Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Bună iubire🥰😘 Sunt o fată drăguță de 25 de ani cu forme frumoase și curburi delicate , am 85 de kg și cu o inaltime de 1.75 . Sunt aici pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de voi si pentru a va face sa va simtiti confortabil si iubit in compania mea..nu ezitati sa ma contactati. Pentru persoanele care caută un moment de relaxare, sunt persoana potrivită, veți constata că sunt o persoană sociabilă. Corpul meu delicat și angelic te va duce în aventuri nebune ale plăcerii! Vă voi oferi timp de calitate împreună, astfel încât să fim amândoi mulțumiți până la urmă. Vă aștept să petreceți împreună clipe de neuitat, pupici. Dacă nu pot răspunde, înseamnă că sunt ocupat sau la un alt apel revin cu un mesaj🥵🥵 🔥Servici 🔥 🩷Normal ( doar protejat ) 🩷 Oral protejat / neprotejat ( in functie de igiena ) 🩷 69 🩷Foot fetish 🩷 masaj de relaxare / erotic ( doar la o ora ) 🩷 sex intre sani 🩷 dominare ( extra 50 de lei ) ⛔️‼️❌️ Nu fac anal , finalizare faciala / orala ) 🎀Cadou🎀 150 finalizarea 300 ora Zona:Dimitrie Cantemir 0749500641 2 6 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Disponibila pana la ora 02:00🥵💋 4 Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 9, 2023 85 kg angelice la 400 ron in Militari Residence e visul oricarui barbat 😁 5 Link spre comentariu
silviu0109 Reputație: 19 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2023 20 minutes ago, azazel 13 said: 85 kg angelice la 400 ron in Militari Residence e visul oricarui barbat 😁 Încă o profesionistă care își cunoaște valoarea, s au mai corect spus peștele a adus o nouă fată împănată pe care a lansat- o la suprapreț Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 3 ore, silviu0109 a spus: Încă o profesionistă care își cunoaște valoarea, s au mai corect spus peștele a adus o nouă fată împănată pe care a lansat- o la suprapreț Hmm.. Cred ca ai greșit masa la care cânți.. Ai fost la mine ca să judeci ? Vezi cum te ia gura pe dinainte fără măcar sa cunoști persoana , oricum am văzut ca tu ești cam nemulțumit la majoritatea femeilor ai ceva de comentat . Nu îți convine treci peste , sau te-ai văzut tu făt frumos pe cal alb . Cat despre pește te invit la mine am doi pești în congelator dacă vrei sa îți prăjesc sa mănânci la cină 🤣🤣🤣 . Link spre comentariu
DoubleBarrel Reputație: 35 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Te ai aprins la faza cu pestele... Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2023 💥Locație nouă💥 🥰Str.Teodosie Rudeanu😋 👄Doar astăzi🫦 Disponibilă până la ora 02:00 5 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2023 La 09.12.2023 la 14:22, Nicoll10 a spus: Bună iubire🥰😘 Sunt o fată drăguță de 25 de ani cu forme frumoase și curburi delicate , am 85 de kg și cu o inaltime de 1.75 . Sunt aici pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de voi si pentru a va face sa va simtiti confortabil si iubit in compania mea..nu ezitati sa ma contactati. Pentru persoanele care caută un moment de relaxare, sunt persoana potrivită, veți constata că sunt o persoană sociabilă. Corpul meu delicat și angelic te va duce în aventuri nebune ale plăcerii! Vă voi oferi timp de calitate împreună, astfel încât să fim amândoi mulțumiți până la urmă. Vă aștept să petreceți împreună clipe de neuitat, pupici. Dacă nu pot răspunde, înseamnă că sunt ocupat sau la un alt apel revin cu un mesaj🥵🥵 🔥Servici 🔥 🩷Normal ( doar protejat ) 🩷 Oral protejat / neprotejat ( in functie de igiena ) 🩷 69 🩷Foot fetish 🩷 masaj de relaxare / erotic ( doar la o ora ) 🩷 sex intre sani 🩷 dominare ( extra 50 de lei ) ⛔️‼️❌️ Nu fac anal , finalizare faciala / orala ) 🎀Cadou🎀 150 finalizarea 300 ora Zona:Bulevardul Unirii 0747653938 5 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2023 1 Link spre comentariu
army4mar Reputație: 26 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 La 10.12.2023 la 0:43, DoubleBarrel a spus: Te ai aprins la faza cu pestele... 100% =)))) iti dai seama clar daca se ataca asa tare una de e acuzata ca are peste... sanse 99 sa scrie el.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Am sa i las eu prima recenzie pentru ca vad ca duce lipsa. Am vizitat o pe Nicoll aseara, programare facuta pe wapp cu 30 de minute inainte, respectata de ambele parti. Locatia pe Teodosie Rudeanu. Dupa ce am facut dus am trecut la actiune, n am sa intru in detalii, insa totul a fost foarte ok atat ca servicii cat si ca atitudine. Daca iti plac fetele cu forme cu siguranta este de vizitat Note: ON - 9 deep dar fara artificii NP - 8.5 foloseste lubrifiant Locatie - 10 apartament in bloc nou, avea si apa de gura la baie Aspect - 9,5 daca iti plac fetele cu forme Atitudine - 9 destul de degajata si chiar am socializat cu ea intre numere Igiena - 10 Amenda - 300/ora Link spre comentariu
Cristinel007 Reputație: 12 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Nu se poate o poză mai îndrăzneață poate ne convingi ? Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 💥💥Disponibila pana la ora 02:00💥💥 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Acum 6 ore, xxxsocenxxx a spus: Am sa i las eu prima recenzie pentru ca vad ca duce lipsa. Am vizitat o pe Nicoll aseara, programare facuta pe wapp cu 30 de minute inainte, respectata de ambele parti. Locatia pe Teodosie Rudeanu. Dupa ce am facut dus am trecut la actiune, n am sa intru in detalii, insa totul a fost foarte ok atat ca servicii cat si ca atitudine. Daca iti plac fetele cu forme cu siguranta este de vizitat Note: ON - 9 deep dar fara artificii NP - 8.5 foloseste lubrifiant Locatie - 10 apartament in bloc nou, avea si apa de gura la baie Aspect - 9,5 daca iti plac fetele cu forme Atitudine - 9 destul de degajata si chiar am socializat cu ea intre numere Igiena - 10 Amenda - 300/ora Mulțumesc frumos , ma bucur ca te-ai simțit bine în compania mea . Sper sa ne revedem curând 🥰😘😘 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 🫦🫦🥵 1 2 Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 447 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Mie îmi place de fata asta ca are încredere în ea și pune destul de multe poze care să reflecte cat mai mult realitatea ! Un TURN ON pt mine ❤️ 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Mulțumesc 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
azamantes Reputație: 380 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Mai multe poze concludente are pe topicul de Iasi. Niciodata nu am inteles de ce nu pun toate detaliile din prima postare....dar ma rog. Domnisoara pare draguta....lasand la o parte greutatea...dar pare foarte matura la fata...gen 25+20 plus 2 copii cu prima dragoste din adolescenta😅 Link spre comentariu
Cristinel007 Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Are buci frumoase cred k am să îți fac și eu o vizită ! 1 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Buna dragilor😘 Voi reveni din nou la voi in oras de astăzi😋 Zona sectorul 3 Revin mai tarziu cu programul Pupici 😘😘 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Buna dragilor😘 Disponibilă până la ora 01:00😋 Zona Sectorul 3☑️☑️ Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 10 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Disponibilă până la ora 02:00 Zona:Piața Unirii😋😘 3 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 10 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 10 😈😈😈 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 11 Disponibilă până la ora 02:00😍☑️😈😘 3 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 12 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum