catalinradu9 Reputație: 166 Postat Ianuarie 8 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 8 Acum 22 minute, XXXMikyXXX a spus: Mulțumesc frumos ca mă primiți cu brațele deschise de fiecare dată ,vă pup dulce !❤️😘 As avea și eu o întrebare în legătură cu o locație Carpați ll oare este zonă bună și accesibilă pentru voi ? Cu toate că nu am trecut sau nu cred că voi trece din motive personale, carpați 2 e a doua zonă după careiului 😉 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 8 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 8 Acum 14 minute, catalinradu9 a spus: Cu toate că nu am trecut sau nu cred că voi trece din motive personale, carpați 2 e a doua zonă după careiului 😉 Mulțumesc ❤️
bossul1992 Reputație: 20 Postat Ianuarie 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 8 La Cluj ai în plan sa ajungi?
yokaiSan Reputație: 10 Postat Ianuarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8 2 hours ago, bossul1992 said: La Cluj ai în plan sa ajungi? Aveți voi destule femei la Cluj .
Julian80sm Reputație: 56 Postat Ianuarie 9 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 9 Acum 15 ore, XXXMikyXXX a spus: Mulțumesc frumos ca mă primiți cu brațele deschise de fiecare dată ,vă pup dulce !❤️😘 As avea și eu o întrebare în legătură cu o locație Carpați ll oare este zonă bună și accesibilă pentru voi ? Neața Miky....da Carpați 2 e zonă bună te așteptăm 😘
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 9 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 9 Heiii heiii❤️ Incepand de mâine după ora 14:00 o sa fiu disponibilă pentru programări !😘 📍Locația va fi pe Strada Careiului, nr. 30, bl. T9( blocul turn ) . Pupici dulci !❤️❤️ 1
Julian80sm Reputație: 56 Postat Ianuarie 9 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 9 Acum 6 ore, XXXMikyXXX a spus: Heiii heiii❤️ Incepand de mâine după ora 14:00 o sa fiu disponibilă pentru programări !😘 📍Locația va fi pe Strada Careiului, nr. 30, bl. T9( blocul turn ) . Pupici dulci !❤️❤️ Bună..... ști cumva până când vei sta la noi in oraș? Mulțumesc
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 9 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 9 Acum 46 minute, Julian80sm a spus: Bună..... ști cumva până când vei sta la noi in oraș? Mulțumesc Inițial 2,3 zile inițial iar după poate o să mai prelungesc ❤️
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 10 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 10 Bună dragii meiii 😘 Disponibilă!❤️🔥 Pentru programări vă rog frumos să îmi scrieți pe wapp la numărul de telefon din titlul topicului 📱 2
mccristi Reputație: -55 Postat Ianuarie 10 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Ianuarie 10 Acum 5 ore, XXXMikyXXX a spus: Bună dragii meiii 😘 Disponibilă!❤️🔥 Pentru programări vă rog frumos să îmi scrieți pe wapp la numărul de telefon din titlul topicului 📱 🥂👍🥂 1
mccristi Reputație: -55 Postat Ianuarie 11 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Ianuarie 11 Salutare Azi am reusit sa-i fac o vizita lui MYKI 😘😘😘 Programare pe wapp, respectat de ambele parti. Locatia: STR CAREIULUI Aspect: 10 poze reale, fata draguta si un fund de zile mari, bestial,sînii superbii 😘 simpatica , vorbareata, deloc timida, te face sa te simti bine ON: 10 foarte bun, umed, adanc, cu folosirea limbii foarte placut. NP: 10 se implica . fenomenală 😗 Cadou 200 Recomandat :DA Revenit: DA 👍🥳👍 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Ianuarie 11 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Ianuarie 11 La 08.01.2024 la 18:59, XXXMikyXXX a spus: Mulțumesc frumos ca mă primiți cu brațele deschise de fiecare dată ,vă pup dulce !❤️😘 As avea și eu o întrebare în legătură cu o locație Carpați ll oare este zonă bună și accesibilă pentru voi ? Cea de pe strada Ganea,e consacrată... 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 12 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 12 Neataaa😘 Disponibilă ❤️ PENTRU PROGRAMĂRI VĂ ROG FRUMOS SĂ ÎMI SCRIEȚI PE WAPP LA NUMĂRUL DIN TITLUL TOPICULUI IAR PROGRAMAREA SA FIE CONFIRMATĂ CU 1 H INAINTE .😘 6
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 13 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 13 Neataaaa❤️ DISPONIBILĂ DOAR ASTĂZI .💋❤️🔥 1 4
baiat1 Reputație: 1 Postat Ianuarie 13 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Ianuarie 13 Acum 5 ore, XXXMikyXXX a spus: Neataaaa❤️ DISPONIBILĂ DOAR ASTĂZI .💋❤️🔥 ai o lista de preturi?
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Ianuarie 13 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Ianuarie 13 ❌❌INDISPONIBILĂ ❌❌va multumesc frumos pentru vizite și ca sunteți oameni faini de fiecare data ❤️❤️vă pup dulce și să ne revedem cu bine data viitoare 😘WEEKEND FRUMOS VĂ DORESC !❤️🔥
mccristi Reputație: -55 Postat Ianuarie 14 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Ianuarie 14 Acum 12 ore, XXXMikyXXX a spus: ❌❌INDISPONIBILĂ ❌❌va multumesc frumos pentru vizite și ca sunteți oameni faini de fiecare data ❤️❤️vă pup dulce și să ne revedem cu bine data viitoare 😘WEEKEND FRUMOS VĂ DORESC !❤️🔥 😘😘😘 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Februarie 1 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Februarie 1 Bunaaa dragii meiii !❤️ De sâmbătă o să fiu disponibilă la voi în oraș pentru 3,4 zile !❤️ Locația va fi pe Careiului C18 lângă centrul de transfuzii ! Pentru programări va rog frumos să îmi scrieți pe wapp la numărul de telefon din titlul topicului !📱 2
mccristi Reputație: -55 Postat Februarie 1 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Februarie 1 Acum 16 minute, XXXMikyXXX a spus: Bunaaa dragii meiii !❤️ De sâmbătă o să fiu disponibilă la voi în oraș pentru 3,4 zile !❤️ Locația va fi pe Careiului C18 lângă centrul de transfuzii ! Pentru programări va rog frumos să îmi scrieți pe wapp la numărul de telefon din titlul topicului !📱 🥳🥳🥳 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Februarie 1 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Februarie 1 ❌❌Buna ,din păcate nu mai pot ajunge sâmbătă la voi ,apartamentul este încă ocupat și nu mai pot veni !❌❌
mccristi Reputație: -55 Postat Februarie 1 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Februarie 1 Acum 47 minute, XXXMikyXXX a spus: ❌❌Buna ,din păcate nu mai pot ajunge sâmbătă la voi ,apartamentul este încă ocupat și nu mai pot veni !❌❌ 😪😪😪 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Februarie 4 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Februarie 4 Bunaaa❤️ De mâine o să fiu la voi în oraș pentru câteva zile !❤️ Locatia va fi pe Careiului C18 lângă centrul de transfuzii! Pupici dulci !❤️❤️
mccristi Reputație: -55 Postat Februarie 4 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Februarie 4 Acum 5 ore, XXXMikyXXX a spus: Bunaaa❤️ De mâine o să fiu la voi în oraș pentru câteva zile !❤️ Locatia va fi pe Careiului C18 lângă centrul de transfuzii! Pupici dulci !❤️❤️ TOP NR1 ÎN SM 😘 1
XXXMikyXXX Reputație: 828 Postat Februarie 5 Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0756632830 Oras:Brașov Disponibila Postat Februarie 5 Disponibila ❤️
mccristi Reputație: -55 Postat Februarie 5 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Februarie 5 Acum 5 ore, XXXMikyXXX a spus: Disponibila ❤️ 😘😘😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum