O9oooo Reputație: 49 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 Vizitată fata zile astea. Locația pe Înfrățirii.E colegă cu Raisa. Am incercat s o contactez și pe ea și pe colega ei.Pana la urmă a răspuns ea de pe telefonul colegei.. Fata are pe la 30-33 ani .Pozele ,îs ale ei din tinerețe.In realitate fata nu e slim .E ceva intre cu un pic de burtica. Locație -10 curat ,cu dus, Fata foarte sociabila, vorbăreață, destul de drăguță. Eu prefer fetele slim deci nota 7.5 Op -a făcut exact cum am cerut.Era sa termin de câteva ori la oral dar s a oprit un pic sa mi revin .. ceea ce este un mare +++ din partea mea-.10 Np .- se mișcă bine , geme.S a umezit deja cănd îmi făcea oral ..-10 Fata are servicii de top.Si eu recomand tuturor dacă le plac fetele mai cărnoase. Eu mă am simțit ft bine in compania ei , deci e posibil sa revin chiar dacă îs fan de femei slim. 1 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 1006 Postat Noiembrie 6, 2023 Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2023 24 minutes ago, O9oooo said: Vizitată fata zile astea. Locația pe Înfrățirii.E colegă cu Raisa. Am incercat s o contactez și pe ea și pe colega ei.Pana la urmă a răspuns ea de pe telefonul colegei.. Fata are pe la 30-33 ani .Pozele ,îs ale ei din tinerețe.In realitate fata nu e slim .E ceva intre cu un pic de burtica. Locație -10 curat ,cu dus, Fata foarte sociabila, vorbăreață, destul de drăguță. Eu prefer fetele slim deci nota 7.5 Op -a făcut exact cum am cerut.Era sa termin de câteva ori la oral dar s a oprit un pic sa mi revin .. ceea ce este un mare +++ din partea mea-.10 Np .- se mișcă bine , geme.S a umezit deja cănd îmi făcea oral ..-10 Fata are servicii de top.Si eu recomand tuturor dacă le plac fetele mai cărnoase. Eu mă am simțit ft bine in compania ei , deci e posibil sa revin chiar dacă îs fan de femei slim. Pune si anuntul, iar numarul fara spatii, sa poata fi gasit la o cautare. Si Raisa cine-i? 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 1006 Postat Noiembrie 6, 2023 Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2023 Presupun ca-i vorba despre asta, cu pozele pe care scrie Arinna: IngriD la mine sau la hotel!(zona Tudor) Targu Mures - Matrimoniale - Publi24.ro Deci ori schimba des numele, ori imprumuta pozele. 1
O9oooo Reputație: 49 Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Postat Noiembrie 6, 2023 19 minutes ago, masterblaster said: Pune si anuntul, iar numarul fara spatii, sa poata fi gasit la o cautare. Si Raisa cine-i? Bine că ai zis de Nr..am uitat total. Raisa are deja topic deschis pe forum și are review-uri bune dar nu vrei sa amestec cele doua mai mult. Legat de poze ori îs ale ei ori a găsit o replică bună..
O9oooo Reputație: 49 Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Postat Noiembrie 6, 2023 50 minutes ago, masterblaster said: Pune si anuntul, iar numarul fara spatii, sa poata fi gasit la o cautare. Si Raisa cine-i? Asta e Nr la Raysa 0750637692.Fa un search ..
O9oooo Reputație: 49 Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Postat Noiembrie 6, 2023 Interesant.Apare in Google dar nu pe forum..
Membru Premium zozozo Reputație: 1447 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2023 0752409574
Yyyx1 Reputație: 5 Postat Noiembrie 9, 2023 Postat Noiembrie 9, 2023 Am fost si eu la tipa. Pozele un pic o avantajeaza, e mai plinuta putin in realitate dar arata bine, ai pe ce pune mana. Se comporta frumos, te lasa sa o pipai, sa iti faci de cap. Un oral destul de bun, dar fara atentie la oo. Schimbat 2 poziții la normal, geme, se misca bine cand e deasupra. Per total o experienta placuta. Nu e pt amatorii de fete skinny/slim. 1 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 1006 Postat Noiembrie 15, 2023 Membru Premium Postat Noiembrie 15, 2023 Am vizitat-o si eu. Tipa e inalta, arata bine, arefund mare si carnos, un san de marimea B si unul de marimea D. Exact, sunt diferiti ca marime, probabil sa-i impace atat pe cei care vor sani mici, cat si pe cei care vor sani peste medie. La actiune se comporta frumos, face tot ce-i ceri, nimic de reprosat. Pretul de 200 tura totusi ma face s-o consider vizitabila doar o singura data. Vad ca tot mai multe apar cu acest pret si din cauza ca suntem largi de mana, isi permit sa mentina pretul. Ca si calitate, sunt multe de 150 cu care nu se compara. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum