit un pic pe cineva la un moment dat si am fost putin reticent sa continui activitatea pe acel cont ) 1 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 Buna dimineata!! Mai am câteva locuri disponibile. pupiii🥰😘 2 3 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 On 4/3/2024 at 7:12 PM, bambam91 said: Holla everyone, Am fost la Aryya de mai multe ori si pot sa zic ca momentan e top pe partea de masaj erotic. Foarte frumoasa, joviala si in forma fizica foarte buna, un fund bestial numai bun de sarutat in continuu . Eu am fost pe partea de masaj full erotic si pot sa zic ca de fiecare data am fost foarte multumit de experienta. Locatia curata, draguta si are si un aer intim ce ajuta pentru experienta. Personal nu conduc, deci nu pot sa mi dau cu parerea care i treaba cu parcarea and stuff. PS: Stiu ca e cont cu primul comentariu, dar e facut din 2017 dupa ce am vrut sa folosesc altceva clean fara istoria din 2015/2016 ( hint: am simp-uit un pic pe cineva la un moment dat si am fost putin reticent sa continui activitatea pe acel cont ) Mulțumesc pentru recenzie !! 🥰😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 On 4/3/2024 at 10:27 AM, Malone89 said: Salutare colegii. Cum stăteam eu asa putin pe telefon și am văzut pozele de la stare pe whatsapp am decis sa o revizitez pe aceasta superba domnisoara. O mica conversație pe whatsapp și plecat spre ea. Am luat o ședință Full erotic . Despe Arrya nu pot spune decat cuvinte de lauda. De câte ori am fost la ea am avut parte de un masaj erotic de calitate ,fără graba și bun simt. Eu unul mai revin cum am puțin timp liber . Te pup Arrya și aștept sa îmi spui dacă mergem sa mâncăm fructe de mare🥰🥰🥰🥰🥰 Mulțumesc pentru recenzie !!🥰😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 On 3/21/2024 at 12:07 PM, sinosos said: Hello everyone, In urma feedback-urilor regasite in acest topic, am decis sa fac si eu o vizita. Acum e randul meu sa scriu cateva randuri dupa cateva vizite. Pot din start sa confirm ca feedback-urile sunt pe masura realitatii. Arrya este o fata frumoasa atat la fata cat si la corp, vesela, jucausa si cu care poti discuta orice. Partea de erotism este la un nivel peste ce ma asteptam sa gasesc (probabil pentru ca o vad ca pe o chestie mai intima). Singurul lucru negativ care merita mentionat ar fi locatia, fiind departe de centru / locatiile clasice. Mulțumesc pentru recenzie !!🥰😘 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 On 3/19/2024 at 1:09 PM, slvadr said: 😅am văzut poate a ascultat sfaturile și o fi pe la lidl acum 🤣🤣🤣🤣 Ne place la Mega.😝🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Arrya Reputație: 1023 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 (726) 060 421 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 5 On 3/18/2024 at 5:57 PM, slvadr said: Unde au dispărut fetele astea ? Mai știe cineva ceva mai lucreaza , ca pe whaupts nimic aici nimic ,mama și ce îmi mergea un masaj bun arya Ma găsești,dar mai insista. Pupiii Link spre comentariu
Postări Recomandate