Sari la conținut

Trasexuala dotata

topofm

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 11 minute, emilio 23 a spus:

Dacă ești în București, încearcă Sofia ts. Frumoasa ,slabuta ,cu 21 cm.ii super frumoasă. Am fost eu sâmbăta la ea

A fost activa cu tine? Daca da, a fost ok , stie sa penetreze? 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

Mai este o tipa Ana. O gasesti la Oradea si la Cluj de obicei. Are o pula cat casa, cel putin la fel de dotata ca si Alexandra Gold dar mai groasa.

In Bucuresti le gasesti si Kelly Monstercock si Ariana Ketely momentan, ambele sunt f dotate si thick.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Acum 32 minute, CockMando a spus:

Mai este o tipa Ana. O gasesti la Oradea si la Cluj de obicei. Are o pula cat casa, cel putin la fel de dotata ca si Alexandra Gold dar mai groasa.

In Bucuresti le gasesti si Kelly Monstercock si Ariana Ketely momentan, ambele sunt f dotate si thick.

Care Ana ?  https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/poze-reale/092431h1gf4d76hfe8g2i675ge762f2f.html ea ?

Link spre comentariu

Tanja e destul de dotata si pasionala. Tin minte cate partide tari am avut si cum ne comparam jucariile in baie in timp ce ne sarutam dupa care faceam uro in cada.

Mai era Karina dar era foarte rece ca atitudine. Nu merita.

Au mai fost cateva transexuale latina la care am fost si erau ok. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 13 ore, CockMando a spus:

Tanja e destul de dotata si pasionala. Tin minte cate partide tari am avut si cum ne comparam jucariile in baie in timp ce ne sarutam dupa care faceam uro in cada.

Mai era Karina dar era foarte rece ca atitudine. Nu merita.

Au mai fost cateva transexuale latina la care am fost si erau ok. 

Adică va pisati unul pe altul?

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
On 2/1/2024 at 11:51 AM, CockMando said:

A fost cineva la Ariana Ketely sau Kelly Monstercock recent in Buc?

Am fost eu la Kelly prin decembrie. Super experiență. Nu prea am drum așa des prin București, dar e ce trebuie 

Link spre comentariu
9 hours ago, niceboybv said:

Am fost eu la Kelly prin decembrie. Super experiență. Nu prea am drum așa des prin București, dar e ce trebuie 

Poti descrie putin? Ar fi fain daca ar veni si la Cluj? E si pasiva?

Link spre comentariu
On 2/3/2024 at 10:53 AM, CockMando said:

Poti descrie putin? Ar fi fain daca ar veni si la Cluj? E si pasiva?

Ar fi fain daca ar veni si la Brașov, că aș mai merge o dată la ea. Din ce am înțeles, nu prea e pasivă (eventual poate face un oral). Dacă o mai prind în România, poate o conving să folosească și cătușele ălea pe care le are. 

Am fost la ea pe la început de decembrie, undeva în jur de 12 noaptea. Are ceva cm, dar nu cred că sunt 24 așa cum pretinde, dar vreo 20 sigur sunt. 

A fost undeva la 1000 RON / oră, dar a meritat. Fără fast fuck, telefoane și altele. 

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0
La 06.02.2024 la 1:28, niceboybv a spus:

Ar fi fain daca ar veni si la Brașov, că aș mai merge o dată la ea. Din ce am înțeles, nu prea e pasivă (eventual poate face un oral). Dacă o mai prind în România, poate o conving să folosească și cătușele ălea pe care le are. 

Am fost la ea pe la început de decembrie, undeva în jur de 12 noaptea. Are ceva cm, dar nu cred că sunt 24 așa cum pretinde, dar vreo 20 sigur sunt. 

A fost undeva la 1000 RON / oră, dar a meritat. Fără fast fuck, telefoane și altele. 

Nici mia de lei nu mai e ce era odată 🤦‍♂️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...