Sari la conținut

Selenaa💋💦- 0747793163

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 3 ore, ursuletulpanda a spus:

Bună dragi brașoveni și nu numai!

Ieri am ajuns la Brașov și văzând comentariile voastre pe pagina Selenei, am decis să o revizitez. Nu era în plan, dar am avut timp la dispoziție și m-am programat pentru o oră pe Waap pe numărul din titlu. Am întâlnit-o o singură dată atunci când a fost în vizită la Oradea, acolo am cunoscut-o, după întâlnire am scris și o recenzie. (După cele citite aici am vrut să mă conving personal dacă fata s-a schimbat într-adevăr așa cum susțin unii dintre voi.) Am confirmat prezența cu o oră înainte așa cum a cerut. Adresa este cea de mai sus, un loc liniștit, mi-am lăsat mașina  în fața casei. M-a întâmpinat aceeași fată zâmbitoare, atrăgătoare. 

Selena este o fată tânără de 20 de ani, înaltă, cu păr negru, lung, aranjată, machiată discret, cu buze cărnoase, tatuată așa cum se vede în poze, curată, parfumată discret. M-a poftit înăuntru, am primit un pupic chiar la intrare, m-a invitat la masă, m-a servit cu o apă, ea a fumat o țigară electronică, exact ca la prima noastră întâlnire. Am lăsat cadoul pe masă și m-am dus la baie. Am avut tot de ce am avut nevoie, gel de duș, prosop curat. După m-a condus în camera de acțiune și a început ea cu un preludiu lung, cu FK, apoi cu un oral, lent, fără grabă, cu atenție la OO, mi-a plăcut că folosește limba des și intens, face un deep până la lacrimi. Simțeam că m-a excitat suficient și i-am întors favorul. Am început oralul așa încet, apoi am prins viteză, nu a fost greu, fata are un corp frumos, bine definit, este tânără și atrăgătoare, adorabilă. Nu am simțit niciun fel de miros sau gust, s-a umezit natural, iar eu voiam să retrăiesc cu ea plăcerile carnale de care am mai avut parte. A montat protecția și s-a lăsat iubită. Este o femeie cu vulva fierbinte, chiar dacă este la început dacă o pregătești bine te primește fără nicio problemă, este docilă, nu refuză nicio poziție, face tot posibilul să te satisfacă. Ora a trecut repede, ne-am tras sufletul, ne-am îmbrățișat, ne-am liniștit încet. Am mai stat de vorbă un pic, am povestit câteva minute la masă și am plecat. 

Am vrut neapărat să scriu această recenzie, pentru că nu înțeleg ce s-a întâmplat, de ce s-a scris aici ceea ce s-a scris. Cred cea mai bună opțiune a rămas în continuare recenzia făcută în urma unei vizite scrisă după o vizită. Selena mulțumesc, aștept să ne revedem. 

Îți mulțumesc frumos pentru recenzie , apreciez ca ai menționat cele întâmplate în timpul ședinței pas cu pas și ai descris totul cu lux de amănunt , te aștept cu mare drag din nou la mine atunci când vei mai avea ocazia . Te pup și te re astept cu mare drag ! 💋💋💋

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...