gabstor134 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Salut, sunt curios dacă se mai găsesc fete pe la Baisa sau alte localități. Dacă aveți ceva sugestii, rămân dator. Link spre comentariu
ScHwAnZ20 Reputație: 7 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Salutare . Circul frecvent spre BT si nu am mai observat nimic de o vreme buna. Ca sfat mai bine orienteazate pe site dupa fete . Aici poti cont pe recenziile colegilor si vei merge la sigur . Preturi ok servicii la fel . Nu risca inutil pentru a face ,, economie" Link spre comentariu
FALTICENI Reputație: -2 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Falticeni Oras:Falticeni Partajează Postat Decembrie 4, 2023 La 02.12.2023 la 20:59, ScHwAnZ20 a spus: Salutare . Circul frecvent spre BT si nu am mai observat nimic de o vreme buna. Ca sfat mai bine orienteazate pe site dupa fete . Aici poti cont pe recenziile colegilor si vei merge la sigur . Preturi ok servicii la fel . Nu risca inutil pentru a face ,, economie" Sunt la Baisa,dar stau in parcarea de la restaurant sau chiar in interior este o doamna super blonda si inca o fata pe care nu am vizitato. Link spre comentariu
gabstor134 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 7 ore, FALTICENI a spus: Sunt la Baisa,dar stau in parcarea de la restaurant sau chiar in interior este o doamna super blonda si inca o fata pe care nu am vizitato. Spune mi mai multe despre doamna blonda, dacă vrei. Link spre comentariu
Sa.scania550 Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 2 ore, gabstor134 a spus: Spune mi mai multe despre doamna blonda, dacă vrei. 0757 338 226 salut , Cristina o cheamă suna după 11 e ok fata Link spre comentariu
FALTICENI Reputație: -2 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:Falticeni Oras:Falticeni Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Da e ok Cristina,poti merge cu incredere,acum e cam frig daca te duci o gasesti probabil la caldura in interiorul restaaurantului. Link spre comentariu
paolo40 Reputație: 1 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Salutare. Inainte avea camera la fostul bar din parcare. Acum unde presteaza ca in masina sau padure nici nu se pune problema ? Link spre comentariu
Andrei21234 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Partajează Postat Ianuarie 5 Un număr de telefon Link spre comentariu
paolo40 Reputație: 1 Postat Ianuarie 22 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Ianuarie 22 La 05.01.2024 la 21:52, Andrei21234 a spus: Un număr de telefon Ai un numar de telefom mai sus postat . E valabil . Raspunde dupa ora 10. E disponibula doar in masina sau in padure, La hotel acolo camera e in jur de 150 lei. Link spre comentariu
Denies Reputație: 0 Postat Februarie 22 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 22 Mai sunt fetele în zonă la baisa? Link spre comentariu
tiny_voices Reputație: 122 Postat Februarie 25 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Februarie 25 Mai sunt. Se intampla sa le mai vad cand merg spre Suceava. Daca nu-s pe afara, inseamna ca sunt la bar la o cafeluta. Link spre comentariu
vegas90 Reputație: 1 Postat Martie 29 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Martie 29 La 04.12.2023 la 18:33, Sa.scania550 a spus: 0757 338 226 salut , Cristina o cheamă suna după 11 e ok fata Am sunat eu si nu raspunde. I-am lasat si mesaj pe whapp dar nici un rasp 1 Link spre comentariu
barbacot1980 Reputație: 175 Postat Aprilie 1 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Aprilie 1 Salutare futaciosi!A mai vazut o careva pe doamna blonda!Vad ca nu mai raspunde la telefon.Multam fain! Link spre comentariu
tiny_voices Reputație: 122 Postat Aprilie 2 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Aprilie 2 Acu vreo doua saptamani stiu ca era. Poate a luat o pauza din cauza vremii instabile. 😄 1 Link spre comentariu
barbacot1980 Reputație: 175 Postat Aprilie 2 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Aprilie 2 Am dat de ea astazi(in fata la pensiunea Baisa)este ok ca si servicii si comportament.(arata si binisor atat la corp cat si la fata)Merita pentru o descarcare rapida un OP si un NP doggy. 1 Link spre comentariu
gabstor134 Reputație: 0 Postat August 5 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Autor Partajează Postat August 5 Salutare, mai este ceva prin zona in perioada asta? Link spre comentariu
paolo40 Reputație: 1 Postat August 12 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat August 12 Salut baieti . Are careva cunostinta de alte surse in afara de publi24? Link spre comentariu
Mike2109 Reputație: 4 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Salut! Știe cineva ce tarife are doamna blonda? Link spre comentariu
paolo40 Reputație: 1 Postat August 26 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat August 26 La 22.08.2024 la 11:38, Mike2109 a spus: Salut! Știe cineva ce tarife are doamna blonda? Salut. Atrecut la 150 lei si ea. Link spre comentariu
paolo40 Reputație: 1 Postat Octombrie 4 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Octombrie 4 Salutare. Cum se face ca la Baisa e seceta mare? De cate ori am trecut nu am mai vazut nimic. Stie cineva daca si au schimbat locatia ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum