Sari la conținut

Trasexuala dotata

topofm

Postări Recomandate

Postat
4 hours ago, zabielo said:

Poti sa iei monstrul ala, iti incape? 🤔

Il facem sa incapa 😏

59 minutes ago, drinkeru said:

Stai putin . Ce ??

Karina e Allena ? 👀👀 

Ma miram eu ca ce s a intamplat cu Alena ca parca arata a alta 

De cand s a rebranduit Karina ?  E de mult inapoi?

Banuiesc ca numele de Alena s-a mai folosit si de altele. Carina si-a mai spus si Renata la inceput. Sunt putine care chiar isi pastreaza acelasi nume de-alungul timpului. Din cate am vazut a revenit recent de anul asta. Dar cine stie, poate e doar in vacanta cateva luni si iar dispare...

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salut baieti.

Fiind si eu un size king, mereu am fost curios si am cautat dimensiuni mari. Pe langa ce ati enumerat voi, mai am eu 2 "nestemate".

Este vorba despre o tipa care isi spune Diana, e travestita si sta prin Arad. Activeaza cand si cand si mai apare pe publi24 ca face show web. O are de 20 si foarte groasa. Si ea e inalta si are corp frumos.

A doua este o tipa dominatrix, care zice ca e din Alba Iulia. E travestita si ea si e destul de des pe la Cluj. Numarul de telefon ii incepe cu 0734. O are de aproximativ 21 si groasa.

Nu se prea stie de ele, dar pentru amatorii de pule mare sunt 2 variante interesante si, s-ar putea, peste celelalte tipe trans dotate, ca marime.

Spor sa aveti !

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 1 oră, CelDeasupra a spus:

Salut baieti.

Fiind si eu un size king, mereu am fost curios si am cautat dimensiuni mari. Pe langa ce ati enumerat voi, mai am eu 2 "nestemate".

Este vorba despre o tipa care isi spune Diana, e travestita si sta prin Arad. Activeaza cand si cand si mai apare pe publi24 ca face show web. O are de 20 si foarte groasa. Si ea e inalta si are corp frumos.

A doua este o tipa dominatrix, care zice ca e din Alba Iulia. E travestita si ea si e destul de des pe la Cluj. Numarul de telefon ii incepe cu 0734. O are de aproximativ 21 si groasa.

Nu se prea stie de ele, dar pentru amatorii de pule mare sunt 2 variante interesante si, s-ar putea, peste celelalte tipe trans dotate, ca marime.

Spor sa aveti !

salut. poate revi pls cu niste detalii in plus, cam sub ce nume activeaza tipa dominatrix... pote mai pui niste cifre in nr de tel.. crezi ca pe ele le-ar deranja sa fie cautate? eventual poti sa le intrebi daca doresc sa le dai detaliile aici, poate vor...

Postat
Acum 58 minute, dorinex a spus:

salut. poate revi pls cu niste detalii in plus, cam sub ce nume activeaza tipa dominatrix... pote mai pui niste cifre in nr de tel.. crezi ca pe ele le-ar deranja sa fie cautate? eventual poti sa le intrebi daca doresc sa le dai detaliile aici, poate vor...

Nu ii mai stiu numarul si nici nu o mai gasesc. Nici numele nu i-l stiu, nu se afisa cu nume.

• Oras:Ramnicu Valcea, Bucuresti
  • Oras:Ramnicu Valcea, Bucuresti
Postat

Alexandra Gold mai activeaza? 

• Oras:București
Postat
Acum 12 ore, catalin2015 a spus:

https://distintas.net/kalliny-nomura

Ca tot va plangeti de ceva mare :)

I-am dat eu mesaj și am primit un mesaj automat de la ea, doar adresa și cu servicii totale, așa spune, fără preț exact și fără extra-uri.

Acum nu știu ce să zic.

Dacă primesc restul de informații vă anunț.

Postat
Acum 3 ore, de_ce_nu_da a spus:

I-am dat eu mesaj și am primit un mesaj automat de la ea, doar adresa și cu servicii totale, așa spune, fără preț exact și fără extra-uri.

Acum nu știu ce să zic.

Dacă primesc restul de informații vă anunț.

Mesaj primit de la ea pe WhatsApp.

Price for incall : 

Payment in Euro: 

150€ Half Hour 

200€ 1H 

50 extra for i cum💦( Milk)🥛

Payment in Leu RON 🇷🇴 

750half h

1000 1H 

250 for i cum 💦

Outcall : 400 € plus taxi or 2000 Leu 🇷🇴 plus Taxi

Depinde de fiecare ce caută și vrea să încerce.

• Like 1
Postat
On 2/15/2024 at 8:49 AM, CockMando said:

Daca tot dezbatem subiectu, care credeti ca sunt cele mai dotate transexuale din Romania momentan?

Sau care ar fi din cele pe care le-ati vizitat.

Pt mine top 3 ar fi:

Karina, Anna bell si Alexandra Gold momentan

Are cineva link cu Twitter/of/anunț cu Anna Bell

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
On 11/4/2024 at 5:39 PM, Valiff said:

Are cineva link cu Twitter/of/anunț cu Anna Bell

Nu, am auzit ca a aparut o noua candidata pentru una din cele mai dotate TS/Tvdin Romania si anume Lore. Unii zic ca o are mai mare de 19cm. Ar fi fain sa vedem o poza

• Oras:Bucuresti
Postat
3 hours ago, CockMando said:

Nu, am auzit ca a aparut o noua candidata pentru una din cele mai dotate TS/Tvdin Romania si anume Lore. Unii zic ca o are mai mare de 19cm. Ar fi fain sa vedem o poza

Are vreo 20 si groasa.. am eu video si poze.. sa vad cum le pot pune aici

• Confuz 1
Postat
On 11/11/2024 at 8:38 PM, Mrchap01 said:

Are vreo 20 si groasa.. am eu video si poze.. sa vad cum le pot pune aici

Asteptam

Postat
13 hours ago, andreiikk said:

Dar despre poze?

Cred ca ti ajunge ca sa ti faci o idee despre cum e. Conteaza atitudinea la fel de mult care este super pro client. Incearca.. este in Constanta pana marti parca dupa Bv.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...