NicollNicoll Reputație: 12 Postat Decembrie 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2024 Buna dimineata disponibila pentru programari dupa ora 11:00! Astazi si maine voi mai fi in oras! 1
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2024 Buna dimineata dragilor tin sa va anunt ca vizita mea se incheie astazi si din pacate este si ultima pe anul acesta! Vreau sa multumesc tuturor celor ce m-au vizitat! Va doresc Sarbatori Fericite! 😘😘
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2024 INDISPONIBILA
Valdesurf Reputație: 5 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Decembrie 20, 2024 Va salut,eu vin de la Lugoj la Nicoll,de fiecare data când vine la Reșița,10 pe linie la tot,e puțin spus,părerea mea!!!
wu2005 Reputație: 2 Postat Ianuarie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 19 La 12.12.2024 la 12:33, NicollNicoll a spus: INDISPONIBILA Nicoll, la Resita când mai vii?
Leftereanu Reputație: 309 Postat Ianuarie 19 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Ianuarie 19 Acum 3 ore, wu2005 a spus: Nicoll, la Resita când mai vii? Nu are cum să-ți răspundă, nu are contul plătit. Nu cred că o să mai vină, a spus că se retrage.
rosssi21 Reputație: 45 Postat Ianuarie 19 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 19 Eu văd ca are anunț pe Publitim... deci este în oraș !!! 1
Leftereanu Reputație: 309 Postat Ianuarie 19 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Ianuarie 19 Acum 1 oră, rosssi21 a spus: Eu văd ca are anunț pe Publitim... deci este în oraș !!! Așa este, a apărut anunțul pe publi24. Publitim mai există? Ce vremuri au fost odată... luai ziarul și sunai 🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum