tudor1 Reputație: 55 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1 Cineva care le-a vizitat, poate sa confirme si tariful?
gymy1 Reputație: 26 Postat Mai 4 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Mai 4 Va salut din păcate tot incerc sa aflu nr acestei stapine pentru a merge la dansa dar nu reușesc. Ma poate ajuta un coleg ? Mulțumesc
stefu77 Reputație: 17 Postat Mai 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5 Acum 23 ore, gymy1 a spus: Va salut din păcate tot incerc sa aflu nr acestei stapine pentru a merge la dansa dar nu reușesc. Ma poate ajuta un coleg ? Mulțumesc Salut,eu am luat legătura cu ea pe telegram:rianaxoxo
mandarica Reputație: -3 Postat Iulie 18 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Iulie 18 La 15.11.2023 la 11:44, ciombe a spus: Am fost, e super profi! Recomand pe XxGoddessVixxX, stil, clasă, adaptare la cerințele clientului. Natașa lasă de dorit în mai multe privințe! În general lucrează înpreună amîndouă, dar nu se merită, Goddess Vixx e profesionistă, poate una dintre cele Stăpînele adevărate existente în tot Vestul țării! Am vizitat-o de 3 ori. Ținute adecvate, dotări cu ustensile! Se lucrează la amenajarea "salonului", cu cruce,și ce este necesar, sper să fie gata cît mai curînd! Locația e în bloc, sigură! E superbă, roșcată, corp de fotomodel, tatuaj pe picior, piercinguri, și ce e mai important, atitudine de Dominatoare! Eu am plătit 300-400 RON, funcție de ce îi ceri, face uro, scato, mai puțin medical! E tare de tot, are și sclav personal, menajer, slugă și ce-o mai fi! Vă recomand politețe, și supunere și aveți șanse să vă accepte. Pune accent mare pe acestea! Întreba cineva de filmare, nu știu, nu am cerut așa ceva, dar bănuiesc că după ce o vizitezi și te cunoaște mai bine, probabil acceptă! Nu face sex, să nu cereți că vă închide tel, sau vă dă afară, mie mi-a menționat din prima Singurul mod de contactare, cum am contactat-o și eu este Fetlife, XxGoddessVixxX. Este și pe TWITER, Goddess Vixx @bowdowntovixx! Succes confrați submișii și.. piele tăbăcită! Buna Ciombe. Ai mai foat la ele ?
ciombe Reputație: -21 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 La 18.07.2024 la 8:53, mandarica a spus: Buna Ciombe. Ai mai foat la ele ? Eu merg doar la Stăpână VIXEN, XxGoddessVixxX! Am fost acum aprox o lună! În general merg de două ori pe lună, dar am fost plecat. Sper în august să pot merge!
tarikice Reputație: 0 Postat Iulie 25 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 25 Acum 16 ore, ciombe a spus: Eu merg doar la Stăpână VIXEN, XxGoddessVixxX! Am fost acum aprox o lună! În general merg de două ori pe lună, dar am fost plecat. Sper în august să pot merge! in ce zona e?
ciombe Reputație: -21 Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 La 25.07.2024 la 19:43, tarikice a spus: in ce zona e? Timișoara
Bebebebita Reputație: 1 Postat Iulie 28 Oras:București Oras:București Postat Iulie 28 Un număr de telefon are cineva al Stăpânei Vixen?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum