Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2023 Postat Noiembrie 2, 2023 Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-19:00 Bulevardul Iuliu Maniu , vizavi de McDonald's Deva
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2023 Postat Noiembrie 2, 2023 https://nimfomane.com/forum/topic/217429-roxi-0757649620/
stfstfstf Reputație: 41 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 3, 2023 Buna Roxi. Ai ajuns in Deva ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2023 Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 57 minute, stfstfstf a spus: Buna Roxi. Ai ajuns in Deva ? Bună, da😊
Iubaretul123 Reputație: 25 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 7 ore, Roxi30 a spus: Bună, da😊 Duminica mai esti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2023 Postat Noiembrie 3, 2023 1 oră în urmă, Iubaretul123 a spus: Duminica mai esti? Da, sunt până miercuri
abbasus Reputație: 25 Postat Noiembrie 4, 2023 Postat Noiembrie 4, 2023 Miercuri de la ce ora ești disponibilă dimineața ?
bossumare Reputație: 170 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Noiembrie 4, 2023 Hey, am reușit sa ajung și eu pe la Roxy, este cea din poze, este o tipa super super de treaba dacă și tu ești la fel, are niște sâni absolut superbi, nu mă puteam deslipi de ei. Am optat pentru o ședință de dominare soft, sex nu a fost inclus. Tipa face cu pasiune ceea ce face, se vede ca ii place. Pentru mine este top ținând cont ca face și dominare pentru cei pasionați de ceva mai mult decât un simplu sex. Abia aștept să o revăd, am trecut-o pe lista preferatelor. 😍😍😘 2
Iubaretul123 Reputație: 25 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 9 ore, bossumare a spus: Hey, am reușit sa ajung și eu pe la Roxy, este cea din poze, este o tipa super super de treaba dacă și tu ești la fel, are niște sâni absolut superbi, nu mă puteam deslipi de ei. Am optat pentru o ședință de dominare soft, sex nu a fost inclus. Tipa face cu pasiune ceea ce face, se vede ca ii place. Pentru mine este top ținând cont ca face și dominare pentru cei pasionați de ceva mai mult decât un simplu sex. Abia aștept să o revăd, am trecut-o pe lista preferatelor. 😍😍😘 Cam zgarciti futaciosi cu recenzii.Pe maine incerc sa i fac si eu o vizita. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 Mulțumesc pentru vizite! Vă pup și să ne vedem cu bine 🙂
djbobo00 Reputație: 31 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 4 ore, Roxi30 a spus: Mulțumesc pentru vizite! Vă pup și să ne vedem cu bine 🙂 Abea asteptam sa revii 🤗💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2023 Postat Noiembrie 11, 2023 Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-20:00 Zonă vizavi de McDonald's Deva
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 11, 2023 La 02.11.2023 la 11:01, Roxi30 a spus: Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-19:00 Bulevardul Iuliu Maniu , vizavi de McDonald's Deva 😍😍😍
macarons Reputație: 683 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 14, 2023 La 11.11.2023 la 11:47, Vizitator a spus: Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-20:00 Zonă vizavi de McDonald's Deva Roxi30 si-a sters contul. Are cineva informatii suplimentare ? Probabil s-a retras
Revelino Reputație: 52 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:deva Oras:deva Postat Noiembrie 14, 2023 1 oră în urmă, macarons a spus: Roxi30 si-a sters contul. Are cineva informatii suplimentare ? Probabil s-a retras Acum doua zile am vorbit eu cu ea, voiam sa îmi fac o programare dar putea sa ma primească doar după ora 18:00 și era puțin cam târziu la ora aia. Dar atunci nici vorba ca s-ar retrage 🤔
macarons Reputație: 683 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 25 minute, Revelino a spus: Acum doua zile am vorbit eu cu ea, voiam sa îmi fac o programare dar putea sa ma primească doar după ora 18:00 și era puțin cam târziu la ora aia. Dar atunci nici vorba ca s-ar retrage 🤔 Nici nu a scris, pe niciun oras unde a activat, ca se retrage.
killroy Reputație: 25 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2023 Cred ca s-a dat la fund. Nu raspunde nici pe watsapp.
george13 Reputație: 7 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 27, 2023 Mai știe cineva ceva de Roxi?
Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Ianuarie 11, 2024 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Postat Ianuarie 11, 2024 La 05.11.2023 la 1:28, bossumare a spus: Hey, am reușit sa ajung și eu pe la Roxy, este cea din poze, este o tipa super super de treaba dacă și tu ești la fel, are niște sâni absolut superbi, nu mă puteam deslipi de ei. Am optat pentru o ședință de dominare soft, sex nu a fost inclus. Tipa face cu pasiune ceea ce face, se vede ca ii place. Pentru mine este top ținând cont ca face și dominare pentru cei pasionați de ceva mai mult decât un simplu sex. Abia aștept să o revăd, am trecut-o pe lista preferatelor. 😍😍😘 Picioarele ei ti a placut? Intreb pentru foot worship. Am un fetish pentru picioare si nu pot daca nu are picioare/pedichiura sexy
george13 Reputație: 7 Postat Ianuarie 11, 2024 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 11, 2024 Din păcate nu mai activează
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum