terrente Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 6, 2023 Salutare. Nu face nimeni dominare in Brașov? Tot caut si nu gasesc
bogdan 123 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 Greu la acest capitol 😁 E un anunț pe Publi24 se recomanda STAPANA de Lux pusă pe jecmăneală,nu oferă anilingus, cunilingus că e măritată recent și are soțul gelos 🤣🤣🤣
terrente Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Decembrie 6, 2023 Da colegu. M am convins zilele trecute ce e de capul ei. Bn ca nu am stabilit nimic
bogdan 123 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 Acum 3 minute, terrente a spus: Da colegu. M am convins zilele trecute ce e de capul ei. Bn ca nu am stabilit nimic Ducem lipsa de Stăpâne in Brașov,ce e pe piata sunt amatoare care nu au habar de dominare,vor bani de te crucești și sunt departe de aceasta ,,arta,,
bogdan 123 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 Acum 12 minute, terrente a spus: Da colegu. M am convins zilele trecute ce e de capul ei. Bn ca nu am stabilit nimic Recomand ADELA când vine la Brașov
terrente Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Decembrie 6, 2023 Nu o stiu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum