Sari la conținut

0737726646 Blonda super slim


ducu84

Postări Recomandate

 .

Tocmai ce am vizitat-o pe domnișoară cu numărul din topic, și vreau sa va expun experienta cu dansa. 

Contactat pe WhatsApp a răspuns destul de ușor a făcut confirmare video făcut programare dar din cauza ploii Am întârziat traficul fiind foarte ala Cluj. 

Tarife declarate 200/400 totul protejat pentru ON și 69 se achita suplimentar 50 lei each. 

Locație blocul nou de pe Dâmboviței 12, asa nou ca nu merge încă liftul. 

Totuși, urcat la etajul 5 pe scări îmi deschide usa o fata subțirica blonda pe la 23-25 anișori poate chiar mai tânără. 

Ii spun doar după ce am urcat ca sunt o mărime un pic mai groasa, insa ea zice ca e ok.

Fac dusul de rigoare, ajuns pe canapea începe cu montat ul prezervativ ului și un oral cu tente de deep. După câteva minute zice sa încercăm și pt ce am venit, și anume normal protejat. 

Ei bine Aici începe marea dilemă și anume Cum introduci o sculă mai groasă într o păsărică așa micuță și subțire Și dacă nu am încercat toate pozițiile posibile și imposibile Din păcate însă pentru mine nu am reușit să intru la căldurică Oricât de mult ulei ar fi pus ca să se lubrifieze apoi a sugerat să trecem la oral ca să reușești să mă termini și eu unde am cerut să văd și eu păsărica și eventual să o gust însă îmi tot reamintea că toate sunt extra ca și tarif iar în secunda doi după ce m am apropiat de păsărica ei dar și dat jos de pe mine și a zis că nu mai continuă pentru că nu sunt cuminte adevărul ăsta a fost deși eu am o regulă când urc la fete iau cu mine Exact doar banii pentru ce am stabilit că o să facem ca să nu ca să nu deviem de la subiectul întâlnirii

Pentru mine a fost o experiență și o întâlnire interesantă chiar dacă nu am reușit să termin însă cei care sunteți înzestrați cu dimensiuni mai subțiri puteți încerca cu încredere compania domnișoarei. 

Din punctul meu de vedere Eu aș mai reveni dar nu cred că am șansă să o penetrez fără ca ea să simtă cel puțin disconfort sau durere și ideea e să ne simțim Amândoi bine nu doar eu. 

Ca și fizic e super slim sânii sunt relativi micuț dar jucăuș are un funduleț pervers care merită toată atenția. 

Note locația 10 e un bloc super nou cu puține apartamente locuite pentru fată dau nota nouă pentru fizic în opt pentru atitudine chiar dacă cu alte cuvinte m a poftit afară după ce nu am fost cuminte

În alte condiții aș fi dat 10 pe linie dar având în vedere că nu am consumat actul sexual nu pot să dau mai mult de atât. Sincer De când mă știu Nu cred că am mai găsit vreo fată care să fie chiar așa de strâmtă nici în tinerețele mele poate încearcă cineva mai compatibil cu domnișoara și ne Relatează o experiență completă. 

 

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...