Leftereanu Reputație: 309 Postat Septembrie 7, 2024 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Septembrie 7, 2024 La 15.05.2024 la 15:04, Leftereanu a spus: https://nimfomane.com/forum/profile/380302-cleopatra01/ , https://nimfomane.com/forum/profile/2-pisicuts/ , schimbați titlul acestui topic, domnișoara are alt numar în anunțuri, 0756263224! @cleopatra01 te rog să schimbi numărul de telefon din titlul acestui topic! 0756263224 Mulțumesc! 1
fiatseba Reputație: 5 Postat Septembrie 9, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 9, 2024 La 07.09.2024 la 23:37, Leftereanu a spus: Salutare! Vizitat din nou pe Oana. Pe scurt vă las și de data asta câteva impresii, comparativ cu prima vizită. Știind de tura trecută că fata asta e pe grabă acum am ales să petrec o oră în compania ei. Parcă a mai pus ceva cărniță pe ea, curul ăla e parcă și mai fain (punctul ei forte, chiar stă bine de tot aici, e top 😛, gusturile nu se discută). Acum am observat că implantul cu silicoane la sâni nu e cel mai reușit. Oralul mie îmi place cum îl face, trage din flaut de zici că a fost în post, flămândă rău 😅. Dacă prima dată nu a vrut deasupra de data asta am fost călărit de Oana bine de tot. A urcat pe mine, întoarsă cu spatele, cu bucile alea obraznice către mine, priveliște de vis, a făcut fata niște mișcări de mă mir că am supraviețuit 😂. În poziția doggy e mișto rău, își dă bine cu curul ăla în tine și ai pe ce să pui mâna. Am mai schimbat câteva poziții unde a fost foarte activă și energică. Fata nu este prea sociabilă, am încercat eu la început să dialoghez cu ea dar nu era prea interesată. Nici la final nu a fost mai bine. E setată - ai venit - ai dat banii - ai futut - ai plecat -😂. Timp total petrecut vreo 35 de minute, din care aproximativ 25 de acțiune. Cadoul 200/F, 300/H. Se pare că schimbă în funcție de starea de spirit 😅. Mă repet, dacă ar fi mai implicată puțin eu cred că am avea cu toți de câștigat, atât ea cât și noi. De data asta a fost mai bine, poate că am prins-o într-un moment mai bun. Probabil că dacă ai mai multe vizite la ea devine tot mai maleabilă. O recomand celor care doresc o descărcare rapidă. Salut! În ce zonă are locația?
Leftereanu Reputație: 309 Postat Septembrie 10, 2024 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Septembrie 10, 2024 Acum 22 ore, fiatseba a spus: Salut! În ce zonă are locația? A dispărut de la Reșița. 1
Membru Premium Beticul Reputație: 298 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Am sunat-o, am stabilit o întâlnire și când am ajuns la locație nu mi-a mai răspuns, după mai multe încercări nereușite am plecat cu nervii care-mi ajungeau cam pe la etajul 10, după ceva vreme mă trezesc cu un beep de la ea, nu am mai sunat înapoi, mi-a fost că-i zic vreo câteva nedorite, probabil că venea cu vechea scuză că nu a auzit telefonul pentru că era la duș să se pregătească pentru mine!
Leftereanu Reputație: 309 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Octombrie 6, 2024 Acum 7 ore, Beticul a spus: Am sunat-o, am stabilit o întâlnire și când am ajuns la locație nu mi-a mai răspuns, după mai multe încercări nereușite am plecat cu nervii care-mi ajungeau cam pe la etajul 10, după ceva vreme mă trezesc cu un beep de la ea, nu am mai sunat înapoi, mi-a fost că-i zic vreo câteva nedorite, probabil că venea cu vechea scuză că nu a auzit telefonul pentru că era la duș să se pregătească pentru mine! Și eu am pățit la fel cu ea, nu am mai scris asta în recenzie. Am dat o grămadă de telefoane, în cele din urmă mi-a dat un beep, am sunat înapoi și am urcat la ea. Nu cred că lucrează cu programări, poate cu clienții ei fideli.
Membru Premium Beticul Reputație: 298 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Doar din curiozitate, a motivat în vreun fel lipsa de seriozitate?
Leftereanu Reputație: 309 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Octombrie 6, 2024 Acum 19 minute, Beticul a spus: Doar din curiozitate, a motivat în vreun fel lipsa de seriozitate? Crezi că am cerut explicații? Bineînțeles că nu, înrăutățeam atmosfera care oricum nu a fost grozavă. Asta s-a întâmplat la a doua vizită pe care i-am făcut-o, deci știam de la prima întâlnire nivelul ei, dar mi-am asumat, atunci chiar am avut chef să îi dau la buci 😂.
Membru Premium Beticul Reputație: 298 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Acum 2 minute, Leftereanu a spus: Crezi că am cerut explicații? Bineînțeles că nu, înrăutățeam atmosfera care oricum nu a fost grozavă. Asta s-a întâmplat la a doua vizită pe care i-am făcut-o, deci știam de la prima întâlnire nivelul ei, dar mi-am asumat, atunci chiar am avut chef să îi dau la buci 😂. Da, ai dreptate, așa e, din păcate!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum