Sari la conținut

Buibas grasuna

mylky

Postări Recomandate

Postat

O mai țineți minte pe buibas Maria era una așa grasă o făcea și cu 2-3 odată … în urmă cu 5 ani fie 7 ani … mergea pe 20/40 lei numărul … undeva zona cetate parcă stătea pe lângă parc … ba chiar mi-aș dori sa mai dau de ea … dacă cineva a mai zărit-o și unde … numa sa spună ca eu mă duc 😂😂😂 nu știu de ce da as fute ceva grase de astea așa ieftine dacă aș găsi chiar și gratis 😂😝😝

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat

inflatia, bat-o vina! :lol:

grase gasesti in orice club/terasa moca. Doar sa vrei

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Ce sa para, e clar ca pozele îs false...mergi și vezi ce ii la fata locului ce aratate îți deschide ușa 😬

Aveti unii niste fetișuri fraților....🤔🫣

Postat
15 hours ago, oldcock said:

Maine intentionez sa o vizitez! Revin cu amanunte daca reusesc! Pare o grasuta super!

Am vazut-o live de mai multe ori. Tigancusa mica de statura si indesata bine. 

Are topic aici, dar nu era prea laudata. Plimbareata; AR, TM, etc. 

Postat

Ba, io tz-am zâs. Da' tu nuuuu, betmen betmen.  :lol:

• Haha 2
Postat
La 26.10.2023 la 17:32, mylky a spus:

O mai țineți minte pe buibas Maria era una așa grasă o făcea și cu 2-3 odată … în urmă cu 5 ani fie 7 ani … mergea pe 20/40 lei numărul … undeva zona cetate parcă stătea pe lângă parc … ba chiar mi-aș dori sa mai dau de ea … dacă cineva a mai zărit-o și unde … numa sa spună ca eu mă duc 😂😂😂 nu știu de ce da as fute ceva grase de astea așa ieftine dacă aș găsi chiar și gratis 😂😝😝

🤣

Postat
La 26.10.2023 la 17:32, mylky a spus:

De ceva vreme și-a facut aparitia una xxl pe Borsului dupa al doilea sens giratoriu pe dreapta ( sensul de la Faist). Saptamana asta in fiecare zi am văzut-o. Se învârte undeva la 110 kg

• Haha 1
Postat
La 10.11.2023 la 19:04, ionutvasile a spus:

De ceva vreme și-a facut aparitia una xxl pe Borsului dupa al doilea sens giratoriu pe dreapta ( sensul de la Faist). Saptamana asta in fiecare zi am văzut-o. Se învârte undeva la 110 kg

Una cu locație prietene 😆

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
On 11/10/2023 at 7:04 PM, ionutvasile said:

Deci nu mergeti cu Springul, fie se rastoarna fie ramaneti blocati ca sardelele in conserva 😆

• Haha 1
Postat
La 14.11.2023 la 11:55, x the impaler a spus:

Deci nu mergeti cu Springul, fie se rastoarna fie ramaneti blocati ca sardelele in conserva 😆

😅😅😅

Postat
La 14.11.2023 la 11:55, x the impaler a spus:

Dacă colegul mylky doar grasele îi plac. Nu te poti impotrivi cu gustul si placerea omului😂

• Like 1
Postat
4 hours ago, mylky said:

Am și eu fetișuri le mele :)

Acum vreo...multi ani era o grasa foarte laudata in Ms. Ea se declara pe la vreo 80 de kile. Am vb, stabilit intalnire... placuta tipa la tel. Ma prezint sa o iau cu masina la hotel. Aveam un Logan, destul de nou, ala smecher 😂 1.6 mpi 😅 Si cand imi intra batoza in masina... 🤯 avea minim 130 kg 🤣 Am crezut ca ma răstoarnă, rupe suspensia. M-am scuzat cumva ca e "prea mult pt mine" si am lasat-o un km mai incolo unde locuia 😹

• Haha 2
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat
La 20.11.2023 la 20:50, x the impaler a spus:

Acum vreo...multi ani era o grasa foarte laudata in Ms. Ea se declara pe la vreo 80 de kile. Am vb, stabilit intalnire... placuta tipa la tel. Ma prezint sa o iau cu masina la hotel. Aveam un Logan, destul de nou, ala smecher 😂 1.6 mpi 😅 Si cand imi intra batoza in masina... 🤯 avea minim 130 kg 🤣 Am crezut ca ma răstoarnă, rupe suspensia. M-am scuzat cumva ca e "prea mult pt mine" si am lasat-o un km mai incolo unde locuia 😹

Măcar dacă ar fi fost frumușică la față. Dar nu, era ca un ciocan. Baros mai exact. Și ei tot cu Loganul am fost după ea, dar nu am reușit să plec după loc. Am renunțat imediat ce a reușit să se introducă înăuntru. Ufff

• Haha 4
Postat
12 minutes ago, anton45 said:

Măcar dacă ar fi fost frumușică la față. Dar nu, era ca un ciocan. Baros mai exact. Și ei tot cu Loganul am fost după ea, dar nu am reușit să plec după loc. Am renunțat imediat ce a reușit o introduc înăuntru. Ufff

:))

Postat
45 minutes ago, markkknight said:

cineva daca are un link la una care cere 50 sau 100? multumesc

Si negociaza la 25-30 😜

• Haha 1

Postat

Sincer sunteți câțiva care scrieti doar sa va aflati în treabă. Nu stiu de unde ati aparut atâția bagatori in seamă. O recenzie de Doamne-ajută nu am vazut de la voi 🥴

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...