Alyona Reputație: 278 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0785993529 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0785993529 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 21, 2023 Bună! Ma numesc Elena , am 30 de ani, 1.69 si 52 kg. Sunt noua aici pe forum, dar nu și la voi in oraș. Sunt o ciocolata , senzuala, discreta si pe placul tau, igiena ma reprezintă ceea ce astept si din partea ta. Sunt aici pentru a oferi clipe unice si de neuitat. Daca esti in cautare de momente erotice sau vrei pur si simplu o clipa de relaxare, eu sunt persoana potrivita. Te aștept cu nerăbdare in locația mea sa ne facem de cap! Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii Nu accept persoane in stare de ebrietate Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Preturile mele sunt urmatoarele: 🎈200 finalizarea: normal protejat, oral protejat si neprotejat in funcție de igiena.( 20-25 min. ) 🎈400 ora: normal protejat, oral neprotejat in funcție de igiena, diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale ! ( 60 min. - doua finalizări ) 🎈Nu insistati cu normal neprotejat, nu accept indiferent de suma . 🎈Nu fac anal , CIM, sau Finalizare orala … 2
Membru Premium aibelito Reputație: 3937 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Noiembrie 21, 2023 1 bucilescelmaifaincur
Alyona Reputație: 278 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0785993529 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0785993529 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 2 ore, aibelito a spus: Draga daca nu sti de ce a fost pus topicul nu comenta… în primul rand topicul a fost pus acu 4 ani la bucuresti di l-am repus acu o luna pentru a ma recunoaste clienti mei vechi🤷🏽♀️, iar acum mi-am refacut topicul pentru ca am acctivat si in alte orase în ultima vreme 😊 , iar in ani precedenti nu am acctivat decat atunci la bucuresti pentru o perioada scurta de timp 🤷🏽♀️. Deci de accea e accel topic 🤷🏽♀️. Nu te obliga nimeni sa vi la mine daca nu iti convine topicul meu dar nu judeca daca nu sti consecintele si daca nu ai fost la mine la locatie sa sti ce fel de persoana sunt sau cum acctivez in munca mea . O seara placuta ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum