Sari la conținut

Elena 0785993529❤️🥇

Alyona

Postări Recomandate

• Telefon: 0785993529
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună! Ma numesc Elena , am 30 de ani, 1.69 si  52 kg. Sunt noua aici pe forum, dar nu și la voi in oraș. 

Sunt o ciocolata , senzuala, discreta si pe placul tau, igiena ma reprezintă ceea ce astept si din partea ta. Sunt aici pentru a oferi clipe unice si de neuitat.

Daca esti in cautare de momente erotice sau vrei pur si simplu o clipa de relaxare, eu sunt persoana potrivita. Te aștept cu nerăbdare in locația mea sa ne facem de cap!

Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii

Nu accept persoane in stare de ebrietate

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.

Preturile mele sunt urmatoarele:

🎈250 finalizarea: normal protejat, oral protejat si neprotejat in funcție de igiena.( 30 min. )

🎈400 ora: normal protejat, oral neprotejat in funcție de igiena, diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale ! ( 60 min.  )

🎈Ma gasiti pe whatap  la 0785993529 , pozele sunt reale 100% .

🎈Nu insistati cu normal neprotejat, nu accept indiferent de suma .

🎈Nu fac anal , CIM, sau Finalizare orala …

IMG_6663.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 3 minute, Alyona a spus:

Bună! Ma numesc Elena , am 30 de ani, 1.69 si  52 kg. Sunt noua aici pe forum, dar nu și la voi in oraș. 

Sunt o ciocolata , senzuala, discreta si pe placul tau, igiena ma reprezintă ceea ce astept si din partea ta. Sunt aici pentru a oferi clipe unice si de neuitat.

Daca esti in cautare de momente erotice sau vrei pur si simplu o clipa de relaxare, eu sunt persoana potrivita. Te aștept cu nerăbdare in locația mea sa ne facem de cap!

🎈200 finalizarea: normal protejat, oral protejat si neprotejat in funcție de igiena.( 20-25 min. )

🎈400 ora: normal protejat, oral neprotejat in funcție de igiena, diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale ! ( 60 min. - doua finalizări )

IMG_0718.jpeg

1.69 cu 69  .. iese ceva frumos😛🥰

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 minute, Alyona a spus:

🎈200 finalizarea: normal protejat, oral protejat si neprotejat in funcție de igiena.( 20-25 min. )

🎈400 ora: normal protejat, oral neprotejat in funcție de igiena, diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale ! ( 60 min. - doua finalizări )

IMG_0718.jpeg

O mica recomandare....Niste poze mai explicite ar fi bine venite ținând cont că majoritatea se decid după aspect, așa ar fi mult mai ușor in luarea deciziei inițierii unei programări.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
6 minutes ago, bitchmannn said:

Dacă nu mă scoți afară dupa 15 minute io nu vin,dracu are răbdare să steie 20 25 de minute sau cât vrei să dureze o finalizare....

exact aici e si obiectia mea , o finalizare 200 lei ,20-25 de minute

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
1 oră în urmă, Alyona a spus:

...

Sunt noua aici pe forum, dar nu și la voi in oraș. 

...

Eu asta o interpretez ca ai activat în aceasta branșă și înainte de a-ti face cont aici.

Ai activat pe "circuit inchis"?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 ore, Alyona a spus:

...

200 finalizarea: normal protejat, oral protejat si neprotejat in funcție de igiena.( 20-25 min. )

...

@Alyona,

Hai sa lămurim un "mister" apărut (în ultimele pagini) pe topicul unde ești dezbătută de bucureșteni.

Intrebare:

1. La finalizare, oralul neprotejat se taxează extra 50 lei, sau e inclus în prețul afișat, respectiv 200 lei?

2. La ora, în prețul de 400 lei e inclus oralul neprotejat?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, sampelean a spus:

In 2021 avea 25 de ani in 2023 are 30... Ce mai trece timpul

Draga am 30 de ani nu 80 😂😂😂😂😂😂😂 si daca te uiti mai sus scrie ca anuntul a fost facut in urma cu 4 ani si eu de atunci pana anul accesta nu am mai muncit ☺️. Topicul care a fost postat acu recent la bucuresti era  pentru clienti mei care imi stie topicul ca sa stie ca am revenit . 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Mocureloaded a spus:

@Alyona,

Hai sa lămurim un "mister" apărut (în ultimele pagini) pe topicul unde ești dezbătută de bucureșteni.

Intrebare:

1. La finalizare, oralul neprotejat se taxează extra 50 lei, sau e inclus în prețul afișat, respectiv 200 lei?

2. La ora, în prețul de 400 lei e inclus oralul neprotejat?

Da draga normal am si specificat …. Tu fiind mecanic , cand vine clientul la tine  platesti tu piesele ? 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, Alyona a spus:

Da draga normal am si specificat …. Tu fiind mecanic , cand vine clientul la tine  platesti tu piesele ? 

Si da la  o ora este neprotejat . 😘 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Alyona a spus:

Undeva zici ca esti din Maramures ... după cât de agresiva ești, sincer ma îndoiesc.

În fine, îmi permit a-ti da un sfat: "tonul face muzica!".

Dacă ai înțeles ... e bine, dacă nu ... treaba ta.

Și tot o vorba din popor: "fiecare pasare pe limba ei piere!".

Spor!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Babelor succes cu dezbaterea …..  

iar pe voi dragii mei care sunteti dornici sa futeti si nu sa  comentati aiurea va astept cu drag . O seara placuta 😘

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Alyona a spus:

Babelor succes cu dezbaterea …..  

iar pe voi dragii mei care sunteti dornici sa futeti si nu sa  comentati aiurea va astept cu drag . O seara placuta 😘

Ha, ha, ha!

Încă o vorba din popor: "ti-ai dat cu firma-n cap!".

P.S.: "O tempora, o mores!" ... asta fiind cu trimitere înspre vremurile când o alta morosanca, Ancuța (sexything) făcea furori în Cluj cu serviciile și atitudinea ei.

Ultima ei "descalecare" în Cluj (sub alt nume de scena) a fost acu' vreo cinci ani ... tu, Elena a.k.a. Alyona, ești la ani lumina fata de ceea ce a fost o morosanca adevărată.

Spor!

P.P.S.: din punctul meu de vedere ... FULL STOP!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Mocureloaded a spus:

Ha, ha, ha!

Încă o vorba din popor: "ti-ai dat cu firma-n cap!".

P.S.: "O tempora, o mores!" ... asta fiind cu trimitere înspre vremurile când o alta morosanca, Ancuța (sexything) făcea furori în Cluj cu serviciile și atitudinea ei.

Ultima ei "descalecare" în Cluj (sub alt nume de scena) a fost acu' vreo cinci ani ... tu, Elena a.k.a. Alyona, ești la ani lumina fata de ceea ce a fost o morosanca adevărată.

Spor!

P.P.S.: din punctul meu de vedere ... FULL STOP!

Draga  cultiveaza-te ca vad ca la P.S-uri si la vorbe din popor esti ASS (Alyona) inseamna Elena in limba Russa 😘 .   Si stai linistit ca daca nu ma futi tu sunt altii care vin , am atitudine de cum?  Adica sa  stiu sa imi impun cand cineva ma critica ? Da cine esti tu sa ma critici pe mine ? Dtai in spatele telefonului cu mainile la oua si vi si imi zici mie ca topicul meu e nu stiu cum ? Întreaba-ma de ce am pus si eu iti explic …. Dar pana una alta nu esti tu nimeni sa ma judeci pe mine draga . 
ca vad ca fete frumoase sa aibe parul facut si sa miroase a parfum va place dar dar cand e vorba sa va ceara extra pr servicii in plus  va cacati pe voi ….. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, george jetson a spus:

a scazut cu 2 cm 

Nu am scazut deloc crede-ma sunt barbati cu coaie in pantaloni care le place de femeia care se respecta ….. nu batrane care stau si comenteaza pe retele fara sa isi arate fata .😚

Link spre comentariu
3 hours ago, Alyona said:

Nu am scazut deloc crede-ma sunt barbati cu coaie in pantaloni care le place de femeia care se respecta ….. nu batrane care stau si comenteaza pe retele fara sa isi arate fata .😚

Nu stiu la ce te referi tu dar eu ma refeream la facptul ca intr-un anunt ai pus o inaltime iar in acesta, alta inaltime iar cat despre batranele care stau pe retele....cred ca si tu esti aici totusi nu ? 🧐

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...