Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 14, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 14, 2024 Madalina ( Natalia) a revenit ! Fata asta merită multe puli , dacă aveți ocazia puteți merge și reveni cu o recenzie pentru ca nu are recenzii, doar a mea! Dar să vă înarmați cu răbdare , foarte greu dai de ea 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️și nu cunosc motivul de ce🤷🏻♂️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
.maxy. Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 17, 2024 Am fost azi in vizita la Madalina, Atitudine Ok, cam miniona ( 1.5 cred), sani lasati in schimb are un fund frumosi Locatia cat de cat ok ON 8 NP 8 Cadou 150 Per total ...in lipsa de altceva merge 1
vasi033 Reputație: 33 Postat Ianuarie 20, 2024 Oras:Targu-Jiu Oras:Targu-Jiu Postat Ianuarie 20, 2024 Salutare. Fata aceasta Mădălina, am sunat o (dând foarte greu de ea),am stabilit o întâlnire, dar când am ajuns la locație nu a mai răspuns, cred ca altcineva a întrat pe fir 🫠.Deci este o fată neserioasa și nu își respecta programările.
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 21, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 21, 2024 1 oră în urmă, vasi033 a spus: Salutare. Fata aceasta Mădălina, am sunat o (dând foarte greu de ea),am stabilit o întâlnire, dar când am ajuns la locație nu a mai răspuns, cred ca altcineva a întrat pe fir 🫠.Deci este o fată neserioasa și nu își respecta programările. Dacă citeai mai sus observai lucrurile astea, și eu când m am dus la ea , și am fost primul ei client aici în oraș , am dat extrem extrem de greu de ea, și când am ajuns la scară nu a mai raspuns, dar am avut un alt telefon si acolo a raspuns!! Sincer vroiam sa o iau la bataie de nervi dar fata e extrem de lipicioasa și îți ia mințile!! Nu știu de ce are metehnele astea prostești sa nu răspundă, sa dea țepe , pentru ca sub nici o forma nu e vreo Irina Shayk sau Gisele Bundchen‼️😉 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 24, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 24, 2024 A mai fost cineva la Mădălina??? Greu de tot dai de ea…… 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
ZeusMonaco Reputație: 291 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 3 ore, Badboyinbed a spus: A mai fost cineva la Mădălina??? Greu de tot dai de ea…… O nesimtita de cea mai joasa speta !!! E de doua luni in oras si are doar doua recenzii O sa incerc sa o vizitez si o sa va scriu prin ce peripetii trec!!! 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 5 ore, ZeusMonaco a spus: O nesimtita de cea mai joasa speta !!! E de doua luni in oras si are doar doua recenzii O sa incerc sa o vizitez si o sa va scriu prin ce peripetii trec!!! Salut, sânii nu sunt cei mai frumoși dar fundul e bun , pe meserie face treabă bună dacă are ea chef , era puțin cam pe grabă dar are boala asta sa dea tepe , am așteptat o ora odată că sa îmi zică că e in perfuzii in spital la voi la Tg Jiu , după ce am scris pățania aici nu a vrut să mă mai primească 😅
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 1 oră, constante a spus: Salut, sânii nu sunt cei mai frumoși dar fundul e bun , pe meserie face treabă bună dacă are ea chef , era puțin cam pe grabă dar are boala asta sa dea tepe , am așteptat o ora odată că sa îmi zică că e in perfuzii in spital la voi la Tg Jiu , după ce am scris pățania aici nu a vrut să mă mai primească 😅 Punând pe cineva să o sune bineînțeles că era disponibilă 😅, cred că i s-a dus vestea pentru prostul obicei și din acest motiv s-a si mutat la voi 😉
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 19 minute, constante a spus: Punând pe cineva să o sune bineînțeles că era disponibilă 😅, cred că i s-a dus vestea pentru prostul obicei și din acest motiv s-a si mutat la voi 😉 Da țepe pe linie , știi ce înseamnă aia, eu nu știu dacă și când lucrează❗️❗️❗️Asta deja e nesimțire crasă ❗️❗️ 2 SEX & LOVE WORLDWIDE
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 1 minut, Badboyinbed a spus: Da țepe pe linie , știi ce înseamnă aia, eu nu știu dacă și când lucrează❗️❗️❗️Asta deja e nesimțire crasă ❗️❗️ Stii ce cred eu ...?? cauta un prost cu bani multi si sa il faca de bani , am vazut-o o data la un market non stop era cu unu cu un bmw septar cred din ala bengos cu numere din alt judet , ,,,cred ca li se facuse foame/sete 😅 1
Cucubauu Reputație: 21 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Gorj Oras:Gorj Postat Ianuarie 25, 2024 150 finalizarea, i-am dat 200, nu iau de obicei restul, in speranta unui supt mai bun :)) oricum a zis ca nu are sa-mi dea Ma vazut ca-mi place, o suge adanc, si imi zice ca face si finalizare orala, i-am zis ca i-am dat 200 si zice ca la ea e 100 finalizarea orala, nu i-am mai zis nimic, credea ca mai stoarce ceva lei, o pun capra, era uscata, nu foloseste lubrifiant De incercat odata da, de revenit NU 3
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 1 oră, Cucubauu a spus: 150 finalizarea, i-am dat 200, nu iau de obicei restul, in speranta unui supt mai bun :)) oricum a zis ca nu are sa-mi dea Ma vazut ca-mi place, o suge adanc, si imi zice ca face si finalizare orala, i-am zis ca i-am dat 200 si zice ca la ea e 100 finalizarea orala, nu i-am mai zis nimic, credea ca mai stoarce ceva lei, o pun capra, era uscata, nu foloseste lubrifiant De incercat odata da, de revenit NU Bine ca ai fost și ai scris aici!! Dacă ar scrie toți….De curiozitate, ai dat greu de ea? 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 2 ore, Badboyinbed a spus: Bine ca ai fost și ai scris aici!! Dacă ar scrie toți….De curiozitate, ai dat greu de ea? Eu am vorbit cu ea sa nevedem. I-am scris pe wattsap a răspuns relativ repede stabilit ce și cum mi-a trimis locația. Pana aici totul bine. În drum spre ea ii scriu ca în max 5 ajung. Am ajuns la locația ei și o întreb care este blocul scara apartament și ce ca vezi ca îmi răspunde după jumătate de ora. Nu am așteptat atât. Am stat și eu 20 25 minute și am plecat. Plus de asta pentru mine nu e bună locația ei pentru ca este o prietena lângă ea.
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2024 1 oră în urmă, Katalinu09 a spus: Eu am vorbit cu ea sa nevedem. I-am scris pe wattsap a răspuns relativ repede stabilit ce și cum mi-a trimis locația. Pana aici totul bine. În drum spre ea ii scriu ca în max 5 ajung. Am ajuns la locația ei și o întreb care este blocul scara apartament și ce ca vezi ca îmi răspunde după jumătate de ora. Nu am așteptat atât. Am stat și eu 20 25 minute și am plecat. Plus de asta pentru mine nu e bună locația ei pentru ca este o prietena lângă ea. Ai mai fost la ea? 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2024 1 oră în urmă, Katalinu09 a spus: Eu am vorbit cu ea sa nevedem. I-am scris pe wattsap a răspuns relativ repede stabilit ce și cum mi-a trimis locația. Pana aici totul bine. În drum spre ea ii scriu ca în max 5 ajung. Am ajuns la locația ei și o întreb care este blocul scara apartament și ce ca vezi ca îmi răspunde după jumătate de ora. Nu am așteptat atât. Am stat și eu 20 25 minute și am plecat. Plus de asta pentru mine nu e bună locația ei pentru ca este o prietena lângă ea. Fă un trio cu ele 😅😅Glumeam ..nu te supăra..mai glumim și noi…ca de futut cam pula🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Ianuarie 26, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Ianuarie 26, 2024 Acum 8 ore, Badboyinbed a spus: Ai mai fost la ea? Nu am mai fost. Am plecat. Am stat 20 de minute în fata blocului ca prostu dacă am văzut ca nu răspunde am plecat. Am ajuns doar în fața blocului.😁😁
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 26, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 26, 2024 Acum 2 ore, Katalinu09 a spus: Nu am mai fost. Am plecat. Am stat 20 de minute în fata blocului ca prostu dacă am văzut ca nu răspunde am plecat. Am ajuns doar în fața blocului.😁😁 Mă refeream înainte dacă ai mai fost, ca vorbeai ceva de o revedere 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Katalinu09 Reputație: 117 Postat Ianuarie 26, 2024 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Ianuarie 26, 2024 Acum 6 minute, Badboyinbed a spus: Mă refeream înainte dacă ai mai fost, ca vorbeai ceva de o revedere Nu am fost la ea niciodată. Atunci era pentru prima data 1
UnLimited2 Reputație: 22 Postat Ianuarie 26, 2024 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat Ianuarie 26, 2024 Aceeasi problema am avut si eu cu ea! Primit locatie , ajuns acolo! Mi-a spus ca in maxim 30 minute termina si pot veni! Ajuns in fata blocului nu a mai raspuns efectiv la mesaje! Le citea si le ignora total .... Dupa vreo 2 tigari in masina , m-am plictisit si am plecat! Oricat de bine arata nu am ajuns sa imi pierd timpul prin fata blocurilor! Pentru mine de revenit? Niciodata!
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2223 Postat Ianuarie 26, 2024 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat Ianuarie 26, 2024 Acum 24 minute, UnLimited2 a spus: Aceeasi problema am avut si eu cu ea! Primit locatie , ajuns acolo! Mi-a spus ca in maxim 30 minute termina si pot veni! Ajuns in fata blocului nu a mai raspuns efectiv la mesaje! Le citea si le ignora total .... Dupa vreo 2 tigari in masina , m-am plictisit si am plecat! Oricat de bine arata nu am ajuns sa imi pierd timpul prin fata blocurilor! Pentru mine de revenit? Niciodata! Nenorocita ‼️‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
ZeusMonaco Reputație: 291 Postat Ianuarie 27, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2024 Am promis ca merg la ea , am incercat dar fara reusita, am vb cu ea , am ajuns la scara , sun si nu mai raspunde, dupa vreo 20 de minute raspunde un barbat care ma ia la pula !!! Cine o fi nu stiu , peste , iubit plm!! Persevereaza clar in bataie de joc!!!
Sorin2480 Reputație: 59 Postat Ianuarie 27, 2024 Postat Ianuarie 27, 2024 Ieri pe la ora 19:20 am sunato si eu si mi-a zis sa revin in 20 de min si nu a mai raspuns deloc… clar nu o mai sun veci!!
back4more Reputație: 8 Postat Ianuarie 27, 2024 Postat Ianuarie 27, 2024 Am sunat o si eu de dimineata, aceeasi poveste. Te cheama si nu iti mai raspunde la tel. O neserioasa. Clar de nerevenit. 1
raduejaculare Reputație: 174 Postat Ianuarie 28, 2024 Oras:tei Oras:tei Postat Ianuarie 28, 2024 Asemenea intamplari sunt chiar culmea dracu , si semnalate de atatia si atatia , aceeasi si aceeasi poveste , e incredibil ! 1 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 28, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 28, 2024 Acum 22 minute, raduejaculare a spus: Asemenea intamplari sunt chiar culmea dracu , si semnalate de atatia si atatia , aceeasi si aceeasi poveste , e incredibil ! Am mai scris aici și mă repet , are aceasta meteahnă legată de programări, răspuns la telefon , respectat programați ,etc... a stat 4-5 luni de zile sau chiar mai mult la Severin (cu mici pauze normal ) cred că i se dusese deja vestea orașul fiind mic și s-a mutat acum la voi. Este genul "easy money" pe muncă cât mai puțină. Numai bine ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum