Sari la conținut

🩷LARISA🩷0743308131 FAC SI DEPLASARI

Postări Recomandate

Postat

BUNA DRAGILOR, EU SUNT LARISA, AM 21 DE ANI, 40KG, 1,60m, BRUNETA SKINNY.  AJUNG IN VIZITA PE LA VOI IN JURUL OREI 17:00!! VA LAS AICI POZE, AM MAI LUCRAT LA SUCEAVA, PIATRA NEAMT SI IAȘI, AM TOPIC PE FIECARE DINTRE ORAȘE 😊❤️

Screenshot_20231117_131117_Publi24.jpg

Screenshot_20231117_131128_Publi24.jpg

Screenshot_20231117_131121_Publi24.jpg

• Inimioara 3
Postat

SERVICII:

💗ON/OP{în funcție de igiena}💗

💗Diferite poziții 💗

💗Normal !!doar protejat!!💗

💗mângâieri💗

💗sărutări corporale💗

💗jocuri cu degetele(cu prezervativ)💗

Prețuri:

200-fin.

350-ora.

500-deplasare.

Extra:

❤️‍🔥Anal -200❤️‍🔥

❤️‍🔥finalizare corporala-50❤️‍🔥

Postat
Acum 27 minute, LarisaBibi a spus:

SERVICII:

💗Diferite poziții 💗

💗mângâieri💗

💗sărutări corporale💗

Prețuri:

200-fin.

350-ora.

500-deplasare.

Extra:

❤️‍🔥Anal -200❤️‍🔥

Dacă este extra 50 fin corporală,atunci CIM,COF,sunt incluse în 200 fin...sau?

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
1 oră în urmă, LarisaBibi a spus:

SERVICII:

💗Diferite poziții 💗

💗mângâieri💗

💗sărutări corporale💗

Prețuri:

200-fin.

350-ora.

500-deplasare.

Extra:

❤️‍🔥Anal -200❤️‍🔥

Cam puține servicii pentru 200..

Fk, 69,CIM ?

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
1 hour ago, LarisaBibi said:

SERVICII:

💗Diferite poziții 💗

💗mângâieri💗

💗sărutări corporale💗

Prețuri:

200-fin.

350-ora.

500-deplasare.

Extra:

❤️‍🔥Anal -200❤️‍🔥

Timp maxim pt finalizare? Am citit pe unul din celelalte topice că ar fi 20 min, cred că interesează pe mulți detaliul ăsta.

• Oras:Timisoara
Postat
2 hours ago, LarisaBibi said:

BUNA DRAGILOR, EU SUNT LARISA, AM 21 DE ANI, 40KG, 1,60m, BRUNETA SKINNY.  AJUNG IN VIZITA PE LA VOI IN JURUL OREI 17:00!! VA LAS AICI POZE, AM MAI LUCRAT LA SUCEAVA, PIATRA NEAMT SI IAȘI, AM TOPIC PE FIECARE DINTRE ORAȘE 😊❤️

Screenshot_20231117_131117_Publi24.jpg

Screenshot_20231117_131128_Publi24.jpg

Screenshot_20231117_131121_Publi24.jpg

Buna Larisa,

Bine ai venit la noi. :wave:

Ne poti spune in ce zona vei avea locatia?

:couple

Postat
Acum 4 ore, mister.z a spus:

Cam puține servicii pentru 200..

Fk, 69,CIM ?

Dacă am scris serviciile astea...și nu am menționat FK, CIM și chestii de genul.. cred ca am dreptul sa nu fac nu? Nu trebuie sa ma CERȚI draga...similar Oradea, nici nu ajung bine și cineva se ia de mine...nu e obligatoriu pentru nimeni sa vina la mine. Sunt chiar drăguță...îmi aleg preturile mele și serviciile la fel ca am dreptul asta încă...

Postat
Acum 4 ore, dennis28 a spus:

Timp maxim pt finalizare? Am citit pe unul din celelalte topice că ar fi 20 min, cred că interesează pe mulți detaliul ăsta.

Este în jur la 20-25 min. Da.

• Haha 1
Postat
Acum 4 ore, Osiris0 a spus:

Buna Larisa,

Bine ai venit la noi. :wave:

Ne poti spune in ce zona vei avea locatia?

:couple

Bunaa, pe strada Amiciției🤔 nu cunosc zonele încă 😅🥰

Postat
Acum 7 minute, LarisaBibi a spus:

Dacă am scris serviciile astea...și nu am menționat FK, CIM și chestii de genul.. cred ca am dreptul sa nu fac nu? Nu trebuie sa ma CERȚI draga...similar Oradea, nici nu ajung bine și cineva se ia de mine...nu e obligatoriu pentru nimeni sa vina la mine. Sunt chiar drăguță...îmi aleg preturile mele și serviciile la fel ca am dreptul asta încă...

Și noi avem dreptul sa cunoaștem exact ce oferi si la ce preț!,inclusiv ce nu oferi!

Postat
Acum 2 minute, marcos012 a spus:

Și noi avem dreptul sa cunoaștem exact ce oferi si la ce preț!,inclusiv ce nu oferi!

Da ce ti-e asa greu sa accepți ma fratele meu ca nu toată lumea îți înghite sperma sau te lasa sa ii pui sperma ta pe față? Chiar toată lumea face de ti s-a pus asa pata pe mine?🤷‍♀️

• Minus 1
Postat
14 minutes ago, LarisaBibi said:

Da ce ti-e asa greu sa accepți ma fratele meu ca nu toată lumea îți înghite sperma sau te lasa sa ii pui sperma ta pe față? Chiar toată lumea face de ti s-a pus asa pata pe mine?🤷‍♀️

Dar nu a zis nimeni de înghițit sperma. La CIM nu înghiți sperma, ci după finalizare in gura o dai afara. Înghițirea spermei e alt serviciu. Și oricum nu e chiar atât de rău cum crezi tu cu sperma pentru că in sperma exista multe vitamine. Face bine 

Iar daca ți se pune sperma pe față iar nu e problema, in afara de machiaj (asta fiind si cam singurul motiv pentru care celelalte fete oferă mai rar serviciul asta) 

Toată lumea caută serviciile astea de fk, cim, cof, sex anal, oral neprotejat, mai ales la banii pe care ii ceri. Iar cele pe care nu le oferi trebuie sa le scri. Nu ai vrea doar sa te mângâiem?

• Haha 1
Postat

Va încurajez pe cei care veți trece pe la mine sa lăsați recenzii sincere și în număr cât mai mare ❤️ Nu cred ca cineva va fi dezamăgit, serviciile pe care le practic sunt de calitate , la fel și atmosfera pe care eu o creez 😊

Postat

din astea ce se plimba aiurea crezand ca fraieresc niste prosti si pleaca cu buzunarele doldora ar trebui puse la punct. Ce sa caute una care aia nu , aia nu, aia nu? si mai si cere o caruta de bani. Pt ce ? ca ne arata mutra? sa plece de unde o venit!

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, LarisaBibi a spus:

Va încurajez pe cei care veți trece pe la mine sa lăsați recenzii sincere și în număr cât mai mare ❤️ Nu cred ca cineva va fi dezamăgit, serviciile pe care le practic sunt de calitate , la fel și atmosfera pe care eu o creez 😊

Chiar aștept recenziile...cred ca vei avea zero ,la cum răspunzi,cum înțelegi ce vrea lumea de la tine,de la toate de altfel,care practica acest serviciu! Una am cerut eu,cu totul altceva ai răspuns tu, asa nivel de înțelegere ai...chiar îmi pare rău de tine...

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, LarisaBibi a spus:

Este în jur la 20-25 min. Da.

Cum se zice la termenul asta pe timp de criza?
Shrinkflation ...Doamne

Postat

Am 5 ore de munca în orașul vostru....sunteți rău...tare...😅 mi-am prezentat servicii, preturi...nu v-am obligat la nimic...nici sa veniți, nici urat nu am vorbit cu nimeni...ați început direct cu hate...apoi nu știu ce sa zic...va plictisiți ma...în partea asta a țării e rău cu voi...repet, mi-am prezentat lista...și am pus 3 poze...sunteți pești sau? 😂 ca mie îmi da cu virgula...îmi comentează unii cu (-1350) reputație....în fine...ideea voastră s-a înțeles, lăsați și pe alții sa scrie, topicul e pentru recenzii nu comentariile voastre tâmpite despre cum voi nu va permiteți 50 de lei în plus sau cum nu va convine ce fac....PUTETI LASA O RECENZIE NEGATIVA DUPA CE ATI TRECUT PE LA MINE SI NU V-A PLACUT!! DACA TU CA PERSOANA NU TE POTRIVESTI CU PRETURILE MELE SI CU SERVICIILE MELE ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA VI SA ITI EXPRIMI AICI FRUSTRAREA! SA COMENTEZE CINE VINE LA MINE CA PENTRU ASTA E FORUMUL. NU PENTRU PARERI AIUREA...SA TE LEGI TU DE MINE CA MI-AM PUS PRET SI SERVICII🤔...NU E NORMAL.

Postat

Fara hate ci cu drag iti spun scurt adevarul in situatia ta

dc faci oral fain o sa fie bn

dc nu , nu

si nu e vina noastra dc nu 

ai pret rotund bun pt tine dar nu faci fk nu cim , doar dc faci on de calitate esti de vizitat

faptul ca esti draguta cu oki mari si buze senzuale ar capata o valoare reala

altfel nu conteaza la nimic , uitatu nu e pe bani

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună și bine ai venit la noi în oraș. Ai să vezi că timișorenii sunt oameni faini!

Nu trebuie să pui la suflet comentariile ușor mai negative.

Cât stai la noi?

Postat
8 hours ago, LarisaBibi said:

...sunteți pești sau?

Ciao Larisa, ...  

In calitate de Peste (zodia) si de fan skinny iti urez bine ai venit ! 

Din pacate 20 min trec prea repede cu o fata asa frumoasa ca tine ....... daca pui si CIM in meniu ma programez cat ai zice ''peste''

@LarisaBibi:2qm40hg

• Haha 1

Postat
1 oră în urmă, MrPit a spus:

Ciao Larisa, ...  

In calitate de Peste (zodia) si de fan skinny iti urez bine ai venit ! 

Din pacate 20 min trec prea repede cu o fata asa frumoasa ca tine ....... daca pui si CIM in meniu ma programez cat ai zice ''peste''

@LarisaBibi:2qm40hg

Ma bucur ca cineva are simțul umorului 😂😂😁❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...