Sari la conținut

Andreea ❤️❤️0737725478❤️❤️Disponibilă ❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0737725478
  • Oras:Brasov
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața iubiții mei virtuali! Sunt disponibilă începând cu ora 10:00, va aștept pentru programări pe wapp 💋💋

ULTIMELE ZILE-VINERI E ULTIMA ZI :xmas_tongue::ellao

P.S Va doresc o săptămână minunată și erectii cât mai multe 🤭🤭💋💋

5️⃣zile🍭🍭

• Like 2
  • Inimioara 10
Link spre comentariu
  • Andreea3025 a schimbat titlul în Andreea❤️❤️❤️ DISPONIBILĂ 💋💋💋🍭🍭
1 oră în urmă, Andreea3025 a spus:

Bună dimineața iubiții mei virtuali! Sunt disponibilă începând cu ora 10:00, va aștept pentru programări pe wapp 💋💋

5️⃣zile🍭🍭

IMG-20231208-WA0007.jpg

Ești absolut superbă 🔥🔥

Sper să revii cat mai repede la noi și să nu rămânem doar cu erecție 😅

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 20 minute, phoenix26 a spus:

Ești absolut superbă 🔥🔥

Sper să revii cat mai repede la noi și să nu rămânem doar cu erecție 😅

Mulțumesc 💋 Nu știu sigur când revin,sunt în dilema... nu știu dacă sa incep anul cu Brasov sau cu Sibiu🤔..

Încă sunt aici,deci erecția se poate rezolva 😋🍭

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 6 ore, Andreea3025 a spus:

5️⃣zile🍭🍭

IMG-20231208-WA0007.jpg

Am disponibilitate de la ora 17-19,programări pe wapp 💋💋💋🍭🍑🍭🍑

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Buna dimineața dragilor! Sunt disponibila începând cu ora 10:00,pe wapp va puteti face programare. :luv:2qm40hg 💋💋💋IMG-20231208-WA0010.jpg.e35610ea29b007700163173fc69d08ec.jpg

4️⃣

P.S Ceea ce gândești atragi si e oglinda ta😉

• Like 1
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața! Sunt disponibilă începând cu ora 10:00,programarile se fac doar  pe wapp,nu prin apel sau sms. 💋💋💋

3️⃣️ :2qm40hg

P.S nu gândiți toți la fel ca să veniți în ultima zi... fiti diferiți😉 

️Sa va fie ziua magica in erectie😈

• Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare. Astazi am vizitat-o pe Andreea si bine am facut. Citind din recenzii numai de bine am zis ca trebuie sa o vizitez.

Programare wapp respectata. Ajuns la locatie, urc sus. Dupa usa ma intampina Andreea, pe o pereche de tocuri imbracata sumar cu un body negru.

Este de statura medie, undeva la 1,60-1,65, sanii maricei foarte jucausi o sa va exemplific mai incolo.

La fata este frumusica, bruneta, intorci capul dupa ea pe strada.

Stat la o cafea pentru a ne cunoaste putin. Povestim de una de alta, fumam. Ma duc la dus dupa.

Baia dotata cu de toate, prosop mare, apa de gura.

Intru in camera dupa dus, Adreea ma astepta gola pe pat. Stabilim detaliile actiunii in mare si ne punem pe treaba.

A inceput cu un oral nep foarte bine executat, mi-a placut maxim cum se simtea, nici urma de dintisori. Nu a fost atenta la sateliti dar pentru mine asta nu conteaza nu am fetis cu asa ceva.

Monteaza prezervativul, si o rog sa incepem cu LOT. Se da cu putin lubrifiant. Apoi ce a urmat a fost foarte bine, se simte bine pasarica ei, se misca cum trebuie. Ma jucam cu fundul ei cu sanii si ne sarutam, excelent. Dupa schimbam in misionar, FK, si finalizarea a urmat dupa cateva minute.

Fug pentru o improspatare la dus, apoi stam la o poveste de tigara si cealalta jumatate de cafea.

Intram in camera pentru actul 2 care a inceput cu un masaj din partea ei. Tin sa mentionez ca nu am mai primit masaj spre rusinea mea si nu am cu ce compara dar mi-a placut foarte mult. Masaj cu ulei de bebelusi si pe spate si pe fata. M-am relaxat cu adevarat.

Spre finalul masajului cu sanii mi l-a sculat pe ala micu se simtea foarte fain sanii pe sateliti... excelent.

A urmat un ON executat corect ca si in primul act. Montat preze si inceput clasic cu LOT. De data asta a fost mai intens, s-a umezit bine, a avut si ea orgasm ceea ce mi-a ridicat putin stima de sine.

Schimbat in pe la spate, Dadea si ea contre apoi ma lasa pe mine sa dau, ne-am sincronizat super, eu asa am simtit. Dupa ceva timp am lasat-o pe burtica si am continuat asa pana am finalizat. Mi-a placut foarte, una dintre cele mai faine experiente.

Note:

Ce sa mai zic, merita 10 la toate capitolele, Oral, Normal. Poate daca era si o finalizare CIM ii dadeam un 11 :)

Tarif: 300/ora

Te pup Andreea si sarbatori fericite iti doresc, iar voua cititorilor anonimi asemenea si toate cele bune!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 5 minute, bowly a spus:

Salutare. Astazi am vizitat-o pe Andreea si bine am facut. Citind din recenzii numai de bine am zis ca trebuie sa o vizitez.

Programare wapp respectata. Ajuns la locatie, urc sus. Dupa usa ma intampina Andreea, pe o pereche de tocuri imbracata sumar cu un body negru.

Este de statura medie, undeva la 1,60-1,65, sanii maricei foarte jucausi o sa va exemplific mai incolo.

La fata este frumusica, bruneta, intorci capul dupa ea pe strada.

Stat la o cafea pentru a ne cunoaste putin. Povestim de una de alta, fumam. Ma duc la dus dupa.

Baia dotata cu de toate, prosop mare, apa de gura.

Intru in camera dupa dus, Adreea ma astepta gola pe pat. Stabilim detaliile actiunii in mare si ne punem pe treaba.

A inceput cu un oral nep foarte bine executat, mi-a placut maxim cum se simtea, nici urma de dintisori. Nu a fost atenta la sateliti dar pentru mine asta nu conteaza nu am fetis cu asa ceva.

Monteaza prezervativul, si o rog sa incepem cu LOT. Se da cu putin lubrifiant. Apoi ce a urmat a fost foarte bine, se simte bine pasarica ei, se misca cum trebuie. Ma jucam cu fundul ei cu sanii si ne sarutam, excelent. Dupa schimbam in misionar, FK, si finalizarea a urmat dupa cateva minute.

Fug pentru o improspatare la dus, apoi stam la o poveste de tigara si cealalta jumatate de cafea.

Intram in camera pentru actul 2 care a inceput cu un masaj din partea ei. Tin sa mentionez ca nu am mai primit masaj spre rusinea mea si nu am cu ce compara dar mi-a placut foarte mult. Masaj cu ulei de bebelusi si pe spate si pe fata. M-am relaxat cu adevarat.

Spre finalul masajului cu sanii mi l-a sculat pe ala micu se simtea foarte fain sanii pe sateliti... excelent.

A urmat un ON executat corect ca si in primul act. Montat preze si inceput clasic cu LOT. De data asta a fost mai intens, s-a umezit bine, a avut si ea orgasm ceea ce mi-a ridicat putin stima de sine.

Schimbat in pe la spate, Dadea si ea contre apoi ma lasa pe mine sa dau, ne-am sincronizat super, eu asa am simtit. Dupa ceva timp am lasat-o pe burtica si am continuat asa pana am finalizat. Mi-a placut foarte, una dintre cele mai faine experiente.

Note:

Ce sa mai zic, merita 10 la toate capitolele, Oral, Normal. Poate daca era si o finalizare CIM ii dadeam un 11 :)

Tarif: 300/ora

Te pup Andreea si sarbatori fericite iti doresc, iar voua cititorilor anonimi asemenea si toate cele bune!

Mulțumesc pentru recenzie, te mai aștept cu drag sa revii. Sărbători binecuvântate pupici dulci💋💋💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața iubiții mei! Sunt disponibila începând cu ora 10:00,va astept pentru programari pe wapp,va rog fara apeluri si sms💋💋

️ULTIMELE 2 ZILE

• Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Iubiții mei pentru astăzi mai am disponibilitate doar 14-17💋💋💋

Maine fiind ultima zi programul  va fi 09:00-22:00 ca sa pot onora toate programarile!🍑🍭🍭

P.S VA PUPACESC RAU DE TOT

• Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața iubiții mei! Astazi sunt disponibila începând cu ora 9:00,va astept pe wapp pentru programări. 

👉 Ultima zi pe anul asta

💋:xmas_tongue::inlovee

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Andreea3025 a spus:

Bună dimineața iubiții mei! Astazi sunt disponibila începând cu ora 9:00,va astept pe wapp pentru programări. 

👉 Ultima zi pe anul asta

💋:xmas_tongue::inloveeIMG-20231222-WA0000.jpg.2cb414cee095cdf7fb1c6c9edeb0f539.jpg

❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Vă salut! Săptămâna aceasta am reușit să ajung la Andreea. Contact pe WhatsApp, la numărul din topic. A răspuns rapid. Programat în aceeași zi, cu telefon de confirmare. Adresa pe 13 Decembrie, cu parcare în zonă. La ușă mă aștepta doamna din poze, în bikini și ciorapi negri. Pe tocuri. O vedeți în toată splendoarea, în poze. Nu ascunde nimic. Brunetă, păr lung, aproximativ 160, tatuaje, pircing( zona intimă, buric), puțină burtică, suplă, sâni mărișori, ușor lăsați,  piele fină, bronz de solar.  Frumoasă! Pe tocuri, dacă o vezi pe stradă, te incită vizual! Poftit la o poveste și o țigară. Foarte drăguță. Am conversat o vreme. Mers apoi, la baia dotată cu cele necesare. În dormitor mă aștepta domnița goală. A început un preludiu super, cu FK. Trecut la ON, mai soft. Ceva tente de adânc, fără mare atenție în jur. La NP a fost foarte activă și implicată. Unde după câteva poziții am și finalizat. ON 8. NP 9. GFE 10. Aspect fizic 9. Locație 9. Personal revin cu drag! Aceasta este o experiență personală, subiectivă și trebuie tratată ca atare! Mulțumesc!

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 6 minute, ion686345 a spus:

Vă salut! Săptămâna aceasta am reușit să ajung la Andreea. Contact pe WhatsApp, la numărul din topic. A răspuns rapid. Programat în aceeași zi, cu telefon de confirmare. Adresa pe 13 Decembrie, cu parcare în zonă. La ușă mă aștepta doamna din poze, în bikini și ciorapi negri. Pe tocuri. O vedeți în toată splendoarea, în poze. Nu ascunde nimic. Brunetă, păr lung, aproximativ 160, tatuaje, pircing( zona intimă, buric), puțină burtică, suplă, sâni mărișori, ușor lăsați,  piele fină, bronz de solar.  Frumoasă! Pe tocuri, dacă o vezi pe stradă, te incită vizual! Poftit la o poveste și o țigară. Foarte drăguță. Am conversat o vreme. Mers apoi, la baia dotată cu cele necesare. În dormitor mă aștepta domnița goală. A început un preludiu super, cu FK. Trecut la ON, mai soft. Ceva tente de adânc, fără mare atenție în jur. La NP a fost foarte activă și implicată. Unde după câteva poziții am și finalizat. ON 8. NP 9. GFE 10. Aspect fizic 9. Locație 9. Personal revin cu drag! Aceasta este o experiență personală, subiectivă și trebuie tratată ca atare! Mulțumesc!

Mulțumesc pentru recenzie 💋💋 te mai aștept pe la mine 💋💋

Link spre comentariu

Salutare! Revin și eu cu o recenzie după ultima vizită la Andreea, ultima pe anul acesta. 

Progamare făcută ușor ca de obicei, ajuns la ea mă așteptam îmbrăcată în sutien verde și bikini la fel. 

Stat la țigară și un pahar de vorbă, din inițiativa mea i-am zis că merg la dus. Știu că până acuma nu am zis de locație și de curățenie, baie dotată cu tot ce trebuie prosoape curate și curățenie în toată casa cum e la ea de obicei nimic de reproșat. 

Nici nu apucat să ies din dus și ea din nou a intrat în baie și mă aștepta să termin, data vitoare o să îi propun să vină să se uite la mine în timp ce fac dus sau să mi se alăture. 

Trecut în camera de acțiune prima finalizare am făcut CIM , tot am vrut să încerc de când am fost la ea de prima oară. Știe să o sugă bine atentă și la detalii cu deep tot ce trebuie. No comment 👏😈

Intrat să mă reînprospetez, am mai fumat o țigară, băut un suc și stat de vorbă. 

Pregătindu-ne pentru a doua finalizare am zis să încerc și eu masajul, care mi-am picat foarte bine chiar aveam nevoie de asta. 

După masaj, am început eu cu preludiul meu obișnuit, satisfăcând păsărica ei frumoasă. Nu mi-a rămas nici ea datoare și început cu un oral tot asa cum numai ea știe să facă. :atm

Montat balonasul și am început în poziția misionar, se implică dă contre  mă trăgea în ea la moment dat. După a venit ea peste mine iar la urmă pe la spate unde i-am mai admirat fundul și am finalizat. 

Pentru mine a fost totul superb și cum îmi place mi-e. Andreea credcă începe să mă cunoască la ce îmi place mi-e și ce nu. O să mai merg la ea de câte ori o să mai ocazia, este genul meu de femei, cu forme bine definite. :gifs_ojos:69

Cum se zice ai pe ce să pui mâna! 😏Achitat 400 lei, foarte bine investiți.

Ca note 10 cu steluță. Dacă as putea as da și notă mai mare. 🥰

Sărbători fericite dragă Andreea și sper să ne vedem cu bine anul vitor. 😘😘🤗🤗

Și sper să nu rămân cu erecție foarte mare până revi😅

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 11 minute, goodboy11 a spus:

Salutare! Revin și eu cu o recenzie după ultima vizită la Andreea, ultima pe anul acesta. 

Progamare făcută ușor ca de obicei, ajuns la ea mă așteptam îmbrăcată în sutien verde și bikini la fel. 

Stat la țigară și un pahar de vorbă, din inițiativa mea i-am zis că merg la dus. Știu că până acuma nu am zis de locație și de curățenie, baie dotată cu tot ce trebuie prosoape curate și curățenie în toată casa cum e la ea de obicei nimic de reproșat. 

Nici nu apucat să ies din dus și ea din nou a intrat în baie și mă aștepta să termin, data vitoare o să îi propun să vină să se uite la mine în timp ce fac dus sau să mi se alăture. 

Trecut în camera de acțiune prima finalizare am făcut CIM , tot am vrut să încerc de când am fost la ea de prima oară. Știe să o sugă bine atentă și la detalii cu deep tot ce trebuie. No comment 👏😈

Intrat să mă reînprospetez, am mai fumat o țigară, băut un suc și stat de vorbă. 

Pregătindu-ne pentru a doua finalizare am zis să încerc și eu masajul, care mi-am picat foarte bine chiar aveam nevoie de asta. 

După masaj, am început eu cu preludiul meu obișnuit, satisfăcând păsărica ei frumoasă. Nu mi-a rămas nici ea datoare și început cu un oral tot asa cum numai ea știe să facă. :atm

Montat balonasul și am început în poziția misionar, se implică dă contre  mă trăgea în ea la moment dat. După a venit ea peste mine iar la urmă pe la spate unde i-am mai admirat fundul și am finalizat. 

Pentru mine a fost totul superb și cum îmi place mi-e. Andreea credcă începe să mă cunoască la ce îmi place mi-e și ce nu. O să mai merg la ea de câte ori o să mai ocazia, este genul meu de femei, cu forme bine definite. :gifs_ojos:69

Cum se zice ai pe ce să pui mâna! 😏Achitat 400 lei, foarte bine investiți.

Ca note 10 cu steluță. Dacă as putea as da și notă mai mare. 🥰

Sărbători fericite dragă Andreea și sper să ne vedem cu bine anul vitor. 😘😘🤗🤗

Și sper să nu rămân cu erecție foarte mare până revi😅

Mulțumesc pentru recenzie, ești fanul nr 1🏅,cu drag te aștept data viitoare ca să primești trofeul🤭. Sărbători fericite și tie,pupici💋💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

💋💋Iubiții mei virtuali vizita mea în orașul vostru sa încheiat! :groupVa mulțumesc tuturor,cei care m-ați vizitat dar și celor care mi-ati admirat profilul... Va doresc sărbători binecuvântate:inlovee și un an nou sănătos și plin de erectii 😈😈💋💋

️INDISPONIBILA

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună și La mulți ani dragilor!

Vineri 12.01 ajung în Brașov🥳🥳😋🍭🍭, disponibila am sa fiu după ora 16:00. O sa am aceeași locație pentru cei care a-ti fost la mine😁💋.

️Programarile se fac doar pe wapp 💋💋

P.S Am bateriile IMG-20240108-WA0000.jpg.243ba64c4f2f710ca60d84d5de7d4da7.jpg full:138x:lol:

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună iubiții mei virtuali! Mâine ajung în orașul vostru,disponibilă am sa fiu încăpând cu ora 16:00-22:00. Programările se fac doar pe wapp. Va pupacesc :2qm40hg

• Inimioara 6
Link spre comentariu

• Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 42 minute, phoenix26 a spus:

Mă bucur ca începi anul la noi 🔥 O sa stai o perioadă mai lungă sau doar câteva zile?

Am sa fiu în Brașov pana la sfârșitul lui ianuarie😁

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...