Kinderull Reputație: 514 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 5, 2023 E timpul sa mai las și eu recenzie ca de fel nu prea am timp ! Am fost ieri la asa zisa "Lory" și vreau sa scriu pe scurt despre acțiune și tipa ! Am vorbit pe wp programat ajuns și când s-a deschis usa ce sa vezi... exact ca în poze și descriere. Slim silicoane și un prosop alb dacă mai țin bine minte. Am schimbat câteva vorbe mai multe,tipa este foarte comunicativa și deschisa la minte,nu vorbește de sus sau texte de la tara! Am trecut la ON cu deep ceea ce_imi place cel mai mult și dacă ar fii cu finalizare....ar fii BOMBA. Pt deep este loc și de mai bine dar destul de ok fata de altele care spun ca fac dar doar din vorbe. Deci nu are minus,nota de 9 ÷ Am trecut la NP am schimbat câteva poziții și am finalizat. Aici spre finalizare am dat puțin pe fast dar am primit o replica. Puțin mai incet ca ma doare ! Per total garantat de revenit. Corp silicoane funduletz frumos fara celulita sau lăsat. Este super ok ! Din punctul meu de vedere și pe placul cerințelor mele ! Igiena este foarte ok ! Mirosuri nu am simțit decât placute, de parfumuri creme și alte accesorii. Ca și concluzie la ce fete sunt pe tg jiu este ce trebuie. Cine spune ca este scump sa stea jos ! Cine spune de Igiena sa se mai gândească înainte sa scrie. Eu unul am pretenții când ma duc sau cel putin sa arate fata foarte ok exact ce am spus mai sus tatze,funduletz frumos fara celulita și sa fie comunicativa ! Cat am stat nu s_a uitat la telefon la ceas sau sa fiu grăbit. Eu am un top al meu si pot sa spun ca si_a găsit un loc printre cele 3 4 fete care sunt încadrate. Acum Lory a detronat pe alta ! Te pup și te mai aștept pe la tg jiu ! Dacă restul nu te vrea....eu te vreau !😍😍😘😘 1 1 1
Futaku25CM Reputație: 470 Postat Decembrie 5, 2023 Postat Decembrie 5, 2023 Acum 2 ore, Kinderull a spus: E timpul sa mai las și eu recenzie ca de fel nu prea am timp ! Am fost ieri la asa zisa "Lory" și vreau sa scriu pe scurt despre acțiune și tipa ! Am vorbit pe wp programat ajuns și când s-a deschis usa ce sa vezi... exact ca în poze și descriere. Slim silicoane și un prosop alb dacă mai țin bine minte. Am schimbat câteva vorbe mai multe,tipa este foarte comunicativa și deschisa la minte,nu vorbește de sus sau texte de la tara! Am trecut la ON cu deep ceea ce_imi place cel mai mult și dacă ar fii cu finalizare....ar fii BOMBA. Pt deep este loc și de mai bine dar destul de ok fata de altele care spun ca fac dar doar din vorbe. Deci nu are minus,nota de 9 ÷ Am trecut la NP am schimbat câteva poziții și am finalizat. Aici spre finalizare am dat puțin pe fast dar am primit o replica. Puțin mai incet ca ma doare ! Per total garantat de revenit. Corp silicoane funduletz frumos fara celulita sau lăsat. Este super ok ! Din punctul meu de vedere și pe placul cerințelor mele ! Igiena este foarte ok ! Mirosuri nu am simțit decât placute, de parfumuri creme și alte accesorii. Ca și concluzie la ce fete sunt pe tg jiu este ce trebuie. Cine spune ca este scump sa stea jos ! Cine spune de Igiena sa se mai gândească înainte sa scrie. Eu unul am pretenții când ma duc sau cel putin sa arate fata foarte ok exact ce am spus mai sus tatze,funduletz frumos fara celulita și sa fie comunicativa ! Cat am stat nu s_a uitat la telefon la ceas sau sa fiu grăbit. Eu am un top al meu si pot sa spun ca si_a găsit un loc printre cele 3 4 fete care sunt încadrate. Acum Lory a detronat pe alta ! Te pup și te mai aștept pe la tg jiu ! Dacă restul nu te vrea....eu te vreau !😍😍😘😘 Trebuia sa te faci poet🤣🤣🤣 1 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3187 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Decembrie 5, 2023 S-au înmulțit recenziile , nu mai sunt 2 și alea controversate, sunt multe și bune, deci concluzia-chiar dacă eu nu am apucat să ajung la ea-dar am văzut o , concluzia e ca trebuie să treacă Tg Jiul pe harta vizitelor sale!! Te pup @Lory.lorry❤️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Kinderull Reputație: 514 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 6, 2023 Acum 9 ore, Futaku25CM a spus: Trebuia sa te faci poet🤣🤣🤣 Pai și tu ce mai aștepți ? Doar am avut profesori comuni ! 1
Kinderull Reputație: 514 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 6, 2023 Acum 8 ore, Badboyinbed a spus: S-au înmulțit recenziile , nu mai sunt 2 și alea controversate, sunt multe și bune, deci concluzia-chiar dacă eu nu am apucat să ajung la ea-dar am văzut o , concluzia e ca trebuie să treacă Tg Jiul pe harta vizitelor sale!! Te pup @Lory.lorry❤️ Pai cum n_ai fost mah ! Ca pe forum faci numai varteje,comentarii si deduceri 🤣🤣🤣🤣 1
Kinderull Reputație: 514 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 7, 2023 A-ti speriat fata... A plecat la severin ! 1
rodans Reputație: 444 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 7, 2023 lasati ma fata-n pace sa speram ca revine la anu
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Autor Postat Ianuarie 17, 2024 La 30.11.2023 la 14:19, Lory.lorry a spus: Bună dragii mei !! văd ca deja am fost găsită repede 🙃🙃🫶 De azi sunt disponibilă la voi în oraș câteva zile !! Disponibilă❣️Pentru❣️Programări 🎁 200~ 1 finalizare 🎁350-1h Servicii !!’ ❌ Sex Normal obligatoriu protejat❌ ❤️🔥Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena ❤️🔥DEEP( in funcție de mărime ❤️🔥Sex in diferite poziții ❤️🔥69 ❤️🔥Sex intre sâni ❤️🔥Sărutări corporale ❤️🔥finalizare corporală ❤️🔥Footfetish ❤️🔥Hand Job ❤️🔥Masaj de relaxare ❤️🔥Facesitting Când revi pe la noi
Membru Premium lexa_89 Reputație: 903 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 5 ore, Katalinu09 a spus: Când revi pe la noi La ce bine "am tratat-o" prin zona, si aici si la Severin... La pastele cailor🤷♂️🤦♂️ nu a fost apreciata suficient. Din pacate... Eu nici nu mai stiu daca 3 sau 4 vizite am la ea si m-am simtit foarte ok cu ea dar asta e... O sa ne uitam luuung dupa ea, ca si dupa Maya 🤷♂️ Spor la🤤 (salivat) ca de futut gasim noi 1
Kinderull Reputație: 514 Postat Ianuarie 30, 2024 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 30, 2024 La 02.12.2023 la 14:05, Lory.lorry a spus: 🤩🤩🤩 Hai la Tg-Jiu !!! Te așteptăm cu drag 😘😘😘😘 1 1
Membru Premium lexa_89 Reputație: 903 Postat Ianuarie 30, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Ianuarie 30, 2024 Acum 2 ore, Kinderull a spus: Hai la Tg-Jiu !!! Te așteptăm cu drag 😘😘😘😘 Subscriu... 😋😋😋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum