brokifej Reputație: 6 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:SM Oras:SM Postat Noiembrie 11, 2023 Salutare. Din pacate am căzut în capcana acestei fete. După ce plătești, te sună și îți cere să folosești ambele camere a telefonului în timp ce ea începe să facă show-ul. Eu ca un măgar care nu se gândește, am făcut posibil să îmi facă filmare clară despre mine...După ce are o filmare clară, închide videocallul, și îți trimite filmarea cu tine și un text în care explică că cică postazeă pe FB și lucrează pentru un ziar, pentru asta este plătită și după vizualizări. Nu am văzut față ei, dar nu este fata din poze, clar, nu are tatuajele acelea. 0734120524 0792443374 Asta e, eu am fost prost.... Sper că altcineva dacă face search după numerele acestea de telefon, va vedea postarea acestea și nu va păți ce am pățit eu.... 2
brokifej Reputație: 6 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:SM Oras:SM Autor Postat Noiembrie 11, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/ofer-show-erotic-la-web-confirm-si-pozele/hdh824276g3f753e2dgefdg525597974.html Link anunț
dorjeling Reputație: 36 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Niciunde si peste tot Oras:Niciunde si peste tot Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 7 ore, brokifej a spus: Salutare. Din pacate am căzut în capcana acestei fete. După ce plătești, te sună și îți cere să folosești ambele camere a telefonului în timp ce ea începe să facă show-ul. Eu ca un măgar care nu se gândește, am făcut posibil să îmi facă filmare clară despre mine...După ce are o filmare clară, închide videocallul, și îți trimite filmarea cu tine și un text în care explică că cică postazeă pe FB și lucrează pentru un ziar, pentru asta este plătită și după vizualizări. Nu am văzut față ei, dar nu este fata din poze, clar, nu are tatuajele acelea. 0734120524 0792443374 Asta e, eu am fost prost.... Sper că altcineva dacă face search după numerele acestea de telefon, va vedea postarea acestea și nu va păți ce am pățit eu.... Salut Brokifej. Din ce inteleg mai sus, ce a facut tipa s-ar putea incadra lejer la inselaciune in forma continuata, iar daca te-a amenintat ca publica filmarea cu tine in caz ca anunti autoritatile se incadreaza la santaj, ambele pedepsite de codul penal. Ti-a cerut si bani suplimentari ??? Sursa apelului se poate triangula, orice operator de telefonie la cererea autoritatilor competente poate face asta in cateva secunde. Acum, depinde de tine, daca iti asumi scandalul posibil public si pe cel din familie daca vrei sa faci sesizare oficiala la politie sau nu. Daca da, ii poti trozni rau pe stimabilii din spatele retelei (ca aici e o retea, sigur nu e doar tipa de capul ei), DIICOT are instrumentele necesare si suportul tehnic sa-i demanteleze rapid. In caz contrar, se vor sesiza ca i-ai demascat aici, pe forum, o sa schimbe numarul de telefon si dispar din peisaj in alta localitate sa mai tapeze si pe altii de bani. Multa bafta, si pe viitor gandeste cu capul de deasupra gatului nu cu ala de jos!!! 3
gykgyk Reputație: 8 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 23, 2023 Ce s-a intamplat pana la urma? Cum s-a terminat?
agent002 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 28, 2023 Cum s-a terminat? S-a postat ceva despre tine pe o retea de socializarea?
agent002 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 28, 2023 La 11.11.2023 la 23:50, brokifej a spus: Salutare. Din pacate am căzut în capcana acestei fete. După ce plătești, te sună și îți cere să folosești ambele camere a telefonului în timp ce ea începe să facă show-ul. Eu ca un măgar care nu se gândește, am făcut posibil să îmi facă filmare clară despre mine...După ce are o filmare clară, închide videocallul, și îți trimite filmarea cu tine și un text în care explică că cică postazeă pe FB și lucrează pentru un ziar, pentru asta este plătită și după vizualizări. Nu am văzut față ei, dar nu este fata din poze, clar, nu are tatuajele acelea. 0734120524 0792443374 Asta e, eu am fost prost.... Sper că altcineva dacă face search după numerele acestea de telefon, va vedea postarea acestea și nu va păți ce am pățit eu.... Cum s-a terminat? S-a postat ceva pe o retea de socializare despre tine?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum