bobogamer19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Postat Noiembrie 13, 2023 Hello! Sunt o tipa apetisanta, forme frumoase ,sanii mari naturali! Ofer servicii de calitate domnilor manierati si generosi. Sunt o tipa sociabilă , cu o figura simpatica si cu mult umor. Ofer momente intime și plăcute! Sunt alegerea potrivită cu care îți poți trai fanteziile , cu stil și rafinament pentru domnii care se respecta și doresc sa petreacă timp in compania mea. Te aștept la mine într-un cadru intim și plăcut pentru a-ti satisface fanteziile. A mers cineva la ea?
bobogamer19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Postat Noiembrie 13, 2023 Mort tot pe Botosani!?
mini123 Reputație: 29 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 32 minute, bobogamer19 a spus: Mort tot pe Botosani!? Cam da…caut și eu ceva și nimic. E doar Maria aia pe care o evit ca nu merita.
bobogamer19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Postat Noiembrie 13, 2023 Posibil si din cauza oamenilor de aici..ori la noi e mai greu cu banii ..cine stie de ce Botosaniul nu atrage fete ok!? Ceva trebuie sa fie la mijloc! Gata mi-am pus lumea in cap...
mini123 Reputație: 29 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 13, 2023 1 oră în urmă, bobogamer19 a spus: Posibil si din cauza oamenilor de aici..ori la noi e mai greu cu banii ..cine stie de ce Botosaniul nu atrage fete ok!? Ceva trebuie sa fie la mijloc! Gata mi-am pus lumea in cap... tu recomanzi vreuna?
bobogamer19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Postat Noiembrie 13, 2023 Nu prea stau prin tara fiecare dupa nevoile pe care le are... stiu doar de Diana din Botosani dar nu cred ca este acctiva acum!
ignor-all Reputație: 16 Postat Noiembrie 16, 2023 Postat Noiembrie 16, 2023 Singura care merita vizitata in Botosani e Daiana . E greu de prins , dar merita .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum