Sari la conținut

❌INDISPONIBILA❌

SuperBetty

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Bunaaa bunaa dragilor 

M am gandit sa va fac o scurta vizita, voi fii disponibila in orasul vostru joi si vineri (09 si 10 noiembrie ) . 
Sunt o tipa sociabila , rabdatoare si mereu cu zambetul pe buze. 
Nu sunt pusa pe graba , lucrez calitativ nu cantitativ ❤️ 

Am ochii verzi , 1,65 cm si in jur de 68-70 de kg . 
‼️Atentie , sunt plinuta/ pufoasa 

Nu sunt pentru doritorii de fete slim/skinny. 
Am forme dragute 

Am fundul bombat, sanii medii spre mari , am burtica si pulpite . 

Apreciez domnii educati si cu bun simt😋

• SuperBetty a schimbat titlul în ❌INDISPONIBILA❌
Postat

💜Preturi : 150 - 1 fin (30-35 min) 

300 - 1/2 fin (60-70 min ) 

💜Servicii :

🩷oral pro/nepro (in functie de igiena - sa fii epilat , sa nu ai bubite sau rani deschise pe membru , sa nu prezinti mirosuri dubioase) 

🩷deep,umed, soft/hard , eyes contact,

🩷fuckface , oral la marginea patului 

👅💦lins la 🥚🥚 (igiena impecabila ) 

👅💦finalizare orala/faciala +50 lei 

🩷normal DOAR PROTEJAT 

🩷diferite pozitii, sex soft/hard 

🩷sarutari si mangaieri corporale

🩷GFE, French kiss ( in functie de igiena si chimie ) 

🩷cunni/anni ( doar pasiv ) 

🩷facesitting 

🩷detin un anal plug pentru senzatii mai intense 
🩷accept tras de par si palmute peste fund in limita bunului simt 🩷

Postat

️NU ACCEPT SUB NICI O FORMA

oral neprotejat daca igiena nu corespunde 

sex normal neprotejat si orice propunere de genul duce la anularea sau intreruperea programarii 

nu fac sex anal 

NU FAC FINALIZARE ORALA IN GAT/CU INGHITIRE (nu insistati) 

nu accept sa fiu muscata

nu suport sa fiu pupata la ureche. 

Postat

Lucrez pe baza de programari si acestea necesita confirmare cu 1h inainte altfel vor fii anulate.

Daca intervine ceva si ma anuntati din timp , nu este nici un fel de problema . 
Contact strict whatsapp ❤️

Discuatati cu mine despre ceea ce doriti sau nu doriti sa faceti , despre ceea ce va place si ce nu .

Eu ma pot adapta dupa fiecare in parte😋

❤️Cadoul rog sa fie inmanat discret la inceputul intalnirii . 
❤️Cand ma contactati, specificati mi ziua, ora si durata programarii 

❤️Specificati mi si ora pana la care va pot raspunde , daca nu vad mesajul in timp util nu mai raspund ❤️

nu raspund la apeluri sau la mesaje despre detalii si poze

Postat

Buna dimineata dragilor 

Disponibila pentru programari dupa ora 14:00 ❤️

Locatia: strada Gladiolelor nr 7 

Programarile se fac doar pe whatsapp 

Specificati mi ora si durata programarii, si ora pana la care va pot raspunde. 

Nu raspund la mesaje despre detalii, nu dau poze 🙏🏻🩷

• Oras:alba iulia
Postat

Pai cu bubele acelea pe fund vi la noi ? Si mai si emiti pretentiile acelea din anunt.

• Haha 1
Postat
Acum 19 minute, cipri12 a spus:

Pai cu bubele acelea pe fund vi la noi ? Si mai si emiti pretentiile acelea din anunt.

doamne fereste ca numa pretenți au dar ele .....

• Haha 1
Postat

N am plecat baby , tot aici suntem 

Daca am incurcat pe cineva cu vizita mea , asta e viata 🤷🏻‍♀️ n ai ce i face 

Postat
Acum 19 ore, killerultau a spus:

Nu ati incurcat doar ca nu raspundeti dupa cum

vad🤣

Ce sa raspunda asteapta fraierii sa ii tapeze de bani ,cu asa pretentii din partea lor dar ele arata ca mama naibii cu bubele alea pe buci de tie scirba si sa te apropii de ea dar sa o mai si mingii si sa faci sex cu ea.Cind mergi la ea sigur nu iti arata ce are pe buci ca daca vexi fuuugi de rupi usa .

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

Acum 4 ore, cipri12 a spus:

Ce sa raspunda asteapta fraierii sa ii tapeze de bani ,cu asa pretentii din partea lor dar ele arata ca mama naibii cu bubele alea pe buci de tie scirba si sa te apropii de ea dar sa o mai si mingii si sa faci sex cu ea.Cind mergi la ea sigur nu iti arata ce are pe buci ca daca vexi fuuugi de rupi usa .

Cu voi nu se poate oameni buni 😂😂

Asa nivel ridicat de analfabetism si agramatism sever ca aici nu s a vazut pe nicaieri ! 
Ti e “scirba” de ceea ce vezi sau n ai bani sa platesti servicii de calitate ? 
Auzi “ ele arata ca mama naibii” 

Dar tu cum arati daca imi permiti sa intreb ? Arati cumva ca “naibii” daca mama suntem noi ?  😂😂😂 
Te ai saturat de viata ta mizerabila si nu te suporta nimeni? Am eu solutia ! 
Du te ia o funie si spanzura te cu ea puiule, si asa faci umbra pamantului degeaba ! 🧏🏻‍♀️

Voi nici “discutii generale” n aveti si va treziti aiurea-n vant sa comentati “ca nu raspundem”, “ca bubite”, “ca figuri” …. Ne permitem cu varf si indesat toate figurile pe care le avem pentru ca nu lucram cu tot felul de animale nedomesticite care din cate vad umbla libere pe strazi si mai si semnalizeaza ! Asa ne selectam clientii . 
Nu ti convine ceea ce vezi ? Nu te uita, scoate ti ochii si mananca i . 

1 - am 24 de ani si am toata viata inainte ca sa mi permit sa ma imbolnavesc si sa mi o distrug inca de pe acum 

2 - bineinteles ca am analizele facute la zi, dar nicidecum nu le voi posta aici pentru ca este vorba de confidentialitatea mea si chiar daca le as posta cu numele acoperit ati spune ca sunt false . 

Treziti va la realitate oameni buni… pe langa faptul ca unii dintre voi nu futeti daca nu platiti, altii nici platind nu fut ca nu ii primesc fetele ! 
Plus ca primul lucru de care intrebati este “normal neprotejat se poate ?” Bagati va mintile in cap 😂😂

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 2 ore, SuperBetty a spus:

Cu voi nu se poate oameni buni 😂😂

Asa nivel ridicat de analfabetism si agramatism sever ca aici nu s a vazut pe nicaieri ! 
Ti e “scirba” de ceea ce vezi sau n ai bani sa platesti servicii de calitate ? 
Auzi “ ele arata ca mama naibii” 

Dar tu cum arati daca imi permiti sa intreb ? Arati cumva ca “naibii” daca mama suntem noi ?  😂😂😂 
Te ai saturat de viata ta mizerabila si nu te suporta nimeni? Am eu solutia ! 
Du te ia o funie si spanzura te cu ea puiule, si asa faci umbra pamantului degeaba ! 🧏🏻‍♀️

Voi nici “discutii generale” n aveti si va treziti aiurea-n vant sa comentati “ca nu raspundem”, “ca bubite”, “ca figuri” …. Ne permitem cu varf si indesat toate figurile pe care le avem pentru ca nu lucram cu tot felul de animale nedomesticite care din cate vad umbla libere pe strazi si mai si semnalizeaza ! Asa ne selectam clientii . 
Nu ti convine ceea ce vezi ? Nu te uita, scoate ti ochii si mananca i . 

1 - am 24 de ani si am toata viata inainte ca sa mi permit sa ma imbolnavesc si sa mi o distrug inca de pe acum 

2 - bineinteles ca am analizele facute la zi, dar nicidecum nu le voi posta aici pentru ca este vorba de confidentialitatea mea si chiar daca le as posta cu numele acoperit ati spune ca sunt false . 

Treziti va la realitate oameni buni… pe langa faptul ca unii dintre voi nu futeti daca nu platiti, altii nici platind nu fut ca nu ii primesc fetele ! 
Plus ca primul lucru de care intrebati este “normal neprotejat se poate ?” Baga ti va mintile in cap 😂😂

Și tu ești proasta de bubui. Vorbești de analabeti. Citește cum ai scris.

Postat
Acum 29 minute, grozav11111 a spus:

Și tu ești proasta de bubui. Vorbești de analabeti. Citește cum ai scris.

Gresisem un singur cuvant 🫠 dar daca nu stiti sa scrieti mi se pare normal ca atunci cand vedeti o persoana care chiar stie sa faca acest lucru sa vi se para ca nu e bine . 

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Am și eu o întrebare pentru cei din Alba...dacă tot nu va convine de ce nu dați scroll? Nu e mai simplu? Nu-ți place nu te duci, simplu.. când vin fetele care arata top faceți mofturi la preturi...când vin fetele cu "bube" nu ne place dar dam cu hate..nu mai bine dam scroll și aia e? Nici eu nu am mers la ea dar nu am dat cu hate.

• Like 1
  • Mersi 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In 89' au murit niste oameni ca voi sa aveti dreptul sa spuneti ce vreți.

Asa ca toată lumea are dreptate, in felul ei.

Si apropo Bety. Nu e frumos sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala din cauza câtorva persoane care te-au jignit si in numele cărora imi cer eu scuze.

Bucurați-vă de viață si sa aveti weekend fain !

Postat
Acum 2 ore, spancioc a spus:

In 89' au murit niste oameni ca voi sa aveti dreptul sa spuneti ce vreți.

Asa ca toată lumea are dreptate, in felul ei.

Si apropo Bety. Nu e frumos sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala din cauza câtorva persoane care te-au jignit si in numele cărora imi cer eu scuze.

Bucurați-vă de viață si sa aveti weekend fain !

Nu am bagat pe toata lumea in aceeasi oala, pur si simplu am vorbit la adresa acelor persoane cu care am avut de aface. 
Seara frumoasa 😘

Postat

Ce normal neprotejat ? Cu tine sau cu oricare fată ???Nici o data nu am cerut daca vrei sa sti profesoaro de limba română .Vai de tine pune mina si mai citeste ca esti praf ,daca esti curva macar fi desteapta sa mai aiba clientul ce vorbi cu tine nu doar sex pe fuga si conversatie zero.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...