shadow535 Reputație: 15 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 22, 2023 O baba in jur de 50 de ani, nu are dinti in gura, cum o pui asa sta dar nu merita. Face cim (e bune ca nu te zgarie cu dintii). Subtirica la corp dar fata lasa de dorit... 2 1
niku_b890 Reputație: 327 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Postat Noiembrie 23, 2023 pai avea topic deja : Multumim de pareri Are o multime de anunturi pe publi , a activat si in tara , in Braila si alte judete
ryo Reputație: 29 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 27, 2023 E bine fara dinti, ti-o suge cu gingiile , senzatii tari.
roberto96 Reputație: 28 Postat Noiembrie 27, 2023 Postat Noiembrie 27, 2023 Am fost si eu la dansa cu chef de a da la buci. Ajuns la locația de la a1 am fost întâmpinat de tanti și ca băbălăul am ales să rămân pentru un numar. Nu tu buna, nu nimic, doar un “hai te dezbraci?” M-am conformat, m a șters cu un șervețel umed ( de obicei întreb dacă pot să fac un duș scurt dar acum eram dusat de acasă ) și dai la oral. Slab cam de un 5. Doar 1/4 de băiat, fără biluțe, fara un geamăt acolo…. Nimic La poziții nu a vrut să stea deasupra, am zis ok hai ca muncesc eu. Pus căpriță, dat de câteva ori și gata La final mi a dat un șervețel umed în timp ce deja vorbea la telefon și spunându i următorului să urce sus Pentru asta am plătit 100 de lei. Nu mai știu cat a era ora dar sunt bucuros ca nu am ales asta 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum