daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Bună dragilor! Eu sunt Daiana și am 21 de ani ,1,86m și am 85kg ,simplă și naturală,sunt prietenoasă ,o fire pasională,energică și pozitivă ,igiena este pe primul loc . ❌Sunt disponibilă la voi în oras!❌ Doar câteva zile‼️ Programările se fac pe whatsapp/sms, va rog sa specificați timpul dorit și ora pana la care va pot contacta. 🔴Programările se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung pe lista de Block . Va aștept cu mare drag sa ne cunoaștem☺️ pupici😘 ℹ️Preturile mele ▪️150 ron- 1 finalizare ▪️250ron- 60 min ⚫️Out call: ▪️400ron- 60 min ‼️ Nu ma deplasez pentru finalizare.‼️ ℹ️ Serviciil mele: ▪️BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) ▪️SEX ( PROTEJAT) ▪️DIFERITE POZITI ▪️ ANNILINGUS ( pasiv) ▪️69 ▪️FANTEZII ( în limita bunului simț) ❗️❗️Tin să menționez ca oralul îl fac neprotejat doar în funcție de igienă… spalat, epilat sau fără alte neplăceri ‼️😘 ❤️🔥Extra❤️🔥 🛑FK- 50 🛑CIM-50 🛑 Anal- 50( în funcție de mărime și grosimea) Program:09:00-20:00 ❗️Nu accept bile sau alte accesorii ❗️Nu accept minori ❗️Nu fac finalizare facială 1 Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Bună! Programul meu de mâine este de la 09:00-18:00 ❌Am colega❌ ‼️Locația:Doamna Stanca numărul 7‼️ 1 Link spre comentariu
motherfuck Reputație: -14 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:medias Oras:medias Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Nimeni nimic? 1 Link spre comentariu
crisstian87 Reputație: 49 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Este prima data când activezi? Sau ai mai fost si în alte orașe..? Dupa numarul de telefon nu îmi apare nimic.. Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Este prima oară când lucrez Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Bună dimineața dragilor ! Sunt disponibilă!🩷 1 Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Bună băieții !❤️ Programul meu de mâine este de la ora 09-18 ❌❌Doar 3 zile mai stau la voi în oraș!❌❌ Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Bună dimineața băieții !❤️ ❌Sunt disponibilă❌ Mai sunt doar azi și mâine ! Program : 10-19 2 Link spre comentariu
daianadixx Reputație: 10 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Bună dimineața dragilor! Astazi este ultima mea zi aici! Va pup și vă aștept ❤️ Program 10:00-20:00 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum