adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 15 minute, andreimanix a spus: Salut , incertitudini mai exista dar tin sa cred ca nu se ascunde de mine atat timp cat stie ca ma excita foarte mult intalnirile ei cu el ! Cat despre sex asa este , el o fute destul de tare si cat mai variat inclusiv si-a dat si drumu in ea , dar asta este ceva normal cand iti lasi femeia sa se futa cu altcineva , te astepti cumva ca ala sa o futa tare si sa dea ce este mai bun din el , toti am face acelasi lucru ma gandesc ! Anal inca nu a facut nici cu mine nici cu el dar el este destul de insistent si banuisc ca va ceda pana la urma Faina atitudine si gandire! De cat timp sunteti impreuna? 1 Link spre comentariu
andreimanix Reputație: -21 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2023 13 minutes ago, adiadrian97 said: Faina atitudine si gandire! De cat timp sunteti impreuna? Casatoriti de 8 ani si impreuna de 12 ani ! 1 Link spre comentariu
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 1 minut, andreimanix a spus: Casatoriti de 8 ani si impreuna de 12 ani ! Multi inainte!! Se poate sa vb si in privat? Iti pot da un email. 1 Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 2 ore, adiadrian97 a spus: Faina atitudine si gandire! De cat timp sunteti impreuna? Dacă am gândi toți ca tine..unde am fi oare ? 🤔 cum poți sa afirmi asa ceva despre un bărbat care își "lasa" soția sa se futa cu altul și sa își mai si dea drumul în ea ? Pe bune ...dacă mai au și copii...ar fi cireașa de pe tort ...tind sa cred ca totul e doar o poveste...sau dacă e adevărat e clar ca au/are o problema... 1 Link spre comentariu
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 14 minute, L1viu a spus: Dacă am gândi toți ca tine..unde am fi oare ? 🤔 cum poți sa afirmi asa ceva despre un bărbat care își "lasa" soția sa se futa cu altul și sa își mai si dea drumul în ea ? Pe bune ...dacă mai au și copii...ar fi cireașa de pe tort ...tind sa cred ca totul e doar o poveste...sau dacă e adevărat e clar ca au/are o problema... Ce sa vezi, nu gandim toti la fel. Ar fi chiar ciudat sa fie asa. Daca ei au un acord in acest sens, de ce ar trebui sa fie altii impotriva? Este intimitatea lor si fac absolut ce vor, deci nu vad de ce ar fi deranjant pentru altii... o seara faina! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 3 hours ago, andreimanix said: Salut , incertitudini mai exista dar tin sa cred ca nu se ascunde de mine atat timp cat stie ca ma excita foarte mult intalnirile ei cu el ! Cat despre sex asa este , el o fute destul de tare si cat mai variat inclusiv si-a dat si drumu in ea , dar asta este ceva normal cand iti lasi femeia sa se futa cu altcineva , te astepti cumva ca ala sa o futa tare si sa dea ce este mai bun din el , toti am face acelasi lucru ma gandesc ! Anal inca nu a facut nici cu mine nici cu el dar el este destul de insistent si banuisc ca va ceda pana la urma Bro' you're one very sick puppy ! Nu ca n-am fi toti intr-o masura mai mare sau mai mica, dar totusi.. Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Frumoasă povestea voastră! Eu incerc de câtiva ani să imi lămuresc nevasta să facă sex cu un alt bărbat, doar că aș prefera să fie intr-o vacanță, să nu il mai vadă ulterior😁. Singura mea conditie ar fi să fiu si eu de față, atât pentru siguranța ei, cât si pentru plăcerea mea😅. Unii nu concep cum poate să te excite să îti lași nevasta/iubita sa fie futută de altul, dar nu apleca urechea la gura lumii, nu ea te hrănește sau iți ține de cald, fă ceea ce simți/te face fericit. Aștept continuarea poveștii. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 13 minute, unsuflet a spus: Frumoasă povestea voastră! Eu incerc de câtiva ani să imi lămuresc nevasta să facă sex cu un alt bărbat, doar că aș prefera să fie intr-o vacanță, să nu il mai vadă ulterior😁. Singura mea conditie ar fi să fiu si eu de față, atât pentru siguranța ei, cât si pentru plăcerea mea😅. Unii nu concep cum poate să te excite să îti lași nevasta/iubita sa fie futută de altul, dar nu apleca urechea la gura lumii, nu ea te hrănește sau iți ține de cald, fă ceea ce simți/te face fericit. Aștept continuarea poveștii. Te ajut eu Nasule 😁îmi scrii daca ai nevoie și de rezolvă 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 13 minute, Semakone a spus: Te ajut eu Nasule 😁îmi scrii daca ai nevoie și de rezolvă Am zis intr-un concediu, cu un necunoscut...te crezi vreun negru exotic🤣🤣🤣? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 7 minute, unsuflet a spus: Am zis intr-un concediu, cu un necunoscut...te crezi vreun negru exotic🤣🤣🤣? Scuze 🙈😂😂😂!! Link spre comentariu
Dyonysy Reputație: 300 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 12 ore, adiadrian97 a spus: Multi inainte!! Se poate sa vb si in privat? Iti pot da un email. @adiadrian97 și @andreimanix eu zic sa va dați întâlnire și să vă futeți unul pe altul in cur și să vă dați și la muie, v-ați trezit amândoi cu aceleași povești, baliverne inventate cu femeile voastre futute de altul. PS. : dacă nu reușiți să vă satisfaceți între voi, puteți apela și la alții să vă babaedească pe amândoi că sa trăiți la intensitate maxima 😂😂😂 Link spre comentariu
venom5 Reputație: 1659 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 @andreimanix Din păcate, fenomenul "hotwife" pe care tot mai mulți bărbați încep sa îl îmbrățișeze este o afecțiune psihica disociativa ca urmare a expunerii excesive la conținut adult. E starea când nu mai diferențiezi în subconstient excitarea produsa de actul sexual de la TV, calculator, etc și realitatea casnica de zi cu zi. Tu nu știi încă, dar ți.ai pierdut relația și femeia. Hotwife, denumita mai neaos "curva cu acceptul sotului" înseamnă o ruptura grava între parteneri. Ai invitat-o repetat sa te lase pt altul. Te.a lăsat în momentul când s.a culcat cu el, iar relația a părăsit.o în momentul când l.a acceptat sa termine în ea. Relația se va deteriora, timpul intim cu tine se va reduce, în timp ce al celuilalt va creste ca durata, intensitate și depravare. Stai liniștit. Nu tu îți vei bate primul ouale de vulva ei în timp ce ii rupi sfincterul. S.ar putea sa nu primește anului deloc. Surprinzător, statistic vorbind (studii obscure, insa) relațiile de genul asta au o rata de divorț mica. Cu condiția ca bărbatul sa accepte viitorii parteneri (doar nu crezi ca rămâne cu asta) sa nu se îndrăgostească sau sa găsească unul cu statut social superior și valabilitate emoțională (tradus: singur și mai bazat ca tine). Dacă nu crezi ce ți.am scris, te provoc sa ii interzici futaiurile cu el. Cel mai probabil va refuza și vei și pe de asupra cel mai probabil vei ieși vinovat pt situație. Se afla intr-o stare psihica ca nici în cel mai sălbatic vis nu si.ar fi imaginat ego-ul ei asa ceva. Cum sa renunțe la asa drept? Ea se poate cordi liniștita cu bunocul de la birou, ala cu obligații zdrobeste o pizda corporate aranjata, la orice ora vrea, fără grija sotului incornorat (nirvana pt un tip casatorit). Stai liniștit, nu o sa te lase sa ii urmărești nici de vine Sf lumii. Dar hei, măcar ejaculezi mai repede la gândul asta ... 3 2 Link spre comentariu
Dyonysy Reputație: 300 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 6, 2023 @venom5 nu-ți bate capul cu de ăștia Man, eu cred, că în spatele acestui user e doar un lăbar super fantazist care trăiește pe altă planetă 😂 1 2 Link spre comentariu
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Nu inteleg de de unii carora nu le place subiectul deschis de un coleg incep sa comenteze aiurea si cu rautate. Daca nu va place subiectul sau nu sunteti pe aceeasi frecventa, treceti mai departe. De ce va ganditi voi ca ar avea cineva nevoie de sfaturile unora ca voi? Colegul care a deschis topicul a scris pentru cei care sunt in subiect cu acesta, nu pentru frustrati sau pentru sfaturi pedagogice sau pishologice. Unii au mintea asa îngustă si nu pot intelege ca oamenii nu sunt la fel si nu ii poti incadra in anumite tipare "daca face femeia asa, sigur il părăsește, ca asa stie el ca a facut altele". Sau poate voi care comentati aiurea credeti ca femeile voastre nu fac, sau nu ar face sex cu alt barbat. Sfatul meu este sa treceti mai departe cand un subiect nu e pe placul vostru. Nu mai aruncati cu ură si mizerie ca e plina lumea... 2 1 Link spre comentariu
ultras69 Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Daca vrei sa nu iti comenteze oamenii nu mai postezi. Sunt de cativa ani buni pe forum...nu m-am bagat in seama niciodata..am citit multe ciudatenii...dar o tampenie mai mare ca povestea asta nu am auzit 😅 1 1 Link spre comentariu
xmangg Reputație: 45 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 2 ore, venom5 a spus: @andreimanix Din păcate, fenomenul "hotwife" pe care tot mai mulți bărbați încep sa îl îmbrățișeze este o afecțiune psihica disociativa ca urmare a expunerii excesive la conținut adult. E starea când nu mai diferențiezi în subconstient excitarea produsa de actul sexual de la TV, calculator, etc și realitatea casnica de zi cu zi. Tu nu știi încă, dar ți.ai pierdut relația și femeia. Hotwife, denumita mai neaos "curva cu acceptul sotului" înseamnă o ruptura grava între parteneri. Ai invitat-o repetat sa te lase pt altul. Te.a lăsat în momentul când s.a culcat cu el, iar relația a părăsit.o în momentul când l.a acceptat sa termine în ea. Relația se va deteriora, timpul intim cu tine se va reduce, în timp ce al celuilalt va creste ca durata, intensitate și depravare. Stai liniștit. Nu tu îți vei bate primul ouale de vulva ei în timp ce ii rupi sfincterul. S.ar putea sa nu primește anului deloc. Surprinzător, statistic vorbind (studii obscure, insa) relațiile de genul asta au o rata de divorț mica. Cu condiția ca bărbatul sa accepte viitorii parteneri (doar nu crezi ca rămâne cu asta) sa nu se îndrăgostească sau sa găsească unul cu statut social superior și valabilitate emoțională (tradus: singur și mai bazat ca tine). Dacă nu crezi ce ți.am scris, te provoc sa ii interzici futaiurile cu el. Cel mai probabil va refuza și vei și pe de asupra cel mai probabil vei ieși vinovat pt situație. Se afla intr-o stare psihica ca nici în cel mai sălbatic vis nu si.ar fi imaginat ego-ul ei asa ceva. Cum sa renunțe la asa drept? Ea se poate cordi liniștita cu bunocul de la birou, ala cu obligații zdrobeste o pizda corporate aranjata, la orice ora vrea, fără grija sotului incornorat (nirvana pt un tip casatorit). Stai liniștit, nu o sa te lase sa ii urmărești nici de vine Sf lumii. Dar hei, măcar ejaculezi mai repede la gândul asta ... Țin să te contrazic. Daca partenerii au o relație deschisă sexual, nu ii desparte decât moartea daca ei se înțeleg. Eu am avut ocazia sa am genul asta de relație și chiar am avut partenera cu care am experimentat sexul in 3, iar cu unele partenere aveam discuții de genul fiind foarte deschise la așa ceva. Contează ce femeie ai lângă tine și astfel de dorințe sexuale sa fie cunoscute de la începutul relației. Poți avea o iubita sau nevastă care sa te iubească sau sa fie atrasă de tine, dar sexual sa fie satisfăcută doar daca se fute și cu alți bărbați, fie că știi tu sau nu. Sau poate tu nu o poți sătura sau satisface atât cât vrea ea, chiar daca în fata îți spune altceva. La fel cum sunt și bărbații, merg la curve chiar daca acasă au neveste sau iubite. Nici cei care merg la curve sau au amanta, nu își lasă nevasta. Pur și simplu exista diverse fantezii sexuale pe care unii le pun in practica. Ideea cu bărbații care îi excita faptul ca alt bărbat să le fută nevasta are atât un substrat submisiv cat și unul bisexual, de aceea ii excita sa le futa altu femeia. Eu am făcut cu câteva cupluri și în afara de o singura data , toți ceilalți bărbați aveau tendințe bisexuale. As înțelego pe nevasta sa vrea alta pula daca acasă nu e ce trebuie, dar de ce sa vrea bărbatul sa ii futa altu nevasta? Îl excită mental, el având tendințe submisive și bisexuale. Păi omul spune că îl excită când linge pizda și se gândește că a băgat altu pula in timpul ăsta. Deci daca amantul i ar da și lui muie nu s ar supăra. Asta daca omul chiar spune adevărul sau e doar o fantezie. Dar inclin sa cred că e fantezie. Daca trăia asta era satisfăcut și nu mai o labarea pe aici la povești. Omul își trage o laba din povestea asta și din reacțiile cititorilor. Iar dacă îi propune cineva de aici sa ii dea nevasta la pula o da cotită. 1 Link spre comentariu
xmangg Reputație: 45 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 44 minute, adiadrian97 a spus: Nu inteleg de de unii carora nu le place subiectul deschis de un coleg incep sa comenteze aiurea si cu rautate. Daca nu va place subiectul sau nu sunteti pe aceeasi frecventa, treceti mai departe. De ce va ganditi voi ca ar avea cineva nevoie de sfaturile unora ca voi? Colegul care a deschis topicul a scris pentru cei care sunt in subiect cu acesta, nu pentru frustrati sau pentru sfaturi pedagogice sau pishologice. Unii au mintea asa îngustă si nu pot intelege ca oamenii nu sunt la fel si nu ii poti incadra in anumite tipare "daca face femeia asa, sigur il părăsește, ca asa stie el ca a facut altele". Sau poate voi care comentati aiurea credeti ca femeile voastre nu fac, sau nu ar face sex cu alt barbat. Sfatul meu este sa treceti mai departe cand un subiect nu e pe placul vostru. Nu mai aruncati cu ură si mizerie ca e plina lumea... Oricât de deschiși sexual suntem unii, să îți futa altu nevasta e ceva mai extrem, mai anormal. Rațiunea e dominată de placerea sexuală. Da, pe mulți ne excita și lucrurile anormale , dar asta nu înseamnă că nu trebuie să recunoaștem că facem ceva anormal, oricâtă plăcere ar crea acel lucru. Și drogurile crează o stare buna, la fel și alcoolul,etc. Ia să-i spui lu soacrata când vine in vizită și nu își găsește fica acasă sa ii spui că e la altu la pula..și dacă faci asta înseamnă că ești un om cu adevărat deschis la minte .😂 1 1 Link spre comentariu
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 2 minute, xmangg a spus: Oricât de deschiși sexual suntem unii, să îți futa altu nevasta e ceva mai extrem, mai anormal. Rațiunea e dominată de placerea sexuală. Da, pe mulți ne excita și lucrurile anormale , dar asta nu înseamnă că nu trebuie să recunoaștem că facem ceva anormal, oricâtă plăcere ar crea acel lucru. Și drogurile crează o stare buna, la fel și alcoolul,etc. Ia să-i spui lu soacrata când vine in vizită și nu își găsește fica acasă sa ii spui că e la altu la pula..și dacă faci asta înseamnă că ești un om cu adevărat deschis la minte .😂 Nu stiu altii cum sunt, dar eu cu soacra nu intru nici in intimiteatea mea, nici a ei😄 1 1 Link spre comentariu
venom5 Reputație: 1659 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 2 ore, adiadrian97 a spus: Nu stiu altii cum sunt, dar eu cu soacra nu intru nici in intimiteatea mea, nici a ei😄 De ce, boss? Poate și socru-tau are pasiunile tale și cauta mascul viril 1 Link spre comentariu
andreimanix Reputație: -21 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Da, eu nu voi mai scrie aici , stiam doar sa ne judecam si fiecare se crede perfect ! Topic inchis 1 Link spre comentariu
xmangg Reputație: 45 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 6 minute, andreimanix a spus: Da, eu nu voi mai scrie aici , stiam doar sa ne judecam si fiecare se crede perfect ! Topic inchis Ghinionul tău că aici e site de futaci, unii trecuți prin multe experiențe și nu prea merge la unii cu poveștile. Nu se crede nimeni perfect. Dar nu toți suntem gușteri și labari. Link spre comentariu
andreimanix Reputație: -21 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 6 hours ago, venom5 said: @andreimanix Din păcate, fenomenul "hotwife" pe care tot mai mulți bărbați încep sa îl îmbrățișeze este o afecțiune psihica disociativa ca urmare a expunerii excesive la conținut adult. E starea când nu mai diferențiezi în subconstient excitarea produsa de actul sexual de la TV, calculator, etc și realitatea casnica de zi cu zi. Tu nu știi încă, dar ți.ai pierdut relația și femeia. Hotwife, denumita mai neaos "curva cu acceptul sotului" înseamnă o ruptura grava între parteneri. Ai invitat-o repetat sa te lase pt altul. Te.a lăsat în momentul când s.a culcat cu el, iar relația a părăsit.o în momentul când l.a acceptat sa termine în ea. Relația se va deteriora, timpul intim cu tine se va reduce, în timp ce al celuilalt va creste ca durata, intensitate și depravare. Stai liniștit. Nu tu îți vei bate primul ouale de vulva ei în timp ce ii rupi sfincterul. S.ar putea sa nu primește anului deloc. Surprinzător, statistic vorbind (studii obscure, insa) relațiile de genul asta au o rata de divorț mica. Cu condiția ca bărbatul sa accepte viitorii parteneri (doar nu crezi ca rămâne cu asta) sa nu se îndrăgostească sau sa găsească unul cu statut social superior și valabilitate emoțională (tradus: singur și mai bazat ca tine). Dacă nu crezi ce ți.am scris, te provoc sa ii interzici futaiurile cu el. Cel mai probabil va refuza și vei și pe de asupra cel mai probabil vei ieși vinovat pt situație. Se afla intr-o stare psihica ca nici în cel mai sălbatic vis nu si.ar fi imaginat ego-ul ei asa ceva. Cum sa renunțe la asa drept? Ea se poate cordi liniștita cu bunocul de la birou, ala cu obligații zdrobeste o pizda corporate aranjata, la orice ora vrea, fără grija sotului incornorat (nirvana pt un tip casatorit). Stai liniștit, nu o sa te lase sa ii urmărești nici de vine Sf lumii. Dar hei, măcar ejaculezi mai repede la gândul asta ... Sunt foarte curios de ce ai impresia ca schimba asa mult faptul ca si-a dat drumul in ea ? Plus de asta deocamdata ma simt asa bine si nu as avea de ce sa ii propun sa nu se mai vada cu el cel putin deocamdata , insa sunt constient ca este probabil sa fi aparut sentimente intre ei si ca este greu sa mai opresc ceva , dar din punctul meu de vedere chiar daca nu voi mai fi cu ea consider ca am avut parte de niste trairi exceptionale si ca s-au meritat din plin ! Oricum astept cu oarecre interese raspunsul tau pentru ca pana acum chiar esti primul care a dat un raspuns pertinent, elaborat si la subiect! Si chiar nu imi pasa cine ma judeca sau cine pune la indoiala ca scriu numai prostii aici ! 1 1 Link spre comentariu
andreimanix Reputație: -21 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 6 hours ago, venom5 said: @andreimanix Din păcate, fenomenul "hotwife" pe care tot mai mulți bărbați încep sa îl îmbrățișeze este o afecțiune psihica disociativa ca urmare a expunerii excesive la conținut adult. E starea când nu mai diferențiezi în subconstient excitarea produsa de actul sexual de la TV, calculator, etc și realitatea casnica de zi cu zi. Tu nu știi încă, dar ți.ai pierdut relația și femeia. Hotwife, denumita mai neaos "curva cu acceptul sotului" înseamnă o ruptura grava între parteneri. Ai invitat-o repetat sa te lase pt altul. Te.a lăsat în momentul când s.a culcat cu el, iar relația a părăsit.o în momentul când l.a acceptat sa termine în ea. Relația se va deteriora, timpul intim cu tine se va reduce, în timp ce al celuilalt va creste ca durata, intensitate și depravare. Stai liniștit. Nu tu îți vei bate primul ouale de vulva ei în timp ce ii rupi sfincterul. S.ar putea sa nu primește anului deloc. Surprinzător, statistic vorbind (studii obscure, insa) relațiile de genul asta au o rata de divorț mica. Cu condiția ca bărbatul sa accepte viitorii parteneri (doar nu crezi ca rămâne cu asta) sa nu se îndrăgostească sau sa găsească unul cu statut social superior și valabilitate emoțională (tradus: singur și mai bazat ca tine). Dacă nu crezi ce ți.am scris, te provoc sa ii interzici futaiurile cu el. Cel mai probabil va refuza și vei și pe de asupra cel mai probabil vei ieși vinovat pt situație. Se afla intr-o stare psihica ca nici în cel mai sălbatic vis nu si.ar fi imaginat ego-ul ei asa ceva. Cum sa renunțe la asa drept? Ea se poate cordi liniștita cu bunocul de la birou, ala cu obligații zdrobeste o pizda corporate aranjata, la orice ora vrea, fără grija sotului incornorat (nirvana pt un tip casatorit). Stai liniștit, nu o sa te lase sa ii urmărești nici de vine Sf lumii. Dar hei, măcar ejaculezi mai repede la gândul asta ... Si nu inteleg de ce spui ca se poate indragosti de un alt tip singur si mult mai interesant decat mine de parca o femeie maritata care nu se fute deja cu altcineva nu o poate face ! Vezi si tu rata de divorturi din ultma vreme 1 1 Link spre comentariu
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 33 minute, andreimanix a spus: Si nu inteleg de ce spui ca se poate indragosti de un alt tip singur si mult mai interesant decat mine de parca o femeie maritata care nu se fute deja cu altcineva nu o poate face ! Vezi si tu rata de divorturi din ultma vreme Unii cred ca ale lor sunt virgine... doar ei merg la curve. Femeile lor sunt sfinte.. 1 1 Link spre comentariu
venom5 Reputație: 1659 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Acum 11 ore, andreimanix a spus: Sunt foarte curios de ce ai impresia ca schimba asa mult faptul ca si-a dat drumul in ea ? Plus de asta deocamdata ma simt asa bine si nu as avea de ce sa ii propun sa nu se mai vada cu el cel putin deocamdata , insa sunt constient ca este probabil sa fi aparut sentimente intre ei si ca este greu sa mai opresc ceva , dar din punctul meu de vedere chiar daca nu voi mai fi cu ea consider ca am avut parte de niste trairi exceptionale si ca s-au meritat din plin ! Oricum astept cu oarecre interese raspunsul tau pentru ca pana acum chiar esti primul care a dat un raspuns pertinent, elaborat si la subiect! Si chiar nu imi pasa cine ma judeca sau cine pune la indoiala ca scriu numai prostii aici ! De ce zic ca la creampie a renunțat la tine? Pentru ca idea de acceptare a samantei unui bărbat și posibila idee de concepție este forma suprema de supunere și dăruire subconstiente din partea unei femei. E depășită doar de finalizarea în gura. Aia induce doar o mai mare senzație de supunere, chiar umilire, din partea femeii și e forma maxima de dominanta ce o poate manifesta un bărbat. Nu bice și cătușe. E o chestie de subconștient. Cu cât îs mai unii nemultumiti sau fututi la icre de nevestele de acasă, cu atât mai tare cauta finalizările în gurile escortelor. Sa domine și ei pe cineva în subconștient. Faptul ca în 2 săptămâni de la ok-ul tău a sărit pe ea ma face sa cred ca nu a prins-o doar de 8 ori intr-un an. Doar de 8 ori știi tu. Este biroul, sala, lucrul peste program. Petrece cu el cât? 8-10 ore pe zi? Cu tine cât timp petrece acasă pe zi? Excluzând somnul. De ce zic sa nu gasesca unul mai bun ca tine? O femela, ca e leoaica, lupoaica sau femeie, va cauta mereu un mascul alfa, care sa ii ofere siguranță pt ea și puii ei. Chestie instinctiva. Uita-te la fete. Și alea de 10 ani și alea de 25 roiesc în jurul tipul "cool" și sigur pe el. Nu se bat pe looser-ul clasei. Împingând.o spre altul te.ai cam pus în postura looserului clasei. Sau friend zone cum ii zice acum. Momentan, norocul tău e ca a găsit unul însurat, care nu va da vrabia din mana pt ea când poate primi oricum ce dorește fără complicații. Atenție mare. O zi buna 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum