Sari la conținut

ce anunt tare am gasit :)))

Postări Recomandate

Postat
http://www.anuntul.ro/anunt/fratilor_fugiti_cat__putetide_zdreanta_asta_penala_mi-a_facut_muie_nep_s_m-am..._3065169fratilor fugiti cat puteti,de zdreanta asta penala mi-a facut muie nep s m-am pricopsit cu gonoree si plus ca dupa o fin ma dat afara sufera foarte tare de ea de parca ar fi mare femeie sta cu ink doua p la unirii darina 14 Aug 16:14 0000000000 Pret 150€/fina patit-o grav de tot omul asta. interesant modul in care se face auzit[/i]post-1427-133409696931_thumb.jpgpost-1427-133409696933_thumb.jpgpost-1427-133409696934_thumb.jpgpost-1427-133409696935_thumb.jpgpost-1427-133409696936_thumb.jpg
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
:D:huh:La ce mizerii s-a ajuns. Eu sincer dupa acel anunt cred ca mai mult i-a facut un bine fetei si i-a dat un plus de promovare. Nu e deloc credibil anuntul , probabil scris de vre-un retardat ANALfabet si invidios

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
:D:huh:La ce mizerii s-a ajuns. Eu sincer dupa acel anunt cred ca mai mult i-a facut un bine fetei si i-a dat un plus de promovare. Nu e deloc credibil anuntul ' date=' probabil scris de vre-un retardat ANALfabet si invidios [/quote'] Poate ai dreptate, dar poate omul chiar a patit-o si k sa nu se mai imbolnaveasca si altii a dat anuntul.....

• Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
Postat
:D:huh:La ce mizerii s-a ajuns. Eu sincer dupa acel anunt cred ca mai mult i-a facut un bine fetei si i-a dat un plus de promovare. Nu e deloc credibil anuntul ' date=' probabil scris de vre-un retardat ANALfabet si invidios [/quote'] Poate ai dreptate, dar poate omul chiar a patit-o si k sa nu se mai imbolnaveasca si altii a dat anuntul.....
Eu personal am fost si n-am luat nimic. Evident am facut totul protejat ca asa a zis domnisorica. 100 RON finalizarea. Zice multe, face putine. Undeva pe langa piata Alba Iulia, blocul cu Bio Karpet. Pozele sunt ale ei insa sunt foarte prelucrate, in realitate nu arata asa de HOT. Oral slab, la intrebarea eu ce pot sa-ti fac, a raspuns sec: "Tu poti sa ma futi". Fost, vazut, plecat, nemultumit. nu voi mai reveni niciodata. Trageti voi concluziile

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...