Sari la conținut

Blonda Si bruneta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Anuntul suna cam asa BLONDA SI BRUNETA!!!!!

VA ASTEPTAM SA VA SATISFACEM TOATE POFTELE!!! SEX TOTAL!!!!

Telefon 0737537390 0723864517

post-78463-0-59599300-1394969336_thumb.jpg

post-78463-0-27647800-1394969344_thumb.jpg

post-78463-0-24972600-1394969351.jpg

Am fost acum cateva zile la cea bruneta locatia se afla in tomis 3 se ajunge relativ destul de usor ai si unde parca.

Cand am ajuns in locatie era doar cea bruneta.Imi explica preturile.Preturile ar fi cam asa 50/nr pentru finalizare in servetele 60/nr pentru finalizare in gurita sau pe corp.Practica oral/p sau np si normal/p.Am dat banii la inceput si ne-am facut comozi.

Fata are in jur de 21 de ani bruneta statura medie aleura ei este de sportiva demult retrasa din functie(ironia)cateva kilograme in plus ca sa spun asa sanii maricei.

A inceput cu un oral np stat vreo 10 min dupa care am schimbat poziitile la 180 de grade cu caprita mioritica in jur de 5 minute.Umpic de misionar in misiune si inca vreo 2-3 pozitii la normal.Am mai stat la oral cu cateva mici plangeri ca o doare gurita si intr-un final junioru a dat semne ca se apropie marele final.Artificiile s-au produs la ea in gurita.Am mai stat de vorba in jur dupa care m-am carat in colibia mea.

Locatie-8 Patul ma cam deranjat desi e de 2 persoane o jumate de pat este umpic mai sus decat cealalta parte de pat se vede munca depusa acolo

Igiena-10 Totu ca la carte

Aspect-7 Arata okay ca sa spun asa cat sa nu te sperii si sa cauti usa de urgenta.

Oral-9 Singurul lucru la care exceleaza as fi dat 10 daca nu avea exclamatii la sfarsit

Normal-6 Nu are rezistenta mai deloc.Nu schitaie deloc esti singurul actor de pe scena odata ce sceneta a inceput.

Gfe-7 comunicativa dar nimic mai mult sau mai putin si asta probabil daca gasesti un punct comun cu ea ca dupaia nu o mai opresti din vorbit

Am uitat sa mentionez...cadoul dat a fost de 120 lei.

Pozele oarecum denota realitatea dar am impresia ca sunt mai vechi cea blonda nu stiu nimic de ea

De recomandat da merge vizitata doar pentru oral dar nimic mai mult 

• Like 10

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Sunat la 0723864517 servicii mentionate oral/normal/anal.

Vizitat cuibul si am dat de o bruneta tinara vreo 19 ani as zice(Alina), draguta cu par lung , cam 1.65 si vreo 55kg as zice. Mi-a placut corp OK cu ceva carnita. sinii NR.3-4. A flu ca nu face anal si vbisem la tel. cu colega ei care era ocupata. Mai tirziu am vazut si colega o bruneta tunsa scurt ceva mai inalta.

Am inceput cu un oralbunicel , dar parca mai de incepatoare, pus prez. si continuat cu ea deasupra, se misca bine si sinii se misca frumos, apoi intor in caprita si finalizat in balon. M-a surprins dimensiunea labiilor erau maricel si atarnau frumos (creasta de cocos cum ar zice unii cunoscatori, mai vazusem asa ceva la Andreea TOP). Nimic memorabil.

Nu ki-a placut ca nu s-a spalat inainte, poate era pregatita , dar cind am trecut la caprita mi-a venit un oarece miros ca de caca. De la pasa n-am simtit nimic ca  n-am putut sa ma abtin sa nu trag puti de labiutele ce atarnau.

Locatia OK, curata. Baia curata.

Inconvenient apt. cu 2 camere nedecomandat si eu am prestat in sufragerie ca in dormitor era ocupat, iar cind ma imbracam a trecut si colegul de dincolo ca terminase si el. Nu m-a durut dar nu e OK ca nu mi-au cerut acordul si ma intreb daca eu eram in actiune mai trecea?

In trecut la alte fete chiar am avut o experienta similara, dar eu am fost cel care am trecut cind celalat era in actiune, dar i s-a cerut acceptul si a fost ascuns sub o patura si nu am vazut decit un ciorap si am auzit cum chicotea fata.

Sa zicem OK una peste alta, nu stiu daca mai revin.

Nu am vazut sa existe blonda din poze si nici nu am intrebat. Parca n-am simtit nici miros de peste.

Locatia un pic ascunsa si poate nu asa usor de gasit. Sau am fost eu dirijat cam naspa.

Fata oferea si FK.

PRET 60nr. sau 70 cu fk.

locatie:7(ca e ascunsa si partea cu prestatu in sufrageria de trecere)

aspect:8

oral:7

normal:7

FK N-AM TESTAT

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...